منم موافقم
بابا ما همیشه یه دروازه بان فیکس داشتیم، به نظر من یکی از کارهای خوبش این بود که مابقیم آورد تو دور تا
تجربه کسب کنند
یا
همین آوردن بازیکنان جدید، خوبه آدم آینده نگر باشه 4 سال دیگه که نمیشه با تعدادی بازیکن مسن تیم داشت،
حتی به جام جهانی هم نرویم، باز حداقل در آینده یک تیم جوان با تجربه خواهیم داشت
به نظر من دایی ثابت کرد که نباید به ستاره ها وابسته بود و بدون اونها هم میتوان نتایج قابل قبولی بدست آورد
من هم اوایل مخالف بودم، اما وقتی دیدم در اوضاع نابسامان اومد آبروش را گذاشت وسط و هدایت یک تیم
که هیچ مربی عاقلی قبول نمیکرد به عهده گرفت، و نوع نگرشش را دیدم، به اشتباهم پی بردم
بد نیست آدم به نیمه پر لیوان هم نگاهی کندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من علی کریمی را به هیچ عنوان قبول ندارم، بخصوص با نامه ایی که نوشت، میخوام بدونم مهدوی کیا تو جام
جهانی با دایی بیشتر مشکل داشت یا کریمی!!!
اما الان واسه خدمت به تیمش کدورت را گذاشته کنار و همچین جواب بعضی از سئوالات افرادی مثل فردوسی
پور را داد، که اونا خودشان شرمنده شدن از پرسیدن سئوالشانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما یکی مثل کریمی به خیال خودش خدمت کرد اما نه با نامه ایی که نوشت، باعث ایجاد یک باب تفرقه و جدال
جدید شد.
به نظر من بازیکنی که قرار است در تیم ملی بازی کند، چون نماینده یک ملت است باید اخلاق و رفتارش هم
سنجیده باشد و کمی غیرت داشته باشد، کریمی اگر غیرت داشت بعد از دعوت شدنش به تیم می آمد، اما
با اینکارش نشان داد که هدفش خدمت به تیم نیست بلکه خود را به جایی رساندن استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks