سلام ، میرم سر جواب دادن به سوالای برادر بهادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- 15 روز شلوغ و 15 روز گوشه گیر کلا سیستمم همیشه در حال تغییر هست
2 - بیشتر اوقات آروم هستم ولی خوب بعضی مواقع دریای آروم هم طوفانی میشه !!
3 - کم حرف هستم چون کلا نیازی نمیبینم زیاد حرف بزنم بیشتر گوش میدم از قدیم هم گفتن کسی که زیاد حرف میزنه مشکل داره
4 - آره هستم ، کلا دوست دارم کتاب هایی رو بخونم که عجیب هستن
5 - آره ، ادبیات خوبه ادیباتم هم خوبه کلا از زمان مدرسه اینجوری بودم و هستم
6 - درسته ، من کلا از سبک های کمی تند خوشم میاد یا بهتر بگم سبک هایی که توش درام و گیتار الکترونیک باشه رو دوست دارم از همین رو متال و راک رو میپسندم البته نه هر متال ی رو !!
7 - Within Temptation | Breaking Benjamin | System of a Down | Seether | The Delain | Silent Force | Schiller | Shinedown | 3 Doors Down و .... :دی
8 - من کلا آدمی نیستم که از چیزی تقلید کنم کلا دوست دارم نو باشم ولی اگر منظورت عبرت گرفتن باشه از هرکسی آمادگی یادگرفتن و ... رو دارم و بعد از تحلیل یادگرفته ها و بهینه سازی مورد اجرا قرار میدم
9 - بستگی داره چه توع اعتقاداتی باشه کلا اعتقادات غلط رو باید تغییر داد و بعضی ها رو بروز کرد ولی بعضی مسایل رو نمیشه درش تغییر داد چون ویرایش ناشدنی هستن
10 - در مورد خودم تا حدودی زیاد میشه ولی اگر در مورد مسایل خصوصی دیگران سوال ازم بپرسی نم پس نمیدم
بابت سوال ها ممنون
موفق باشی عزیز

Bookmarks