سلام شایان جان
فکر نمیکردم سنت اینقدر باشه
آخه نام کاربریا بیشترشون به سن نمیخورن
با اینحال :
1- معمولا رسم بر اینه که یه بیوگرافی کامل کامل از خودت بگی قبل از اینکه دوستان سوالارو شروع کنن
2- نظرت راجع به شیطان چیه ؟
3- دوست داری کی ازدواج کنی ؟
4- چرا تو انجمن کم میای ؟ (این سوال خیلی از دوستانه)
5- تو پی سی هم فعالیت میکنی ؟ اگه بله چند تا پست و عنوانت چیه
6- نظرت راجع به مافیا (مهران) تو پی سی چیه ؟ البته اگه اونجا کار کنی
7- خونتون کجاست ؟ دقیق بگوها
8- اصلا منو میشناسی ؟ نظرت در مورد بنده
فکر کنم باسه شروع کافی باشه
موفق باشی
سلام
ببخشید که نگفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-من شایان اوصیا هستم سنمم که گفتم از بابلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- کلا چیز خوبیه بیشتر شبیه یه احساس درونیه ولی به هر حال طرفش نیاین که بدجوری جیز میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- بعد پایان دانشگاه
4- به علت سنگینی دروس و گیر دادن مدیر مدرسه به والدین که هی میگن کامپیوترشو جم کنین!! سال دیگه هم که کنکور دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- بله فعالیت میکردم با دوستان به اینجا اثاث کشی کردیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تعداد پستم حدودا 1100 تا باید باشه و آخر فروم باز عنوانم بیده
6- تا اون موقع که من بودم اونم نبود ولی این آخریا که داشتیم رفتنی میشدیم زیاد ازش خوشم نیومد
7- پشت دانشگاه نوشیروانی مصلی 8 اولین کوچه سمت چپ ( از پذیرش مهمان در ایام تعطیل معذوریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
8- نه والا خودتون میبینین که مدت زیادی نیست برگشتم