1 - راستش زمانی که با سعید امپراطور وبلاگ پنتیوم رو میچرخوندیم بهم گفت که یه انجمن پیدا کردم و بیا تا با هم همکاری کنیم. خوب چون خیلی قبولش داشتم (و هنوزم دارم) اومدم و شروع به کار کردیم. یادم نیست دقیقا چند سال پیش بود اما یادمه اینجا تازه تاسیس بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - شما لطف داری نسبت به من. راستش همیشه دوست دارم از هرچیزی آرشیو داشته باشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان آرشیو موزیک - فیلم - عکس و چیزای دیگه دارم اما خوب دیدم تخصصم توی عکس بیشتر از چیزهای دیگست. مثلا نقد فیلم خلاقیت های مهراد عزیز یا محمد امین رو میخواد و موزیک هم دوستانی بزرگتر از من هستن. این شد که توی بخش عکس پیشرفتم خوب بود
3 - بهادر به معنای شجاع هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - آواتارم مربوط به یکی از عکسهای معروفه که زمان جنگ جهانی دوم گرفته شده و مربوط به سرباز روسی هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - تگ های با مزه ای هستن...دوستشون دارم...کپی رایت چندتاش هم با منهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . البته بهتره که به روز بشن

Bookmarks