D J V A H I D (25-01-10), HoSsEiN.iR (25-01-10), ic3_drag0n (27-01-10), nima_hl (25-01-10), Quick (28-01-10), Saeed-Milan (25-01-10)
1 - راستش زمانی که با سعید امپراطور وبلاگ پنتیوم رو میچرخوندیم بهم گفت که یه انجمن پیدا کردم و بیا تا با هم همکاری کنیم. خوب چون خیلی قبولش داشتم (و هنوزم دارم) اومدم و شروع به کار کردیم. یادم نیست دقیقا چند سال پیش بود اما یادمه اینجا تازه تاسیس بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - شما لطف داری نسبت به من. راستش همیشه دوست دارم از هرچیزی آرشیو داشته باشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان آرشیو موزیک - فیلم - عکس و چیزای دیگه دارم اما خوب دیدم تخصصم توی عکس بیشتر از چیزهای دیگست. مثلا نقد فیلم خلاقیت های مهراد عزیز یا محمد امین رو میخواد و موزیک هم دوستانی بزرگتر از من هستن. این شد که توی بخش عکس پیشرفتم خوب بود
3 - بهادر به معنای شجاع هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - آواتارم مربوط به یکی از عکسهای معروفه که زمان جنگ جهانی دوم گرفته شده و مربوط به سرباز روسی هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - تگ های با مزه ای هستن...دوستشون دارم...کپی رایت چندتاش هم با منهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . البته بهتره که به روز بشن
Failure is not an option
D J V A H I D (25-01-10), HoSsEiN.iR (25-01-10), ic3_drag0n (27-01-10), nima_hl (25-01-10), Quick (28-01-10), Saeed-Milan (25-01-10)
مدیر سابق انجمن
اشلونک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- میدونی اسم پروفایلمو گذاشتم کاروانسرای اردل ؟
2- چرا اینقدر منو اذیت میکنی ؟
3- یادته چه بلایی سر علی اوردم تو همین تاپیک ؟
4- میدونی که الان میتونم انتقام بگیرم ؟
5- به نظرت 5 روز کم نیست واسه صندلی داغ ؟
6- چرا سعید امپراطور دیگه نمیاد تو سایت زیاد ؟
7- بلدی خوزستانی حرف بزنی؟
8- تا حالا شیراز اومدی ؟
9- 3 تا از بهترین اهنگ هایی خارجی که شنیدی بگو
10- SE یا Nokia ?
11- بهترین اسمایلی ؟
12- اهل سریال آمریکایی هستی ؟
13- سه تا از بهترین فیلم های هالیوودی که دیدی
14- بچه بودی چندتا دوچرخه عوض کردی؟
15- تا حالا با دختر دعوات شده ؟
16- اهل بازی هستی ؟
17- چرا وحید تگ شده این پایین ؟
18- از کدوم تم فروم استفاده میکنی ؟
19- ویندوزت چیه ؟
20- رزلوشن مانیتورت چنده ؟
فعلا 20 تا رو داشته باش نمه نمه میریم جلو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (25-01-10), Labyrinth (25-01-10), Quick (28-01-10), Saeed-Milan (25-01-10)
اشلونک یا حبیبی! کیف حالک؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - خوب کاری کردی....خیلی بهش میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - قانون سوم نیوتن میگه : هر عملی عکس العملی داره!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - ای یه چیزایی یادم هست...اما میدونی که من بهادر میرزا خان هستم و به این سادگی ها نیستش کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - نه نمیدونم...واقعا اینطوریه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - راستش زیادیش هم دل رو میزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - سعید مسئولیت هاش بیشتر شده و ....
7 - ها ولک چی فکر کردی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - بچه که بودم زیاد میومدیم شیراز. یاسوج به شیراز نزدیک بود و برای ما شهر بزرگ حساب میشد و گاهی نیاز بود اما 8 سالی میشه که نیومدم
9 - راستش خیلی سخته به این سوال جواب بدم اما شاید آهنگ Tainted Love با اجرای M.Manson و Nothing Else Matters کار گروه Metallica و One Last Goodbye آهنگ معروف Anathema الان توی ذهنم خودشون رو نشون میدن
10 - صد درصد Nokia . از سونی اریکسون دل خوشی ندارم
11 - کدش توی یاهو اینه : ??-: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12 - خیلی دوست دارم. خیلی با سریال Friends حال میکنم. میدونی از Lost یا Prison Break خوشم میاد اما ازش چیزی یاد نگرفتم اما سریال Friends خیلی توی رابطم با دیگران کمک کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13 - خوب اولینش که همیشه توی ذهنم بوده Leon بوده و دومی V For Vendetta و خوب سومی که مطمئن نیستم از هالیوود باشه Modigliani بوده
14 - 3 تا... یه شماره 12 داشتم...یه دونه 16 . آخریش هم که 12 سالگی گرفتم شماره 26 بود
15 - دعوا نه اصلا...با خواهرم بحث کردم اما دعوا نه
16 - آره. عاشق Call Of Duty البته قسمت های جنگ جهانیش و Brothers in Arms هستم اما خیلی وقته که بازی نکردم. بچه بودم توی Play Station1 خوره Crash بودم
17 - چون وحید هم یه هفته ای اینجا چتر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18 - مگه فروم تم داره؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راستش از همون تم اصلی استفاده میکنم
19 - ویندوز XP که از روی مجموعه King Of Programs شرکت پرند نصب کردم
20 - راستش مانیتورم سوخته و الان یه مانیتور قدیمی 15 اینچ دارم که با نهایت تاسف 800x600 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست گرمی خوبی بود (اینم لاف آبادانی آخرشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
Failure is not an option
D J V A H I D (25-01-10), HoSsEiN.iR (25-01-10), M A H R A D (25-01-10), Quick (28-01-10), Saeed-Milan (25-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام بهادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-عزیز تا حالا آبادان رفتی.
2-کجا هاش رو رفتی
3-نظرت راجب اونها چیه
4-چرا در خواست دوستی با من رو دادی
5-چرا اینقدر با دیگران جوری
6-این باخودته
7-چطور مدیر شدی
Bahador (25-01-10), D J V A H I D (26-01-10)
سلام سعید عزیز خودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - تا دلت بخواد اومدم. معمولا هر 2 سال یک بار میایم چون پدرم متولد اونجاست و مادرم متولد خرمشهر. فامیل و دوست اونجا زیاد داریم
2 - از بازار ها (ته لنجی ها - کادوس و ...) گرفته تا خضر و خیابون های امیری و احمد آباد و بریم و باوارده
3 - آدمهای واقعا خوبی هستن مردم اونجا اما به خاطر کمبود امکانات در حقشون ظلم شده. یه زمانی عروس ایران اسمش بوده اما الان یه آسفالت درست و حسابی نداره
4 - به نظرم اومد آدم باحالی باشی. محترم بودی و خوب صحبت میکردی. اونهایی که توی PCN هستن مث اعضای خانوادم محترم و عزیزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - این نظر لطفته. دیگران نسبت به من بزرگوارن. خودم خیلی دوست دارم دوستان خوبی داشته باشم
6 - اگه دست من باشه سوال رو نمیگم اما جوابش اینه : خیلی سخته. فقط خدا یاری کنه و بسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - راستش جوان بودیم و جویای نام (به قول کیوسک : جوانی و هزار آرزو...پشت موی بلند و پشت بازو .... که این مصرع دوم مربوط به من نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) شروع کردیم به پست دادن که مورد قبول ادمین ها واقع شد
Failure is not an option
D J V A H I D (26-01-10), Quick (28-01-10), Saeed-Milan (26-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
به به ... استاد بهادر کبیر ...
تو که حسابی ما رو روی صندلی خجالتمون دادی سری قبل ...
حالا نوبتی هم باشه نوبت ماست ...
با سوالات 500 تائی چطوری ؟! نه بذار کم کم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته یه سری از سوالها رو که ازم پرسیدی ... همونا رو از خودت میپرسم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-روزانه چند ساعت آنلاین میشی و چقدرش به PCN تعلق داره؟
2-توی زندگی چی بیشتر از همه شادت میکنه؟
3-چی خیلی ناراحتت میکنه؟
4-تنهایی رو دوست داری یا جمع رو؟
5-دوران کودکیت شیطون و بازیگوش بودی یا آروم؟
6-بهترین اسباب بازی دوران کودکیت چی بوده؟
7-با پدرت راحت تر هستی با مادرت؟
8-گوشه گیر و منزوی هستی یا بجوش و خون گرم؟
9-توی چه زمینه ای اطلاعاتت بیشتره؟
10-کجای شهرتون رو بیشتر از همه دوست داری ؟
11-آیا فکر میکنی نسل و نسل های قبلی در حق ما ظلم کردن ؟
12-آیا فکر میکنی ما هم به نسل های بعدی ظلم میکنیم ؟
13-یه روز با خودت فکر میکنی و می بینی که کاملا از سادگیت و صداقتت سو ء استفاده شده ، چیکار میکنی؟
14-گذشته های فروم رو یادت هست ؟ چه تصویری از اون موقعها داری ؟
15-حدس میزنی در آینده برای ازدواجت از روی احساس تصمیم بگیری یا عقل ؟
16اگه این اختیار رو داشتی که یک مشکل یا صفت رو از جهان پاک کنی چه چیزی رو انتخاب میکردی ؟
17-راز نگه دار هستی ؟
18-نظرت درباره ی تگ های تاپیک چیه؟(چرا بعضی ها چشم ندارن ببینن اسم یه نفر اون پائین نوشته شده ؟!!! وچرا بعضی ها محبت رو با خشونت جواب میدن ؟!
19-دوست داری چه چیزیرو که نداری داشتی . . . ؟
20-یه نظر کلی و دیدگاه شما از افراد زیر چی هست و چقدر باهاشون رفیقی ؟!
Shahryar
AMD>INTEL
arven_andomil
™Ali
BaRaN
Dark Devil
Extreme
Fog
G E N E R A L ™
jagvar+
Keih@n.G
KING
Labyrinth
M A H R A D
Mahdi_Moosavi
Mehdi_MaX
MoBiN.R
nima_hl
Overclocker
PCminister
Quick
reza76622201
Saeed-Milan
saeed0c
sAsAn.K
Security
Stream
Trance
unknown64
ViViD
Xtreme
Agne
Emperatour
™ D J V A H I D
دوستان ببخشند اگه اسمشان بالا یا پائین در اومده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (26-01-10), Saeed-Milan (26-01-10)
|
|
ممنون وحید جان. من که بدم نمیاد دوستان سوال بپرسن...حالا چه یکی چه 100 تابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - متفاوته ساعتش وحید جان اما معمولا 8 ساعت رو حداقل آنلاین هستم که حداقل نصفش برای PCN خانه دوممه
2 - احترام دیگران بهم خیلی شادم میکنه. البته موفقیت هایی که براشون تلاش میکنم هم آرامش و شادی بهم میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - دروغ!!! حتی مصلحتی باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - توی جمع بودن خیلی بهتره مخصوصا دوستان دانشگاهم (هم پسرا هم دخترا) و بچه های PCN . البته گاهی نیاز شدیدی به تنهایی پیدا میکنم که اون موقع ها اولویت با تنهایی میشه
5 - شیطون بودم. عشق دوچرخه سواری, روی پشت بوم رفتن , و خرابکاری داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - همیشه خرابشون میکردم اما هیچ وقت یادم نمیره 5 یا یکم بشتر سن داشتم پدرم از شیراز یه ست کامل گرفته بود که یه فرغون کوچیک و یه بیلچه و کلاه ایمنی و اینجور چیزا داشت.
7 - با پدرم خیلی راحت ترم. قبل از اینکه پدرم باشه دوستمه. همه اتفاق های زندگیم رو بهش میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - به نظر خودم بجوش هستم
9 - راستش از هرچیزی یه مقدار میدونم اما گمونم از موسیقی Rock اطلاعاتم خوب باشه
10 - بین چهار راه توحید و چهار راه نظر خیابونی هست به اسم خیابون نظر ( که این یه قسمتی از اون خیابونه) که این قسمتش شبا خلوته و وقتی دلم میگیره اونجا هم موزیک گوش میدم هم قدم میزنم
11 - نه اصلا این فکر رو نمیکنم. چون انتخاب توی شرایط اونا هم سخت بوده. البته افرادی هم بودن که به خاطر گرفتن مسئولیت هایی توی قسمت هایی که سوادش رو نداشتن روی زندگیم تاثیر منفی زیادی داشتن که خوب شاید هیچ وقت نبخشمشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12 - ما آره. چون اطلاعاتمون خیلی زیاد تر شده و میدونیم داریم چه بلایی سر اونا میاریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13 - خوب این اتفاق گاهی افتاده. سعی کردم محکم تر باشم و اجازه ندم افرادی که سوء استفاده کردن دوباره فرصتش رو بدست بیارن
14 - خیلی خوب یادمه. هنوز همه بخش ها مدیر نداشت. هرجایی که میشد فعالیت میکردیم و زود میشد پاتوقمون...معمولا با بهنام King بودم. خیلی بچه تر بودم
15 - سعی میکنم منطق و عقل باشه اما خوب گاهی احساسات غالب میشه
16 - دروغ - خیانت (از نظر من دروغ هم خیانته!!!) البته فقر هم دوست ندارم باشه
17 - قبول دارم آدم کاملی نیستم اما میدونم راز افراد رو خیلی خوب میتونم نگه دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18 - نظرم رو گفتم قبلا...با مزه هستن. (شاید اسمت بیش تر از حد مونده...باید پول بدی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19 - یه کسی که برای درد و دل خجالت نکشم ازش
20 - نظرم زاجع به دوستانم
Shahryar : مدیر قاطع و باهوش...دوست خوبیه
AMD>INTEL : عاشق جواب های کوتاهشم...امیدوارم مشکلاتش زود تموم بشه
arven_andomil : پرویم رو خیلی دوست دارم...خیلی باهوش و مسئولیت پذیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali : علی اطلاعاتش خیلی زیاده...جوانه جویای نامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BaRaN : معین هم زیاد از زمان دوستیمون نگذشته. اما دوست محترمیه
Dark Devil : متاسفانه زیاد در ارتباط نبودم باهاش
Extreme : خیلی دوستش دارم...آدم باحالیه
Fog : یه زمانی توی بخش عکس همکارم بود...دلم براش تنگ شده
G E N E R A L ™ : میلاد هم که عشق سیاسته...دوستش دارم و امیدوارم موفق باشه
jagvar+ : خیلی رابطمون زیاد نبوده اما آدم اهل حالیه...نمیدونم چرا اسمشو معمولا به جای جگوار میخونم جوگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G : متاسفانه زیاد با هم رابطه نداشتیم اما همون یکی دوبار هم به دل نشسته
KING : بهنام هم که جزء اولین دوستان بوده. خیلی محترمه...دوست داشتنی و شادابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth : مرد هزار نامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چند سال پیش یه بار تلفنی باهاش صحبت کردم...شاید یادش نیاد اما من یادمه
M A H R A D : عــــاشقشم. مهراد خیلی ماهه به خدا. سرشار از احساسات و نبوغه البته مدیر قاطع و کاملیه. سلیقش توی موزیک های داریوش و فیلمهای اره شبیه خودمه.
Mahdi_Moosavi : مهدی عزی هم که از سر دسته های اسپمر هاست...کلا اسپمر ها بچه های گلی هستن...دوستش دارم
Mehdi_MaX : خیلی آقا و با شخصیته...مخلصشم
MoBiN.R : اسپمر بزرگیه واسه خودشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چند بار واقعا کارم رو راه انداخته...خیلی بهم لطف کرده..دوستش دارم
nima_hl : از دوستان جدیده...پسره باحالیه.
Overclocker : حالا که بن شده هم دست از سرش بر نمیداری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پسر خوبی بود اما هیچ وقت نفهمیدم که جدا عصبانیه و کی داره شوخی میکنه
PCminister : واقعا متاسفم که تا حالا رابطه ای با این دوستمون نداشتم
Quick : میلاد رو خیلی خیلی دوست دارم. پسر با شخصیت و دوست داشتنی هستش
reza76622201 : از کجا پیداش کردی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمیشناسم متاسفانه
Saeed-Milan : توی یه کلمه میگم : عاشقشم خیلی پسر با جنبه و باحالیه
saeed0c : از دوستان جدیده...پسر باحال و گلیه
sAsAn.K : زیاد در ارتباط نبودم باهاش اما واقعا آدم باحالیه. موسیقی رپ دوست داره و میدونم اطلاعات خوبی هم داره
Security : متاسفانه زیاد در ارتباط نبودم با این عزیز
Stream : خیلی در ارتباط نبودیم اما وقتی روی همین صندلی بود و آواتارش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بود باهاش آشنا شدم
Trance : متاسفانه زیاد در ارتباط نبودم با این عزیز
unknown64 خوراکش فیلمه و خوب فیلم رو نقد میکنه. آرشیو خوبی داره اما خیلی سر به سر پروین میزاره...یه روز بلند میشه میبینه خدا سنگش کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی دوستش دارم مخصوصا سلیقش رو توی موسیقی
ViViD : ویوید یا به قول خودم اون یکی وحید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی آقا و با جنبه است....اسپمر تواناییه
Xtreme : سر دسته اسپمر های بزرگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نبوغش توی اسپم بازی شهره خاص و عامه...یه بار به من اولتیماتوم دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی پیام رو دوست دارم...مخصوصا آواتارش رو
Agne : اردلان هم که مثل من عاشق عکسهای تاریخی و جنگ جهانی دوم و... هستش...خیلی اهل حاله...دوستش دارم یه عالمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour : سعید خیلی کارم رو توی زمینه موبایل و اینترنت راه انداخته. ارادت خاصی بهش دارم... پسر باحالیه
™ D J V A H I D : عامو وحید هم که از دوستان عزیزمه...خیلی دوستش دارم...محترمه و با جنبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزیز همتون برایم من عزیزین...اگر چیزی رو از قلم انداختم به خاطر مشغولیت ذهنیم بوده وگرنه من به همتون ارادت خاصی دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Bahador در تاریخ 26-01-10 انجام شده است
Failure is not an option
Agne (27-01-10), arven_andomil (26-01-10), ™Ali (26-01-10), D J V A H I D (26-01-10), G E N E R A L ™ (26-01-10), HoSsEiN.iR (26-01-10), Keih@n.G (28-01-10), Labyrinth (26-01-10), M A H R A D (26-01-10), Quick (28-01-10)
Administrator
سلام بهادر جان
اجازه هست منم چندتا سوال بپرسم؟
1. دوست داشتی چه حسی داشته باشی که تا حالا نداشتی؟
2. از شاعران معاصر کدومها رو بیشتر دوست داری؟ اصلا اهل شعر هستی؟
3. خونه سوت و کور، غروب جمعه، پاتو میذاری خونه، تنها، چه احساسی داری؟
4. ارزشمندترین باور ذهنی و قلبی بهادر؟
5. تلخ ترین خداحافظی که تا به حال داشتی؟
6. یه نفر قصد خودکشی داره و تو فقط فرصت گفتن یک جمله رو داری که بهش بگی، چی میگی؟
7. وقتی تو آینه نگاه میکنی اولین حسی که توی چهره ات میبینی چیه؟
8. توی زندگیت چه کاری کردی که با یادش احساس غرور بهت دست میده؟
شاید دوباره اومدم!
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (26-01-10), D J V A H I D (26-01-10), G E N E R A L ™ (26-01-10), Labyrinth (26-01-10), Quick (28-01-10)
اجازه ما هم دست شماست عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - حس اینکه خدا ازم راضیه
2 - من سهراب سپهری رو دوست دارم. آره گاهی شعر میخونم. الان هم که رشته دانشگاهیم ادبیات انگلیسی شده بیشتر با شعر و رمان و داستان های انگلیسی سر و کار داریم
3 - حس غم سنگین تو دلم...اگه خونمون آپارتمان نبود فریاد میزدم و خودم رو تخلیه میکردم
4 - باور قلبی خدا...نه اونطوری که قبولش داشتم. حالا خدا رو مثل یه دوست میدونم, یه کسی که هروقت بخوامش هست
5 - خدا حافظی با پدر بزرگم چون درحال درمان توی خونه ما بود اما بردنش یه شهر دیگه عمه هام. خودش و ما میدونستیم دیگه همدیگه رو نخواهیم دید. مرد بزرگی بود...یادش گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - بهش میگم : این همه زندگی کردی و سختی کشیدی...اینجوری قراره تموم بشه؟ پس چرا این همه سختی کشیدی؟
7 - حس تغییر ... گاهی به شوخی به خودم میگم : به کجا چنین شتابان؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - راستش متاسفانه هنوز به اهداف بزرگم نرسیدم که این حس رو داشته باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا خوشحال میشم دوباره بیای مهراد جان
مهراد جان خیلی دوست دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
D J V A H I D (26-01-10), G E N E R A L ™ (26-01-10), Labyrinth (26-01-10), M A H R A D (26-01-10), Quick (28-01-10)
خیلی کم شده که من چیزی رو از یاد ببرم توی این شک نکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون روز داشتیم در باره Linkin Park صحبت میکردیم و شما یا توی مدرسه یا توی دانشگاه در دفتر مدیر بودی و داشتی یک چیز رو جستجو میکردی و هم زمان با من چت میکردی
یادش به خیر قرار بود آخرین لایو این گروه رو دانلود کنم ولی هیچ وقت این اتفاق نیوفتاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال چند تا دارم :
1 - کدوم فصل از سال رو دوست داری
2 - هر چند وقت یکبار عکس پس زمینه ویندوزت رو عوض میکنی
3 - دوست داشتی جای چه کسی نباشی
4 - اگر از پدرت بزرگوارت چیزی بخوای اول ازت سوال میپرسه برای چی میخوای یا همون موقع برات اون چیز رو تهیه میکنه ( این سوال رو روش فکر کن )
5 - چرا من رو متهم به مرد هزار نام کردی با توجه به اینکه فقط 4 بار اسم کاربریم رو عوض کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - از چه جانوری بیشتر خوشت میاد ( توجه کن جانور )
7 - اگر یک روز بیدار بشی ببینی همه ی زندگیت خواب بوده چی میشه
8 - آیا حاضری روی عقایدت پا بگذاری تا یکی رو شاد کنی
9 - چقدر با طبیعت همخونی داری
ده - چرا لیست فیلم ها و موزیک هات رو برای من نگذاشتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 - موفق باشی
12 - قربانت امیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (26-01-10), D J V A H I D (26-01-10), Quick (28-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks