اجازه ما هم دست شماست عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - حس اینکه خدا ازم راضیه
2 - من سهراب سپهری رو دوست دارم. آره گاهی شعر میخونم. الان هم که رشته دانشگاهیم ادبیات انگلیسی شده بیشتر با شعر و رمان و داستان های انگلیسی سر و کار داریم
3 - حس غم سنگین تو دلم...اگه خونمون آپارتمان نبود فریاد میزدم و خودم رو تخلیه میکردم
4 - باور قلبی خدا...نه اونطوری که قبولش داشتم. حالا خدا رو مثل یه دوست میدونم, یه کسی که هروقت بخوامش هست
5 - خدا حافظی با پدر بزرگم چون درحال درمان توی خونه ما بود اما بردنش یه شهر دیگه عمه هام. خودش و ما میدونستیم دیگه همدیگه رو نخواهیم دید. مرد بزرگی بود...یادش گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - بهش میگم : این همه زندگی کردی و سختی کشیدی...اینجوری قراره تموم بشه؟ پس چرا این همه سختی کشیدی؟
7 - حس تغییر ... گاهی به شوخی به خودم میگم : به کجا چنین شتابان؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - راستش متاسفانه هنوز به اهداف بزرگم نرسیدم که این حس رو داشته باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا خوشحال میشم دوباره بیای مهراد جان
مهراد جان خیلی دوست دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks