سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_M@X برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید که نگفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-من شایان اوصیا هستم سنمم که گفتم از بابلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- کلا چیز خوبیه بیشتر شبیه یه احساس درونیه ولی به هر حال طرفش نیاین که بدجوری جیز میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- بعد پایان دانشگاه
4- به علت سنگینی دروس و گیر دادن مدیر مدرسه به والدین که هی میگن کامپیوترشو جم کنین!! سال دیگه هم که کنکور دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- بله فعالیت میکردم با دوستان به اینجا اثاث کشی کردیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تعداد پستم حدودا 1100 تا باید باشه و آخر فروم باز عنوانم بیده
6- تا اون موقع که من بودم اونم نبود ولی این آخریا که داشتیم رفتنی میشدیم زیاد ازش خوشم نیومد
7- پشت دانشگاه نوشیروانی مصلی 8 اولین کوچه سمت چپ ( از پذیرش مهمان در ایام تعطیل معذوریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
8- نه والا خودتون میبینین که مدت زیادی نیست برگشتم

Bookmarks