سلام به همه ی دوستان و همینطور جناب آقای عمرانی عزیز,
من چند روز پیش یه سیستم بستم که برای کیس و پاور از محصولات گرین استفاده کردم, کیس رو مگنوم2 و پاور هم 685b بستم, با توجه به این گفته ها, چند تا سوال دارم:
من کیس مگنوم 2 رو از نمایندگیتون تو شیراز خریدم, که کارتونش باز بود و خودش گذاشتش تو کارتون و درش رو چسب زد, حالا سوالم اینه که آیا نباید کیس پلمب باشه؟ (اینو فقط برای آینده میخوام بدونم, چون الان دیگه کیس رو خریدم و ظاهرا سالم هم هست)
راستی این گرین پوینت چی هست که فروشنده از روی کارتون کیس جدا کرد؟
سوال بعدیم درباره ی فن های داخل کیس هست:
چرا برای فن پشتی, فیش اتصال به مادربورد رو نذاشتید؟ ظاهرا امکان اتصال مستقیم فن پشت کیس به پاور هم وجود نداره, با توجه به این نکته آیا مشکلی پیش نمیاد اگه هر دو فن رو به هم متصل کنیم؟
در مورد وسایل اضافی که همراه کیس و پاور هست هم سوال دارم, راستش من توی بستن و اسمبل سیستم یه آماتور هستم و وقتی که در جعبه ی کیس و پاور رو باز کردم یه کم گیج شدم, البته از نظر اتصال گرها و کابلها توضیحات کامل بود و از این بابت مشکلی نبود, مشکل اصلی من در مورد پیچها و چیزهای اضافی دیگه هست که من رو سردرگم کرد. ممنون میشم در موردشون یه کم توضیح بدید.
مثلا این که, این پیچ ها کجا باید بسته بشوند؟,( من پیچ وسطی رو روی مادربورد بستم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا اون واشر وچیزهای دیگه برای چه کاری استفاده میشن؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks