آیا روح وجود دارد؟احظار روح آری یا خیر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آیا روح وجود دارد؟احظار روح آری یا خیر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
SSA Super V.I.P
از لحاظ وجود داشتن که قطعا وجود داره ، احظار روح هم بله ممکنه ، ولی نه از این راه هایی که لیوان میذارن و کلا بعضی راه هایی که خیلی ها میگن میتونن روح احظار کنند .
احظار روح فقط از طریق نیروهای خدادادی که درصد خیلی خیلی خیلی کمی از انسان ها دارند قابل انجامه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (12-09-08), murizaki_2000 (11-09-08), shadow of fear (12-09-08)
کاربر شهرسختافزار
دروود بر شما ساسان گرامی،می شود بفرمایید چطور انقدر قاطعانه می فرمایید که وجود داره؟از لحاظ وجود داشتن که قطعا وجود داره ،
فکر کنم منظور شما کارهای این رمال ه و فالگیر ها باشد!!!آنها هم برای اثبات حرفهاشان شوندهایی(دلایلی)دارند،من خودم چبا یکی از آنها برخوردی داشتم،گفتم شما از کجا می دانید توهم نیست؟گفت زمانیکه افراد حاضر در جلسه(باید بیش از 3 نفر باشند!!!)همگی شاهد تکان خوردن نعلبکینی هستند،که هیچ جسم خارجی با آن در تماس نبوده،خوب چه می تواند باشد؟،اما گروهی دیگر هستند که اتفاقا خود را عالم می داند و به وسیله متافزیک می خواهند برون فکنی کنند و به اصطلاح با ارواحی دیدار کنند...آنها هم حرفهایی برای خود دارند،از جمله اینکه همانند یک مرده می تونند روح خود را از بدن جدا کنند،و به پرواز در آیند...احظار روح هم بله ممکنه ، ولی نه از این راه هایی که لیوان میذارن و کلا بعضی راه هایی که خیلی ها میگن میتونن روح احظار کنند .
SSA Super V.I.P
دوست عزیز یعنی شما میگید چیزی به اسم روح وجود نداره ؟!؟!؟!؟!؟!؟!
پس یعنی وقتی ما میمیریم دیگه زندگی تموم میشه ، نه ؟!
نه اتفاقا منظورم از اونایی که ادعا می کنن همینایین که شما گفتی .
کسایی که میتونن این کار رو بکنن اولا که علنی اعلام نمی کنند که قادرند این کار رو بکنن ، دوما اینکه دلایلی دارن برای این کار .
اتفاقا برای اینکه به وجودش شک نکنید ، یه داستان میتونم براتون تو پیغام خصوصی بگم .
موفق باشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
saeed25 (12-09-08)
کاربر شهرسختافزار
دروود
ساسان جان،من به شخصه هنوز اعتقادی ندارم،چون باور من اینست که چیزی که نبینم را باور نمی کنم،اما زندگی پس از مرگ نیز بحث بسیار شده است و شوربختانه چون بحث به مسائل دینی کشیده می شود در اینجا مجاز نیستیم!!اما اگر مایل بودید آدرس تالاری دیگر را می دهم در آنجا آزادی بیشتری هست...
اما چرا شما می فرمایید کسی که می تواند روح را احظار نماید،درونگرا است و به کسی چیزی نمی گوید؟
SSA Super V.I.P
نه درونگرا نیست ولی اینطوری ادعاهای بیخود علنی نمی کنه .
|
|
کاربر شهرسختافزار
SSA Super V.I.P
بگید این کار رو بکنن طوری که شما بتونین حسشون کنین ، مثلا یه نشونه ای چیزی .
saeed25 (13-09-08)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من بهتر است تعریف بهتری از روح داشته باشیم که وقتی بیان می کنیم روح چه تجسمی از اون داریم
من شخص به احظار روح اعتقاد ندارم
saeed25 (13-09-08)
کاربر افتخاری
saeed25
میگی به وجود روح اعتقاد نداری!! میشه بگی در مورد خواب دیدن و اینکه گاهی اتفاقاتی رو که در آینده ( دور یا نزدیک ) برای فرد پیش میاد و احساس میکنه اونا رو قبلا هم دیده یا تجربه کرده نظرت چیه؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
M A H R A D (12-09-08), mili_snax (14-09-08), saeed25 (13-09-08), sAsAn.K (12-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks