1- سوال بعدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (بخاطر چیزه دیگه بر میگرده به قدیم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- خیلی کم به زبان دیگر علاقه دارم اما آلمانی رو کمی دوست دارم
3- از مرز استان داخل خاک پاکستان شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- بیشتر راک گوش میدم
5- ایرانی= هیچی
خارجی=
1- Pink Floyd
2- Roxette
3- R.E.M
4- Dark Tranqulity
5- A.H.A
6- ......... اینقدر خارجی گوش میدم
6- فیلم تا دلت بخواهد دیدم و میبینم زمانی با حاج آقا طغرل همقطار بودیم و شبانه روز دانلود آفلاین داشتیم
هر جور سبک فیلم رو نگاه می کنم اما بیشتر تخیلی (فضایی نه) که جلوه های ویژه داشته باشه نگاه می کنم
8- ایران= رضا عطاران
هالیوود= کلینت ایستوود
9- دوست خوب باید دوست باشد در درجه اول
دوست بودن سخت هست به همین آسونی نیست وقتی شما قبول می کنید که دوست کسی باشید مثل پدر شدن مثل زندگی کردن مسئولیتهای سنگینی هم بدوش می کشید
وقتی دوست خوبی خواستید باشید نباید بترسید از اینکه اگر از دوستتون انتقاد کردید اون ناراحت بشود چون در اونصورت دوست خوبی نیستید
دوستی میتونه سطحی باشه میتونه عمیق باشه که متاسفانه دوستی عمیق در ایران بد تعبیر می شود و مردم فکر میکنند دوستهایی که خیلی خوب هستند و همیشه به همدیگر کمک میکنند به هر روشی نسبت به هم نظر دارند ( چه جنس مخالف چه موافق ماشالله مردم منتظر هستند که یک چیزی ببینند)
شما میتونید هر کاری برای دوستتون انجام دهید یعنی باید انجام بدید قرارش هم همینه وقتی دوست خوب هستید نباید ذهنتون به این باشه مردم چی می گویند باید به این فکر کنید که پیش خدا چه اجر و قربی دارید
من زیادی نطق میکنم میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی دوست خوب دوستی هست که دقیقاً لحظه ای که فکر میکنی هیچ کسی رو نداری در عین ناباوری به دادت میرسه، به یادت هست، ازت خبر می گیره، کمکت میکنه
دوست پیدا کردن آسونه اما دوست خوب بودن خیلی سخته

Bookmarks