آقای عمراین
کیس موستانگ با اینکه عرضه شده ولی در سایت گرین هنوز کامینگ سون زده و فاقد مشخصات هست
آقای عمراین
کیس موستانگ با اینکه عرضه شده ولی در سایت گرین هنوز کامینگ سون زده و فاقد مشخصات هست
J.Omrani (22-06-10)
|
دوستان سلام می خواستم یه کیس و پاور گرین بگیرم . کیس های اربین و اینفینیتی مد نظرم هست . پاور هم می خوام 585 یا 600 وات باشه . در کل می خوام رو هم 100 تومن بشه. الان قیمت اینا چنده ؟
J.Omrani (22-06-10)
فيلتر غبار براي دريچه power كيس مگنوم 2 رو از كجا ميشه تهيه كرد در ضمن چگونگي روش تميز كردن power را توضيح دهيد
J.Omrani (17-07-10)
Green535A..jpg
سلام خدمت دوستان و جناب آقای عمرانی پر کار، خسته نباشید.
مشخصات سیستم:
CPU:Intel E7500 - 2.9 GH
MB: Giga-G41M-ES2L
H.D.D: 320 WD + 120 Maxtor
Power: Green 535a
Graphic: Onboard
DVD-RW:1 Num
RAM: 1GB - 533 - Kingeston
اینا مشخصات سیستمم هستش. اسکرین شات هم کاملا در حالت Idle هستش. مشکل من با پاوره و تا حدودی cpu هستش. در دمای 25 درجه ی اتاق، فن پاور خیلی صدا میده، میره تو مخ. اسکرین شات رو گذاشتم (در دمای 25 درجه اتاق) تا ببینم که مشکل میتونه از پاور باشه یا نه. میدونم که بارها گفتید به این نرم افزارها نمیشه اعتماد کرد ولی ولت متر و از این چیزا نداشتم.
بایوس main رو هم تا حالا آپدیت نکردم. چکار کنم تا از شر صدای پاور راحت بشم؟ خیلی اذیت میکنه.
هر کاری کردم jpg نتونستم آپلود کنم. لینک:http://img.shahrsakhtafzar.com/show...._Green535A.jpg
آخرین ویرایش توسط Ali_2010 در تاریخ 16-07-10 انجام شده است علت: پایین بودن کیفیت اسکرین شات - Jpeg آپلود نمیکنه
J.Omrani (17-07-10)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
در حال حاضر کیس مگنوم 2 و اربیت فاقد فیلتر هوا در قسمت ورودی پاور می باشند (علی رغم اینکه دارای سه فیلتر هوا در بخش های جلو، بالا و کانال پردازنده هستند). چرا؟ با توجه به این موضوع که در اوایل عرضه این سری از کیس ها با طراحی معکوس و با سطح گستردگی پخش زیاد در بازار داخلی بودیم ، یکی از نگرانی های ما ، غافل شدن مصرف کنندگان محترم از تمیز نمودن فیلتر ورودی هوای پاور بود. به همین دلیل و با برنامه ریزی قبلی ، تصمیم به عدم عرضه این کیس ها با فیلتر پاور نمودیم. اما انشاا.. در سری جدیدی که تا اواسط پاییز 89 عرضه خواهند شد، کیس های اربیت و مگنوم2 ، هر کدام مجموعا دارای شش عدد فیلتر ضد غبار خواهند بود (جلو، سقف، کانال پردازنده، کاور راست، کاور چپ و پاور)
پیشنهاد می کنم در حال حاضر و به جهت رفع نگرانی ، از فیلترهای ضد غبار 12 سانتی متری موجود در بازار استفاده فرمایید و با استفاده از نوار چسب در قسمت زیر کیس نصب نمایید. قیمت این فیلترهای 12 سانتی متری در حدود 400 تومان می باشد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
همانطور که مشاهده می فرمایید و با توجه به صحبت های قبلی در مورد اطلاعات اینگونه نرم افزارها، اطلاعات مربوط به شاخه 12+ که در تصویر شما وجود دارد، اشتباه و غیر قابل استناد است:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد صدای فن؛ اگر پاور خود را ظرف یک سال اخیر (شما فرمودید سه ماه) تهیه فرمودید و مطمئن هستید که این صدا مربوط به پاورتان است، لطفا پاور خود را برای بنده بیاورید (تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 طبقه همکف ، واحد R&D) تا ضمن تعویض پاور شما، علت را در همین تاپیک باطلاع سایر دوستان عزیز برسانیم. در پایان و بابت این مشکل (اگر مربوط به پاور باشد) از شما صمیمانه عذرخواهی می کنم.
-------------------------------
اما جهت اطلاع برخی دوستان، لازم به ذکر می دانم که فن های پاورهای گرین (مثل GP330A, GP380A, GP430A, GP485A, GP535A,....) که دارای قیمتی معادل 30.000 تومان الی 60.000 تومان می باشند، مربوط به کمپانی ADDA (لینک مربوطه) است که برروی بسیاری از پاورهای خوشنام مثل Cooler Master,... سری Silent pro Gold, UCP,... (برخی مدل ها که دارای قیمتی بالای 300 دلار هستند) ، مشاهده می شوند.
مثال فن 12 سانتی ADDA برروی پاور Cooler Master UCP 1100 (مشاهده لینک)
مثال فن 12 سانتی ADDA برروی سری جدید Cooler Master Gold 800W (مشاهده لینک)
اما مطمئنا وقتی حجم فروش یک کالا زیاد باشد، مسلما اتفاقات جانبی نظیر حمل نقل نا صحیح و... منجر به بروز اشکالاتی برای آن کالا خواهد شد که در اینگونه موارد، خدمات گارانتی به عنوان یک راهکار ، مطرح می شود.
با تقدیم احترام
AMD>INTEL (17-07-10), hassanshaikhi (17-07-10), mamehdi (18-07-10), masoomiyat (17-07-10), mehrdad_ab (19-07-10), Shahryar (17-07-10), vandelin (18-07-10)
ببخشید دیر جواب دادم. گفتم بذار سر یه فرصت مناسب سیستم رو چک کنم که یه موقع سوء تفاهمی نشه. نتیجه این شد که مشکل از فن پاور نبوده، جدا از آقای عمرانی عذر خواهی میکنم. مشکل از فن cpu بود. ممنون که پاسخ گو بودید.اما در مورد صدای فن؛ اگر پاور خود را ظرف یک سال اخیر (شما فرمودید سه ماه) تهیه فرمودید و مطمئن هستید که این صدا مربوط به پاورتان است، لطفا پاور خود را برای بنده بیاورید (تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 طبقه همکف ، واحد R&D) تا ضمن تعویض پاور شما، علت را در همین تاپیک باطلاع سایر دوستان عزیز برسانیم. در پایان و بابت این مشکل (اگر مربوط به پاور باشد) از شما صمیمانه عذرخواهی می کنم.
ولتاژ شاخه ی 12 و 3 ولت رو هم از داخل بایوس چک کردم. نتیجه: 12 ولت = 11.921 - 3 ولت= 3.328 درسته؟
یه سوال دیگه اینکه، مقدار نویز یا صدای فن پاور 535a تا چه حدی طبیعیه؟
آخرین ویرایش توسط Ali_2010 در تاریخ 18-07-10 انجام شده است
J.Omrani (19-07-10)
|
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali_2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا از بابت اطلاع رسانی شما سپاسگزارم و امیدوارم که مشکل صدای فن پردازنده شما نیز مرتفع گردیده باشد.
- به صورت کلی و مطابق استاندارد ، دامنه ولتاژهای مثبت خروجی پاور می بایست در محدوده 5% +/- باشند. این موضوع به آن معناست که خروجی 12+ پاور می بایست در محدوده 11.4+ الی 12.6+ و خروجی 5+ پاور می بایست در محدوده 4.75+ الی 5.25+ و خروجی 3.3+ پاور می بایست در محدوده 3.14+ الی 3.46 + باشند. با توجه به محدوده استاندارد مورد اشاره ، نتایج خروجی های پاور شما در محدوده نوسان 1% قرار دارد که جزو محدوده های مناسب خروجی به شمار می روند و جای هیچ نگرانی وجود ندارد. هرچند که بهترین روش تست ولتاژ خروجی پاور ، استفاده از ولت متر می باشد.
- برای پاسخ به سوال شما، بنده یک فیلم کوتاه از میزان نویز صوتی پاور GP535A تهیه نمودم که می توانید آن را از لینک ذیل، دانلود فرمایید:
لینک دانلود فیلم تست صدای پاور GP535A
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا از لطف و محبت شما سپاسگزارم.
متاسفانه به دلیل عدم شفافیت مطلب انتقادی خوب شما و همچنین عدم دسترسی به پاور مورد اشاره ، بنده قادر به پاسخگویی مناسب نیستم. از شما تقاضا دارم در صورت امکان ، یک نمونه از پاورهای مورد اشاره را برای بنده (به آدرس: تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 جدید ، طبقه همکف ، واحد R&D ، عمرانی) و با هزینه شرکت گرین ارسال فرمایید، تا بتوانم ضمن بررسی موضوع فوق، پاسخ کامل را در همین تاپیک باطلاع شما و سایر دوستان عزیز برسانم.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deremel400 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا از لطف شما سپاسگزارم.
اگر اجازه فرمایید، بنده آخرین پاسخی که به سوال شما در قسمت پیام خصوصی داشتم، را در این قسمت قرار دهم:
ولی متاسفانه هیچ پاسخی از طرف شما دریافت ننمودم تا اینکه شما مسئله فوق را مجددا مطرح فرمودید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani
بنده مجددا بابت این مشکل و سوء تفاهم از شما عذرخواهی می کنم و تقاضا دارم به جهت رفع کدورت و حل موضوع ، فردا صبح با شماره 88911378 داخلی 150 تماس حاصل فرمایید تا هماهنگی های لازم را انجام دهیم.
با تقدیم احترام
Ali_2010 (19-07-10), mehrdad_ab (19-07-10), vandelin (19-07-10), ViViD (19-07-10)
چاره اش تعويض فن پاور هست . تعويض با فنهاي بيصدا انرمكس و كولر مستر. البته خود مهندس هم فن هاي سايلنت دارند ميتونند براتون عوض كنند .
J.Omrani (17-07-10)
آخه این پاور سه ماه نیستش که کار میکنه. اولاش بی صدا بود حتی وقتی هوا گرم بود، ولی الان وقتی بار زیاد میشه دور فن خیلی میره بالا(البته بیکار هم که هست صدا داره، اهل بازی هم نیستیم.). در مورد عوض کردن فن؛ گارنتی مگه مسئولیت این این مشکلات رو گردن نمیگیره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اگه قرار بود فن عوض کنیم که از همون اول کولر مستر و . . . میگرفتیم.
J.Omrani (17-07-10)
اين هم فن مدل 700 وات استاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لينك
http://www.overclock3d.net/reviews/p..._modular_psu/3
البته تمام حرفا هاي مهندس رو تاييد ميكنم . اين عكس هم براي خالي نماندن عريضه گذاشتيم . در كل همانطور گفتند ممكنه صداي مربوط به قطعه اي غير از پاور باشه . حتما چك كنيد از فن پردازنده يا كارت گرافيك نباشه . مخصوصا گرافيك كه بيشترين نويز ممكن رو ايجاد ميكنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تقديم احترام به استاد
J.Omrani (19-07-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks