پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
نقل قول:
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
در صورت امکان شماره قبض پیگیری پاور خود را برای بنده PM فرمایید تا موضوع را دقیقا پیگیری نمایم و نتیجه را به باستحضار شما برسانم. همچنین مطمئن باشید که هر گاه از گارانتی گرین ناراضایتی داشته باشید، بنده در یک طبقه بالاتر (طبقه همکف - واحد R&D) در خدمت همه مراجعین محترم هستم تا در حد توانم نسبت به رفع مشکل ایشان اقدام نمایم.
با تقدیم احترام
سلام و عرض ادب خدمتان دوستان و عزیزان
امروز من رفتم گارانتی گرین و پاور خودم رو تحویل گرفتم و باید اعتراف کنم که زود قضاوت کردم
بعد از اینکه پاور خرابم رو تحویل گرفتم متصدی گارانتی گرین من رو به سوی اتاق مهندس عمرانی راهنمائی کردند
خوب اولین بار بود که ایشون رو ملاقات میکردم و هر چه در وصف ایشون شنیده بودم در دنیای مجازی بود
مستقیم رفتیم سر پاور 430 و درش رو باز کردیم (البته زحمتش رو مهندس کشید) و تمامی قطعات رو که از
مرغوبترین و معروف ترین قطعات بود رو تک تک آقای عمرانی به من نشون داد و در آخر قسمتی از برد پاور را که مهمترین بخش پاور بود رو نشونم داد که سوخته بود و دیگر فایده ائی برای تعمیر نداشت
بعد از اون به کارگاه تست پاور شرکت گرین رفتیم و از نزدیک چند پاور رو با برندهای مختلف تست کردیم اصلا کار ی با برندهای مختلف ندارم اما گرین واقعا عالی بود
من مات و مبهوت مونده بودم و فقط نظاره گر بودم که چطور پاوری بنام گرین در 100% لود تست خود رو پس میدهدو چطور در 140% اور لود خود خم به ابرو نمیاورد
فقط باید رفت و از نزدیک تجربه کرد
همه اینا یه طرف ...
شخصیت بسیار دوست داشتنی و وقار مهندس یه طرف حق دارند همه از ایشون به نیکی یادکنند چون حقیقتا ایشون مرد نیکی هستند
در آخر هم به من محبت فراموش نشدنی کردند
اگه گفتین چی شد.....
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
سلام آقای عمرانی بعد از نصب مجدد سیستم در کیس با اینکه سیم های مربوط به HDD LED و CPU LED رو درست قرار دادم ولی چراغاشون روشن نمیشه.
نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمتان دوستان و عزیزان
امروز من رفتم گارانتی گرین و پاور خودم رو تحویل گرفتم و باید اعتراف کنم که زود قضاوت کردم
بعد از اینکه پاور خرابم رو تحویل گرفتم متصدی گارانتی گرین من رو به سوی اتاق مهندس عمرانی راهنمائی کردند
خوب اولین بار بود که ایشون رو ملاقات میکردم و هر چه در وصف ایشون شنیده بودم در دنیای مجازی بود
مستقیم رفتیم سر پاور 430 و درش رو باز کردیم (البته زحمتش رو مهندس کشید) و تمامی قطعات رو که از
مرغوبترین و معروف ترین قطعات بود رو تک تک آقای عمرانی به من نشون داد و در آخر قسمتی از برد پاور را که مهمترین بخش پاور بود رو نشونم داد که سوخته بود و دیگر فایده ائی برای تعمیر نداشت
بعد از اون به کارگاه تست پاور شرکت گرین رفتیم و از نزدیک چند پاور رو با برندهای مختلف تست کردیم اصلا کار ی با برندهای مختلف ندارم اما گرین واقعا عالی بود
من مات و مبهوت مونده بودم و فقط نظاره گر بودم که چطور پاوری بنام گرین در 100% لود تست خود رو پس میدهدو چطور در 140% اور لود خود خم به ابرو نمیاورد
فقط باید رفت و از نزدیک تجربه کرد
همه اینا یه طرف ...
شخصیت بسیار دوست داشتنی و وقار مهندس یه طرف حق دارند همه از ایشون به نیکی یادکنند چون حقیقتا ایشون مرد نیکی هستند
در آخر هم به من محبت فراموش نشدنی کردند
اگه گفتین چی شد.....
به احتمال زیاد ایشون یه پاور نو به شما هدیه دادن..:11():
نقل قول:
به احتمال زیاد ایشون یه پاور نو به شما هدیه دادن..:11():
حتما همین بوده که شما هم کف کردید:1. (35):
نقل قول:
سلام آقای عمرانی بعد از نصب مجدد سیستم در کیس با اینکه سیم های مربوط به HDD LED و CPU LED رو درست قرار دادم ولی چراغاشون روشن نمیشه.
دوست خوب من؛
سلام،
جهت نصب کانکتورهای Power LED و HDD LED حتما به جهت + و - مندرج برروی کانکتورهای مادربرد توجه فرمایید. سیم نارنجی در HDD LED مربوط به لاین مثبت و سیم سفید مربوط به لاین منفی است. همچنین سیم سبز در POWER LED مربوط به لاین مثبت و سیم سفید مربوط به لاین منفی است.
با تقدیم احترام
سلام
اول بگم که عنوان بعضی مسائل که راجع به اون مطمعن نیستیم در یک مکان عمومی مثل اینجا با این تعداد کاربر فکر نمی کنم چندان صحیح باشه !
متاسفانه جناب عمرانی دیروز که خدمتتون رسیدم یادم رفت بهتون بگم ! واقعا مشکل عجیبی که من دارم اینه که ( قبلا هم گفته بودم ) زمانی که سیستم روی گزینه S3 در بایوس تنظیم میشه وقتی استند بای باشه بعد از چند دقیقه خود به خود روشن میشه ! این مشکل رو با سیستم قبلی با پاور 380 داشتم که مین ایسوس بود پاور رو تعویض کردم با 580 مشکل حل نشد ( همون پاوری که دیروز دادم بهتون ) روی یه سیستم دیگه با مادربرد گیگا و کلا یه کیس دیگه هر دو پاور رو تست کردم بازم همین مشکل وجود داشت ! تمام تنظیمات هم چک شده .
نکته جالب اینه که همون سیستم اول با همون پاور 380 دست پسر خالم هست که در شهرستان دانشجو هست و بدون هیچ مشکلی استندبای میکنه !!!!
نمی دونم برق خونه ما از ماه تامین میشه ؟؟ به نظرتون مشکل چی میتونه باشه ( چون مطمعن هستم از پاور نیست ! از سیستمها هم نیست ! )
و در آخر بازم میگم گرین یکی از بهترین شرکتهای مرتبط با انفورماتیک در ایران هست .:give_rose:
داش محمد تو هم سبز شدی :give_rose:
یاشا سین :1. (5):
نقل قول:
سلام
واقعا مشکل عجیبی که من دارم اینه که ( قبلا هم گفته بودم ) زمانی که سیستم روی گزینه S3 در بایوس تنظیم میشه وقتی استند بای باشه بعد از چند دقیقه خود به خود روشن میشه ! این مشکل رو با سیستم قبلی با پاور 380 داشتم که مین ایسوس بود پاور رو تعویض کردم با 580 مشکل حل نشد ( همون پاوری که دیروز دادم بهتون ) روی یه سیستم دیگه با مادربرد گیگا و کلا یه کیس دیگه هر دو پاور رو تست کردم بازم همین مشکل وجود داشت ! تمام تنظیمات هم چک شده .
نکته جالب اینه که همون سیستم اول با همون پاور 380 دست پسر خالم هست که در شهرستان دانشجو هست و بدون هیچ مشکلی استندبای میکنه !!!!
نمی دونم برق خونه ما از ماه تامین میشه ؟؟ به نظرتون مشکل چی میتونه باشه ( چون مطمعن هستم از پاور نیست ! از سیستمها هم نیست ! )
دوست خوب من؛
سلام،
در صورت امکان ، سیستم خود را به آدرس دفتر مرکزی گرین بیاورید تا مورد فوق را با کمک یکدیگر از نزدیک بررسی و احیانا حل نماییم. ولی احتمال بسیار زیاد، مشکل فوق نرم افزاری است و پیشنهاد می کنم ابتدا تنظیمات Power management (گزینه هایی مثل Wake up lanو...) در BIOS را Disable فرمایید یا Bios مادربردتان را Update نمایید یا حتی در صورت امکان ویندوز جدیدی نصب فرمایید. اگر با این موارد به نتیجه نرسیدید، بنده در خدمت شما خواهم بود.
با تقدیم احترام
همه این موارد قبلا انجام شده موضوع گیج کننده اینه که همون سیستم اولی بدون مشکل و بدون تغییر سیستم عامل یا تنظیمات داره در یه شهر دیگه بدون مشکل کار میکنه ! :1. (27):
نقل قول:
حتما همین بوده که شما هم کف کردید:1. (35):
درسته همون پاور رو که تست کردیم رو بعد از انجام تست به من دادند
کف که نکردم ولی حال کردم
البته من هم پاور رو تقدیم صاحب پاور سوخته کردم وگفتم که قسمت و مال شماست و لطف مدیر بخش فنی گرین شامل حال شما شده...
اما من.....
من هم کلی تجربه کسب کردم که بیشتر از این پاور برام ارزش داشت و از همه مهمتر افتخار آشنائی با آقای عمرانی بود که کمال تشکر رو از ایشون دارم