دوست عزیزم من منتظر همچین چیزی بودم که خوشبختانه گفته شد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DreamBox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته اول اینکه هیچ عقیده ای را شما نباید قبل از اینکه روش فکر کنید و برای خودتون اثباتش کنید قبول کنید و ممکنه من و تمام اعضای انجمن بگم شما چون اسمت مثلا X هست باید بری بمیری و خودکشی کنی ! شما باید اول عقیده را بشنوی ، تجزیه تحلیل کنی و بعد اونی که منطقی هست را بپذیری که امیدوارم همین کار را هم بکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم کجای علم همچین حرفی زده ؟ که روح مغز را کنترل میکنه یا اینکه جسم انسان نیاز به روح داره برای حرکت و توان ؟
از نظر علمی حرف شما کاملا رد شده هست لطفا اگه مطلب علمی دارید در این مورد بفرمایید که من و سایر دوستان ازش استفاده کنیم چون تا اونجایی که بنده مطالعه کردم مغز توسط بخش های مختلف خودش کنترل میشه و چیزی که بهش توان حرکت میده را هم معمولا انرژی هست که از طریق غدا انسان به دست میاره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید توی کتاب درسی دبیرستان یا اگه رشته های تجربی باشید دانشگاه هم میتونید این مطالب را بخونید با این حال اینجا هم یکسری مطالب عمومی ساده هست نگاه کنید :
http://kidshealth.org/kid/htbw
قسمت دومی که Bold کردم : شما کسی را که همون لحظه میمیره را با یک ثانیه قبلش که زنده است وزن کنید هیچ تفاوتی نمیکنه اما بعدش به مرور زمان بدن انسان تجزیه میشه ، آب بدن از دست میره و ... در نتیجه وزن بدن کم میشه .
باتشکر از شما بابت این بحث ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks