سلام بهادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-عزیز تا حالا آبادان رفتی.
2-کجا هاش رو رفتی
3-نظرت راجب اونها چیه
4-چرا در خواست دوستی با من رو دادی
5-چرا اینقدر با دیگران جوری
6-این باخودته
7-چطور مدیر شدی
کاربر شهرسختافزار
سلام بهادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-عزیز تا حالا آبادان رفتی.
2-کجا هاش رو رفتی
3-نظرت راجب اونها چیه
4-چرا در خواست دوستی با من رو دادی
5-چرا اینقدر با دیگران جوری
6-این باخودته
7-چطور مدیر شدی
Bahador (25-01-10), D J V A H I D (26-01-10)
|
|
سلام سعید عزیز خودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - تا دلت بخواد اومدم. معمولا هر 2 سال یک بار میایم چون پدرم متولد اونجاست و مادرم متولد خرمشهر. فامیل و دوست اونجا زیاد داریم
2 - از بازار ها (ته لنجی ها - کادوس و ...) گرفته تا خضر و خیابون های امیری و احمد آباد و بریم و باوارده
3 - آدمهای واقعا خوبی هستن مردم اونجا اما به خاطر کمبود امکانات در حقشون ظلم شده. یه زمانی عروس ایران اسمش بوده اما الان یه آسفالت درست و حسابی نداره
4 - به نظرم اومد آدم باحالی باشی. محترم بودی و خوب صحبت میکردی. اونهایی که توی PCN هستن مث اعضای خانوادم محترم و عزیزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - این نظر لطفته. دیگران نسبت به من بزرگوارن. خودم خیلی دوست دارم دوستان خوبی داشته باشم
6 - اگه دست من باشه سوال رو نمیگم اما جوابش اینه : خیلی سخته. فقط خدا یاری کنه و بسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - راستش جوان بودیم و جویای نام (به قول کیوسک : جوانی و هزار آرزو...پشت موی بلند و پشت بازو .... که این مصرع دوم مربوط به من نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) شروع کردیم به پست دادن که مورد قبول ادمین ها واقع شد
Failure is not an option
D J V A H I D (26-01-10), Quick (28-01-10), Saeed-Milan (26-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks