دوستان عزیز خواهش میکنم به این تایپیک سر بزنید.آخه توی حمل یه دیود میشکنه 2 دیود میشکنه نه اصلا 100 دیود میشکنه نه دیودهای کل ایران؟!
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=5700
دوستان عزیز خواهش میکنم به این تایپیک سر بزنید.آخه توی حمل یه دیود میشکنه 2 دیود میشکنه نه اصلا 100 دیود میشکنه نه دیودهای کل ایران؟!
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=5700
J.Omrani (22-02-10)
|
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده هم مانند شما در اکثر موارد از پاور acbel استفاده میکنم و علاقه ویژهای به این برند دارم ولی در مورد پاورهای دیگه هم اندک تحقیقاتی داشتم
شما الان در این لینک یک مورد یا چند مورد در مورد این مشکل برخورد کردید از کجا اطمینان دارید که کل پاورهای ایران مشکل داشته ؟
متاسفانه ما ایرانیها زبان انتقاد خوبی داریم ولی موقع تشکر که میشه گمان میکنیم که هزینه محصول رو پرداخت کردیم و نیازی به قدر دانی نیست
شرکت گرین بخصوص در این ۲-۳ سال گذشته نشون داده که در مقابل کالای خود مسئولیت کامل رو پذیرا هست
حال بر فرض محال اگر تمام پاورها هم این مورد رو داشته باشه که نداره زمانی که حود مهندس این مشکل رو میپذیره و برای رفعش اقدام میکنه بنظرم جای تقدبر و قدر دانی داره
در مورد acbel بنده یک مشکل مشابه دارم که اگر خواستید در پرایوت کامل براتون نقل میکنم ولی به دلایلی که نمیخوام در محیط عمومی بیان بشه هیچ کس پاسخگو نیست
اما در خصوص این لینک که مربوط به سال 84 میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من شرکت گرین هم دو دوره فعالیت داره ، در دوره اول در حال جمع آوری تجربیات از بازار بود که حدود ۳ سال پیش این دوره تمام شد و در حال حاظر با استفاده کم نظیر از اون تجربیات به بهترین نحو داره به مشتریها خدمات میده ( ایکاش شرکتهای دیگه هم از آینده سیما الگو برداری کنند )
بنده هم با اینهمه ادعا که دارم هفته گذشته یک عدد cpu رو به دلیل وصل کردن pci-e به مادربرد ، به اون دنیا فرستادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و در یک لحظه به دلیل کم توجهی خودم نزدیک 200 هزار تومان ضرر کردم حالا بیام جار بزنم که تقصیر فلان مادربرد ساز و فلان پاور ساز بوده که سوکت ۶ پین pci-e به مادربرد میخوره ؟ ( بعد از این موضوع چندتا مین و پاور دیگه رو هم تست کردم ظاهرا این مشکل عمومیه . آقای مهندس عمرانی لطفا چک کنید ببینید میشه براش فکری کرد یه موقع باز خوابالو باشم باز دست گل به آب ندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
AMD>INTEL (22-02-10), arash79 (22-02-10), D J V A H I D (20-02-10), esyoo (21-02-10), J.Omrani (22-02-10), Labyrinth (22-02-10), mohammad1985 (22-02-10), PUMAOC (22-02-10), rostamiani (26-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اینکه یک برند خوب یا بد باشه بهتره با صاحب نظران مرتبط باشه نه با من
اما در مورد اینکه چه اتفاق های احتمال رخ دادنش هست باید بگم من تعدادی کیس گرین تهیه کردم که متاسفانه تمامی انها دارای شاسی های کج یا پنل شکسته بود بعد که جویای ماجرا شدم هنگام تخلیه متاسفانه تعدادی کارگر بودن اطلاع کیس ها رو از روی وانت بار به پایین پرت می کرده و این موضوع باعث شکستن این کیس ها می شه حالا خسارت رو چه کسی متحمل میشه رو باید از شرکت اینده سیما سوال کرد پس خرابی در پاور هم می تونه عامل باشه
من هم در این مورد از اقای عمرانی سوال داشتم خوشحال می شم جواب من رو بدند
New Season
با سلام خدمت تمام اعضای محترم خواهش می کنم اینرا هم مطالعه فرمایید.
http://www.asemanrayaneh.com/acbel_brochur.pdf
J.Omrani (22-02-10)
از شما خواهش میکنم این یکی را هم بخوانید.
http://radcom.ir/weblog/mohsen/archi.../29/12228.aspx
J.Omrani (22-02-10)
سلام به همه ی دوستان و همینطور جناب آقای عمرانی عزیز,
من چند روز پیش یه سیستم بستم که برای کیس و پاور از محصولات گرین استفاده کردم, کیس رو مگنوم2 و پاور هم 685b بستم, با توجه به این گفته ها, چند تا سوال دارم:
من کیس مگنوم 2 رو از نمایندگیتون تو شیراز خریدم, که کارتونش باز بود و خودش گذاشتش تو کارتون و درش رو چسب زد, حالا سوالم اینه که آیا نباید کیس پلمب باشه؟ (اینو فقط برای آینده میخوام بدونم, چون الان دیگه کیس رو خریدم و ظاهرا سالم هم هست)
راستی این گرین پوینت چی هست که فروشنده از روی کارتون کیس جدا کرد؟
سوال بعدیم درباره ی فن های داخل کیس هست:
چرا برای فن پشتی, فیش اتصال به مادربورد رو نذاشتید؟ ظاهرا امکان اتصال مستقیم فن پشت کیس به پاور هم وجود نداره, با توجه به این نکته آیا مشکلی پیش نمیاد اگه هر دو فن رو به هم متصل کنیم؟
در مورد وسایل اضافی که همراه کیس و پاور هست هم سوال دارم, راستش من توی بستن و اسمبل سیستم یه آماتور هستم و وقتی که در جعبه ی کیس و پاور رو باز کردم یه کم گیج شدم, البته از نظر اتصال گرها و کابلها توضیحات کامل بود و از این بابت مشکلی نبود, مشکل اصلی من در مورد پیچها و چیزهای اضافی دیگه هست که من رو سردرگم کرد. ممنون میشم در موردشون یه کم توضیح بدید.
مثلا این که, این پیچ ها کجا باید بسته بشوند؟,( من پیچ وسطی رو روی مادربورد بستم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا اون واشر وچیزهای دیگه برای چه کاری استفاده میشن؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-02-10), D J V A H I D (23-02-10), J.Omrani (06-03-10), mohammad1985 (23-02-10), reza76622201 (24-02-10), rostamiani (26-02-10)
|
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
ابتدا از بابت تاخیر در پاسخگویی به دلیل گرفتاری های کاری پایان سال، از همه سروران عزیزم عذرخواهی می کنم. همچنین از کلیه دوستان عزیزم که در این مدت اقدام به پاسخگویی نمودند، تشکر ویژه ای دارم.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberhero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- کیس های گرین معمولا دارای روکش پلاستیکی (شرینگ) هستند اما ممکن است در نمایندگی ها درب کیس باز شود و مورد بازبینی قرار گیرند. (معمولا این اتفاق برای کیس های جدید می افتد تا خود نماینده با امکانات کیس آشنا شود) اما هیچ قطعه ای از داخل کیس کم یا زیاد نخواهد شد.
- گرین پوینت فقط برای عاملین پخش و توزیع مورد استفاده قرار می گیرد و ارتباطی با مصرف کنندگان محترم پیدا نمی کند.
- فن پشت کیس های گرین در این رده قیمتی ، فقط به پاور متصل می شود و هیچ اشکالی ندارد اگر شما همه فن های داخل کیس را مستقیم به پاور وصل نمایید. (حداکثر دور این فن ها 1000 دور است که صدای بسیار پایینی تولید خواهند نمود)
- درون کیس شما یک برگه راهنما وجود دارد که در تصویر ذیل (ویرایش جدیدتر) آن را ملاحظه می فرمایید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد قطعات دیگری که شما اشاره فرمودید، کاربرد آنها به این شرح است:
- پیچ های دنده درشت مشکی برای نصب مادربرد و کارت گرافیک و پاور است.
- پیچ های دنده ریز برای محکم کردن اپتیکال درایو ها و فلاپی است (در صورت نیاز)
- واشر برای استفاده در بین پیچ و محل نصب است (پیشنهاد می شود که از این واشرها استفاده نفرمایید تا ارتباط گراند ها بین قطعات سخت افزاری بهتر برقرار شود)
- حلقه مورد اشاره مربوط به پلمب درب کیس می باشد که معمولا جهت امنیت قطعات داخلی کیس ، توسط شرکت های بزرگ ، مورد استفاده واقع می شود.
- قطعه مربعی شکل (پشت چسب دار) که داخل جعبه پاورهای از رده GP480A به بالا قرار دارد (به همراه بست های پلاستیکی) جهت تنظیم کابل کشی در داخل کیس استفاده می شود و می بایست آن را در جای مورد نیاز خود (برروی بدنه داخلی کیس) بچسبانید و کابل های پاور را به وسیله بست های پلاستیکی در این محل مهار نمایید.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehransss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
کیس مورد اشاره شما، با نام FUSION است که انشاا.. از اواسط اردیبهشت ماه 89 و با قیمتی در حدود 90 الی 95 عرضه خواهد شد و برای نصب GTX295 مشکلی ندارد اما برای نصب سری 5900 HD و به دلیل طول بیش از 30 سانتی متری این کارتها، کیس های ذیل را پیشنهاد می کنم:
- کیس Dragon با قیمتی در حدود 85.000 تومان ( برای نصب یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Vista با قیمتی در حدود 105.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Infinity با قیمتی در حدود 106.000 تومان ( برای نصب یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Acrylic با قیمتی در حدود 107.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Powerful با قیمتی در حدود 120.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Mustang با قیمتی در حدود .... تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Maximus با قیمتب در حدود 220.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Vanguard با قیمتی در حدود 245.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
- کیس Challenger با قیمتی در حدود 365.000 تومان ( برای نصب بیش از یک کارت سری HD5970 یا HD5990)
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
متاسفانه امکان اسمبل سیستم از طرف شرکتهایی همچون گرین وجود ندارد مگر تازمانی که مثل اروپا و آمریکا استفاده از کامپیوتر با Brand در ایران جا بیفتد که آن وقت نیز قضیه کاملا متفاوت خواهد بود. اما برای اسمبل یک سیستم فقط به دقت و حوصله نیاز است که متاسفانه معمولا در ایران مورد اهمیت واقع نمی شود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
این براکت های مخفی ODD دارای گارانتی تعویض هستند و اگر مشکلی پیش امده است می توانید در قسمت گارانتی گرین آن را تعویض فرمایید. کیس مگنوم دارای 2 براکت مخفی است که یکی از آنها داخل کیس قرار داده شده است تا در هنگام باز نمودن آسیب نبیند و پس از اسمبل از آن استفاده فرمایید. انشاا.. در بسته بندی های جدید کیس گرین (از خرداد سال 89) ضمن استفاده از فوم های مقاوم جدید ، از کارتن 5 لایه استفاده خواهد شد تا اسیب فیزیکی کیس ها بر اثر حمل و نقل کمتر شود.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rostamiani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
- اگر کارت گرافیک شما نرمال باشد (حداکثر دارای یک کانکتور 6 پین PCI-E باشد ، پاور GP535B کاملا جوابگو خواهد بود.
- گارانتی پاورهای سری EPS گرین از ابتدای سال 89 با دوبرار افزایش از 25 ماه به 50 ماه گارانتی تعویض در محل مراکز پخش می رسد. اما در یک بازه زمانی در ابتدای این امر ، شاید شاهد حضور دو سری 25 ماه و 50 ماه گارانتی در بازار باشیم که نمی توان کاری برای ان انجام داد. بالاخره از جایی می بایست شروع می کردیم و بالطبع در این بازه زمانی وجود این دو سری مدت گارانتی ، اجتناب نا پذیر است. اما در مورد قیمت ، بعید می دانم افزایش قیمت خاصی داشته باشیم.
- استفاده از محافظ های برق مرسوم و معمول ، برای پاورهای استاندارد که دارای پروتکشن های UVP و OVP در مبادی ورودی هستند، لزومی ندارد و عملا خود اینگونه پاورها قادر به تشخیص شرایط نامتعارف ورودی هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rostamiani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- بهتر است که در دوره سه ماهه، نسبت به تمیز نمودن سیستم و خصوصا پاور اقدام نماییم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rostamiani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- در اینگونه اسکلت کیس ها ، بهتر است جهت فن پاور به سمت پایین کیس باشد.
به صورت کلی ، ما در نظر داشتیم که برای قسمت کف کیس های مگنوم 2 و اربیت ، فیلتر غبار بگذاریم اما یک معضل بزرگ تر داشتیم ! اگر تمیز نمودن این فیلتر غبار فراموش شود، آنگاه خطر بزرگ تری (گرما) پاور را تهیدید خواهد نمود! به همین دلیل در سری عمومی این اسکلت ها ، از این نوع فیلترهای غبار استفاده نکردیم.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
انشاا.. در تابستان 89 شاهد عرضه 5 مدل کیس گرین با قابلیت پشتیبانی از درگاه USB3.0 خواهید بود. طبیعی است که مدت زمان نسبتا مشخصی تا متداول شدن مادربردها و علی الخصوص تجهیزات پشتیبانی کننده از این درگاه نیاز است تا در این بازه زمانی حداقل 6 ماهه عرضه کنندگان کیس نیز در این زمینه اقدام نمایند. اما تمامی کیس ها با درگاه USB2.0 نیز قادر به استفاده برای اینگونه مادربردها و تجهیزات وابسته می باشند ولی سرعت انتقال اطلاعات معادل USB2.0 خواهد بود.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sh.m برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
نگران نباشید، در اینگونه موارد، فاکتور خرید سیستم یا پاور شما برای بخش گارانتی گرین قابل قبول خواهد بود.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL (06-03-10), D J V A H I D (07-03-10), esyoo (07-03-10), Labyrinth (06-03-10), lorn (06-03-10), M A H R A D (06-03-10), reza76622201 (07-03-10), rezaaghili (12-03-10), rostamiani (11-03-10), sh.m (06-03-10), vandelin (08-03-10)
سلام جناب مهندس عمرانيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا طريقه تميز كردن پاور را بفرماييد چون من هميشه با ترس و لرز اقدام به تميز كردن پاور با دمنده 600W آنهم با فاصله نيم متري در حالي كه كيس به برق وصل نيست ميكنم ولي در 20% موارد پاور به رحمت خدا رفته يك پاور 380 گرين من هم همينطوري شد با تشكر
J.Omrani (22-06-10), rostamiani (11-03-10)
خیلی متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه ممکنه بگین از چه تاریخی امکان خرید پاور تو تهران وجود داره که بیام بخرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (22-06-10)
اون پیچهای اضافی برای اینهکه یک وقت پیچ کم نیارید . بعضی پیچ ها هم مال بستن هارد وسی دی رام است
اون قطعه فلزی که کنار واشر قرمز گذاشتید بهپشت کیس وصل میشه طوری که یک شیار روی قسمت عقب در کیس هست که این میره توش میتونید کیس رو چفت وبست کنید یعنی یک قفل چمدان بزنید اصولا برای کاربر شخصی قطعه ضایعی هستش.
اون قطعه سفید هم به بدنه کیس میچسبه از توش بستهای کمربندی رد میشه برای جمع کردن کابلها کنار بدنه کیس هستش
BestBoy1 (30-12-11), Cyberhero (24-02-10), D J V A H I D (23-02-10), J.Omrani (06-03-10), mehransss (23-02-10), mohammad1985 (23-02-10), reza76622201 (24-02-10), rostamiani (26-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks