ممنون وحید جان. من که بدم نمیاد دوستان سوال بپرسن...حالا چه یکی چه 100 تابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - متفاوته ساعتش وحید جان اما معمولا 8 ساعت رو حداقل آنلاین هستم که حداقل نصفش برای PCN خانه دوممه
2 - احترام دیگران بهم خیلی شادم میکنه. البته موفقیت هایی که براشون تلاش میکنم هم آرامش و شادی بهم میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - دروغ!!! حتی مصلحتی باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - توی جمع بودن خیلی بهتره مخصوصا دوستان دانشگاهم (هم پسرا هم دخترا) و بچه های PCN . البته گاهی نیاز شدیدی به تنهایی پیدا میکنم که اون موقع ها اولویت با تنهایی میشه
5 - شیطون بودم. عشق دوچرخه سواری, روی پشت بوم رفتن , و خرابکاری داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - همیشه خرابشون میکردم اما هیچ وقت یادم نمیره 5 یا یکم بشتر سن داشتم پدرم از شیراز یه ست کامل گرفته بود که یه فرغون کوچیک و یه بیلچه و کلاه ایمنی و اینجور چیزا داشت.
7 - با پدرم خیلی راحت ترم. قبل از اینکه پدرم باشه دوستمه. همه اتفاق های زندگیم رو بهش میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - به نظر خودم بجوش هستم
9 - راستش از هرچیزی یه مقدار میدونم اما گمونم از موسیقی Rock اطلاعاتم خوب باشه
10 - بین چهار راه توحید و چهار راه نظر خیابونی هست به اسم خیابون نظر ( که این یه قسمتی از اون خیابونه) که این قسمتش شبا خلوته و وقتی دلم میگیره اونجا هم موزیک گوش میدم هم قدم میزنم
11 - نه اصلا این فکر رو نمیکنم. چون انتخاب توی شرایط اونا هم سخت بوده. البته افرادی هم بودن که به خاطر گرفتن مسئولیت هایی توی قسمت هایی که سوادش رو نداشتن روی زندگیم تاثیر منفی زیادی داشتن که خوب شاید هیچ وقت نبخشمشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12 - ما آره. چون اطلاعاتمون خیلی زیاد تر شده و میدونیم داریم چه بلایی سر اونا میاریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13 - خوب این اتفاق گاهی افتاده. سعی کردم محکم تر باشم و اجازه ندم افرادی که سوء استفاده کردن دوباره فرصتش رو بدست بیارن
14 - خیلی خوب یادمه. هنوز همه بخش ها مدیر نداشت. هرجایی که میشد فعالیت میکردیم و زود میشد پاتوقمون...معمولا با بهنام King بودم. خیلی بچه تر بودم
15 - سعی میکنم منطق و عقل باشه اما خوب گاهی احساسات غالب میشه
16 - دروغ - خیانت (از نظر من دروغ هم خیانته!!!) البته فقر هم دوست ندارم باشه
17 - قبول دارم آدم کاملی نیستم اما میدونم راز افراد رو خیلی خوب میتونم نگه دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18 - نظرم رو گفتم قبلا...با مزه هستن. (شاید اسمت بیش تر از حد مونده...باید پول بدی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19 - یه کسی که برای درد و دل خجالت نکشم ازش
20 - نظرم زاجع به دوستانم
Shahryar : مدیر قاطع و باهوش...دوست خوبیه
AMD>INTEL : عاشق جواب های کوتاهشم...امیدوارم مشکلاتش زود تموم بشه
arven_andomil : پرویم رو خیلی دوست دارم...خیلی باهوش و مسئولیت پذیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali : علی اطلاعاتش خیلی زیاده...جوانه جویای نامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BaRaN : معین هم زیاد از زمان دوستیمون نگذشته. اما دوست محترمیه
Dark Devil : متاسفانه زیاد در ارتباط نبودم باهاش
Extreme : خیلی دوستش دارم...آدم باحالیه
Fog : یه زمانی توی بخش عکس همکارم بود...دلم براش تنگ شده
G E N E R A L ™ : میلاد هم که عشق سیاسته...دوستش دارم و امیدوارم موفق باشه
jagvar+ : خیلی رابطمون زیاد نبوده اما آدم اهل حالیه...نمیدونم چرا اسمشو معمولا به جای جگوار میخونم جوگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G : متاسفانه زیاد با هم رابطه نداشتیم اما همون یکی دوبار هم به دل نشسته
KING : بهنام هم که جزء اولین دوستان بوده. خیلی محترمه...دوست داشتنی و شادابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth : مرد هزار نامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چند سال پیش یه بار تلفنی باهاش صحبت کردم...شاید یادش نیاد اما من یادمه
M A H R A D : عــــاشقشم. مهراد خیلی ماهه به خدا. سرشار از احساسات و نبوغه البته مدیر قاطع و کاملیه. سلیقش توی موزیک های داریوش و فیلمهای اره شبیه خودمه.
Mahdi_Moosavi : مهدی عزی هم که از سر دسته های اسپمر هاست...کلا اسپمر ها بچه های گلی هستن...دوستش دارم
Mehdi_MaX : خیلی آقا و با شخصیته...مخلصشم
MoBiN.R : اسپمر بزرگیه واسه خودشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چند بار واقعا کارم رو راه انداخته...خیلی بهم لطف کرده..دوستش دارم
nima_hl : از دوستان جدیده...پسره باحالیه.
Overclocker : حالا که بن شده هم دست از سرش بر نمیداری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پسر خوبی بود اما هیچ وقت نفهمیدم که جدا عصبانیه و کی داره شوخی میکنه
PCminister : واقعا متاسفم که تا حالا رابطه ای با این دوستمون نداشتم
Quick : میلاد رو خیلی خیلی دوست دارم. پسر با شخصیت و دوست داشتنی هستش
reza76622201 : از کجا پیداش کردی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمیشناسم متاسفانه
Saeed-Milan : توی یه کلمه میگم : عاشقشم خیلی پسر با جنبه و باحالیه
saeed0c : از دوستان جدیده...پسر باحال و گلیه
sAsAn.K : زیاد در ارتباط نبودم باهاش اما واقعا آدم باحالیه. موسیقی رپ دوست داره و میدونم اطلاعات خوبی هم داره
Security : متاسفانه زیاد در ارتباط نبودم با این عزیز
Stream : خیلی در ارتباط نبودیم اما وقتی روی همین صندلی بود و آواتارش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بود باهاش آشنا شدم
Trance : متاسفانه زیاد در ارتباط نبودم با این عزیز
unknown64 خوراکش فیلمه و خوب فیلم رو نقد میکنه. آرشیو خوبی داره اما خیلی سر به سر پروین میزاره...یه روز بلند میشه میبینه خدا سنگش کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی دوستش دارم مخصوصا سلیقش رو توی موسیقی
ViViD : ویوید یا به قول خودم اون یکی وحید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی آقا و با جنبه است....اسپمر تواناییه
Xtreme : سر دسته اسپمر های بزرگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نبوغش توی اسپم بازی شهره خاص و عامه...یه بار به من اولتیماتوم دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی پیام رو دوست دارم...مخصوصا آواتارش رو
Agne : اردلان هم که مثل من عاشق عکسهای تاریخی و جنگ جهانی دوم و... هستش...خیلی اهل حاله...دوستش دارم یه عالمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour : سعید خیلی کارم رو توی زمینه موبایل و اینترنت راه انداخته. ارادت خاصی بهش دارم... پسر باحالیه
™ D J V A H I D : عامو وحید هم که از دوستان عزیزمه...خیلی دوستش دارم...محترمه و با جنبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عزیز همتون برایم من عزیزین...اگر چیزی رو از قلم انداختم به خاطر مشغولیت ذهنیم بوده وگرنه من به همتون ارادت خاصی دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks