1 - لهجه ندارم اما خوب گاهی اصطلاحات خوزستانی رو ناخواسته به کار میبرم. جدیدا دارم اصطلاحات اصفهانی هم یاد میگیرم...مثل نادلگرون یا دلنگون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (شهریار میدونه چی میگم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - راستش اعتقادی ندارم اما خوب مهمولا توی اعداد 6 یا 25 رو انتخاب میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - خوب میدونم که حد نرمال چقدره اما اگه بخوام خوشبین باشم به خودم 130 رو میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - آواتار خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید - آواتار مهراد و آواتار پیام (کوتلاس) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - آره خیلیا رو... پدرم نزدیکترینشون بوده اما خوب از نویسنده ها و بازیگران و ... هم گاهی استفاده کردم
6 - به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرسید یک شمع روشن کنید (خواهرم این جمله رو جایی و به شکل خاصی گذاشته که همیشه میبینمش) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - نه هیچوقت برای نمره بحث نکردم. اما سر چیزای دیگه بحث زیاد کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - اگه واقعا عالم باشی میتونی پولدار هم باشی...پس عالم
9 - توی یاهو کدش اینه ??-:
10 - اجازه بده اسم نیارم اما یه دوسته...یه دوست که برام عزیزه
11 - در حدی که به اعتقاداتم, شخصیتم , افکارم و آرامشم لطمه ای نزنه. اما درکل از سیاست اصلا حالیم نیست و خوشم هم نمیاد
12 - واقعا هیچ کدوم!!! از هر کدوم یکم بلدم
13 - خوب یه چیزی توی این مایه هاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته نیت مهمه که نیت صرفه جویی در وقته برای پیدا کردن شکلک مورد نظر توی لیست شکلک هاست :دی
14 - Leon
15 - یه بار دوم دبیرستان بودم دعوا کردم اونم به خاطر اینکه مجبور شدم و خوب کاسه صبرم سرریز شد اما در کل دعوا نمیکنم.
16 - آره یه چیزهایی یادم هست که با 3تا از دختر عموهام این بازی رو کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17 - توی سگا خوره Mortal Combat بودم...اکثرا مردم بازی رو با اون مرد سیاه رنگ (اسمش یام نیست) تموم میکردن اما من با اکثر این شخصیتای مسخره تمومش کردم. توی Play1 هم خوره بازی Crash بودم
18 - راستش من از کسی بد اخلاقی ندیدم
19 - توی دلم بهش میگم : Oh you are a dead man .... یه بار یکی به موهام آدامس چسبوند که منم جور دیگه ای بعدها حالش رو گرفتم....میدونی که لذتی که در انتقام هست در بخشش نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20 - جدا میگم اگه فهمیدی به منم بگو
21 - نه ندارم. یه مدت تو فکرش بودم برم بگیرم اما از جزئیات خبر ندارم. دروغ نگم اما حسش هم نبوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
22 - معمولا با دوستای خیلی صمیمیم (2 نفرن) و پدرم ولی خوب گاهی مادرم بهتر از هر کسی آرومم کرده
23 - سعی میکنم باهاش شروع به بحث کردن بکنم و ناراحتیم رو تخلیه کنم تا کار به جای باریک نکشه اما همیشه موفق نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
24 - الان که نگاه کردم دقیقا 31.7 گیگ عکس دارم....چقدر زیاد شده
25 - دوست دارم همیشه شیک باشم و ساده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
26 - مهراد - شما - پروین - vivid - علی - بهادر - مهدی موسوی - شهریار - ادلان - Agne و تمام اونایی که توی لیست دوستانم هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
27 - اگه به 2 تا پست بالاتر نگاه کنی با میلاد درباره سفر یه هفته ای صحبتایی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما راستش 2 تا کار میکردم. یکی اینکه وضعیت اینترنت رو درست میکردم مخصوصا اینکه اکثر سایت ها جدیدا .......تر شدن و به دانشجو ها (اونهایی که واقعا میخوان درس بخونن) تسحیلات میدادم
28 - یه مثل معروف دارم من : کا دمت گرم!!! وقتی این رو میگم و بعدش یه جمله رو میگم یعنی دارم لاف میزنم برای خنده
29 - شکر خدا آره راضیم. مشکلات خیلی بزرگی دارم که فشار زیادی دارن بهم میارن اما خدا هست...همش حل میشه
30 - امروز خوب بود اما روزای قبلی دوستان کمی سوال کردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دوست داشتم دوستان خوبی مثل پیام - مهدی موسوی - شهریار - بهادر - پروین هم سوالاتی میکردن اما خوب قابل ندونستن
31 - خوب شاید میرفتیم بیرون و یه گشتی میزدیم
32 - هر بار سایتی میرم که عکسهای HQ یا بزرگی داره ودانلود میکنم و سر فرصت دسته بندیشون میکنم
33 - همیشه توی کارای مهم زندگی راه حل دیگه ای (به اصطلاح Plan B) هم داشته باشید که اگه به نتیجه دلخواه نرسیدین ناامید نشین
34 - خوب همه میگن دوران هخامنشیان خیلی عدالت بوده و همه راحت بودن...شاید اون موقع اما چه فایده وقتی که اینترنت و PCN و اینچیزا نبوده...نظرت چیه توی همین دوران بمونیم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
35 - آره یکم بلدم اما نه خیلی خوب
36 - هر سایتی که میتونه به اطلاعاتم کمک کنه عضوم اما فعالیتم اکثرا اینجاست ولی چند تا سایت هستن که مال دوستامن و کمک میکنم که رو پا بشن. مثل انجمن طرفداران Avril برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
37 - فکر کنم مهمان نواز خوبی باشم. کلا مهمان رو دوست دارم
38 - تفاوتی نداره اما خوب میدونی توی ارتباط با دخترا باید خیلی مراقب احترام و اینچیزا باشی. یکی از دوستای خیلی صمیمیم دختره و خوب شاید نقش خواهر رو داره برام. توی دانشگاه هم اکثر کلاسمون خانم هستن و طبیعیه که اکثر دوستام اونجا دختر باشن که اتفاقا یکی دوتاشون اینجا عضو هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
39 - یه دایی داشتم یه اسم مرتضی. ای کاش اون الان بود چون شخصیتش دقیقا مثل من بود. روحش شادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
40 - آره میخونم اما اصلا مرتب نمیخونم
41 - یه چیز دست ساز خودم که همیشه همراهش باشه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
42 - خنجر رو درمیارم و حالش رو میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب دیگه بهش اعتماد نمیکنم
43 - ولخرج...مخصوصا تو خصوص خوراکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
44 - سوالت خیلی سخته...اگر برای انجام کاری نترسم از حاشیه هاش میگم آزادی دارم.
45 - اگه از نظریه تکاملی بهش نگاه کنی احتمالا تخم مرغ
46 - اگه دستمال دست پدربزرگه نبود پس قرار بود چه نقشی رو بهش بدن؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعدشم کایکو که جیب نداشد
47 - آره دیدم...واست که تعریف کردم قضیه عمل جراحی خودم رو که قبول کردی معجزه بوده
48 - آره شده و خیلی هم بد بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
49 - راستش سوال های زیادی هست که دوست داشتم پرسیده بشه که ترجیح میدم نگم...مزه اش میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
50 - آرزو میکنم همیشه وسیع تر, پر کاربر تر و مشهور تر بشی. امیدوارم که مدیران و ادمین ها ترکش نکنن
** جواب جانبی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید : آواتارت رو دوست دارم...امضات یکم شلوغه به نظرم...استقلال کجا و کتیبه های قدیمی کجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آوریل هم نمیبینم...کجاست؟
** خوب راستش من ایدئولوگ سیاسی نیستم اما خوب یه پیشنهاد دارم. اگه دوست داری واقعا یادگار اون پادشاه های بزرگ رو داشته باشی کتاب های زیادی در بارشون بخون. پیشنهاد من کتاب تاریخ تمدن نوشته ویل دورانت هستش....خیلی معرکست...دارم میخونمش و فعلا هنوز توی جلد 1 هستم
از عرب های خارج از ایران اصلا خوشم نمیاد!
پس سری بعد میای یه آب قند بخور یکی هم واسه من بیار :دی

Bookmarks