سلام به همه:give_rose:
آقای عمرانی یه سوال من یه سیستم قدیمی داشتم حالا بازش کردم دیدم پاورش گرینه این مدل:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
می خواستم ببینم توان واقیش چنده؟!
متشکرم.
Printable View
سلام به همه:give_rose:
آقای عمرانی یه سوال من یه سیستم قدیمی داشتم حالا بازش کردم دیدم پاورش گرینه این مدل:
می خواستم ببینم توان واقیش چنده؟!
متشکرم.
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستنقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
پاور GP250E4 مربوط به تولید گرین در بین سالهای 1379 الی 1382 و دارای توان حقیقی 250 وات می باشد. همانطور که مشاهده می فرمایید، توان حقیقی این پاور در مدل آن درج شده است ودارای حداکثر توان 350W peak می باشد.
با تقدیم احترام
توضیح کامل نمیخوادنقل قول:
ببرش به آدرس
تهران خیابان سمیه بین سپهبد قرنی و استاد نجات اللهی شماره 215 ساختمان سبز زیر زمین
البته این در صورتی هست که گارانتی ایشون تموم نشده و غیر قابل تعمیر باشه
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
بالاخره پس از کش و قوسهای فراوان و گذشت زمانی نزدیک به یک ماه و نیم بابت ترخیص ، کولر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از روز شنبه هفته آینده در شبکه توزیع محصولات گرین قرار خواهد گرفت. قیمت این محصول (علی رغم تاخیر بسیار در ترخیص) هیچ تغییری نخواهد داشت و حداکثر قیمت فروش کولر Core Contact Freezer معادل 39.000 تومان در کلیه نمایندگی های گرین می باشد.
ویژگی های این کولر عبارتند از:
- قابلیت نصب برروی سوکتهای LGA1366, LGA775 کمپانی Intel
- قابلیت نصب برروی سوکتهای AM3, AM2,... کمپانی AMD
- دارای فن بسیار کم صدا
- دارای خمیر سیلیکون معروف Tuniq TX-2
- دارای ولوم کنترل کننده دور فن
- کارآیی بسیار خوب نسبت به قیمت
و...
جهت مشاهده Review های این کولر، لطفا از لینک ذیل استفاده فرمایید:
با تقدیم احترام
آقای عمرانی داشتم سایتتان را نگاه میکردم دیدم یک کیس جدید داشتید به اسم Dragon که به نظرم همان مدل کیس Infinity بود ولی بدنش دیگه کامل استیل بود و اون پنجره آکریلیک را نداشت . این کیس دقیقا تمام مشخصات کیسی را که من دنبالش بودم داشت . فقط جلوش نوشته بودید بزودی .
میخواستم بدانم حدودا از چه زمانی اقدام به عرضه این کیس میکنید. (میدانید شدیدا دنبال یک کیس خوب جدید میگردم تا جایگزین Tuniq 3 که الان دارم بکنم چون پنلش را گذاشته بودم توی فر حواسم نبود زیاد مونده بود یکم از ریخت افتاده:lol:)
اقای عمرانی این کولر جدیدتون رو یه cpu مثل e2180 مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
- اسکلت کیس Dragon دارای همان الگوی اسکلت Infinity است ولی دارای سه تفاوت عمده به شرح ذیل می باشد:
1- کیس Dragon فقط دارای دو عدد فن جلو و عقب است ( Infinity دارای چهار عدد فن می باشد) .
2- کیس Dragon دارای کاور بغل ساده است.
3- نور فن 14 سانتی متری جلو در کیس Dragon ، قرمز است.
- در مورد پنل کیس تونیک 3 نیز اگر مقدور بود ، آن را برایم بیاورید تا در صورت امکان تعمیر و یا برایتان تعویض نمایم.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
کولر Core Contact دارای قابلیت نصب برروی سوکت های LGA775 نیز می باشد.
با تقدیم احترام
سلام اقای عمرانی.
ببخشید یه سوال:من یه کیس درپیت دارم به اسم 6c29 green!!!اینو میشه ابش کرد؟؟؟
سلامنقل قول:
با تشکر از پاسخ شما .
در مورد تعمیر که فکر نکنم چون حرارت باعث شده یک مقدار آب بره :lol:.محل CD-Rom ها مثل این شده که داره نیشخند میزنه.
در مورد تعویض هم متشکر ولی راستش اون کیس Dragon واقعا چشمم را گرفته .فکر کنم تا اون توی بازار بیاد یکیش را بگیرم اینرا بفرستم جایی که چشمم بهش نیفته.
فقط میخواستم بدونم حدودا از چند وقت دیگه برنامه برای ارایۀ این کیس دارید.