دوست گرامی،دروود
من به دنبال مطالب دینی نیستم و از علم کمک می خواهم!!!شما اگر به روح اعتقاد دارید،باید به بودنش در اطراف م و دیدن اون بوسیله ما معتقد باشیید،اون هم با چشم غیر مسلح نه با میکروسکوپ یا دوربین شب!!!من منظورتون رو از محرک نفهمیدم!چطور می توانید ثابت کنید که روح وابسته و یا چسبیده به جسم است؟
همه عقاید اینو میگن که روح، عضوی از انسانه که بعد از مرگ، یا سرگردان میشه و توی این دنیا میمونه و یا به دنیای دیگری منتقل میشه و هیچ عقیده‌ای مبنی بر اینکه روح قبل از مرگ هم بدون جسم وجود داره تابحال وجود نداره و یا حداقل من از وجود چنین عقیده‌ای بی اطلاعم.

ببینید، همونطوری که هیچ علم منطقی قبول نمیکنه که یک جسم بدون هیچگونه محرکی قدرت و توان حرکت و هرگونه عمل و عکس‌العملی رو داشته باشه، روح و جسم هم از همین قاعده استفاده میکنن و استثنایی در کارشون نیست! روح یک محرک و استارت برای بدنه و در واقع مغز رو کنترل میکنه. روح همونطور که وجود داره، نشانه‌هایی از وجود فیزیکی رو هم داره و من کاملاً با افرادی که میگن روح فقط یک وجود معنویه مخالفم!
چون معنویات فقط در حیطه اعتقادات و تفکر خلاصه میشن اما بحث روح خیلی فراتر از اعتقاد و یا تخیله! هیچ‌کجا شما نمیتونی مطلبی مبنی بر اینکه روح یک اعتقاده پیدا کنید! شما وزن یک موجود زنده و مرده رو با همدیگه مقایسه کنید و ببینید چقدر تفاوت داره؟! وقتی شما یه حیوون مثل گاو، گوسفند، بز، مرغ و ... رو در حالت زنده وزن میکنی، وزنش خیلی بیشتری تا زمانی که مرده، حالا چه اونو ذبح کنید و یا به طریق دیگه بمیره، مقدار زیادی از وزنشو از دست میده و بنظرم این وزن متعلق به روحیه که تا زمان حیات در وجودش بود و بعد از اون وقتی‌که روح خارج شد، وزن موجود فقط به جسم منتهی شده و در نتیجه جسم سبکتر میشه.

از کدام دنیا؟شما چطور می دانید که روحی(اگر باشد)از دنیایی به دنیای دیگر منتقل شده است؟
بر اساس قوانین فیزیک، انرژی و ماده همیشه ثابت‌اند و فقط از نوعی به نوع دیگه تبدیل میشن و هیچگاه از بین نمیرن و فقط تبدیل شده و تغییر حالت میدن حالا ممکنه این تغییر فیزیکی باشه و یا شیمیایی! پس میشه این نتیجه رو گرفت که روح از بین نمیره و فقط جابجا میشه. از اونایی که وجودش توی این دنیارو بعد از مرگ افراد نمیشه حتی حس کرد، میشه به این باور دینی اعتقاد کرد که به دنیایی دیگه منتقل شده و یا حتی اگه از این دنیا به دنیای دیگه‌ای هم نره، حداقل اینکه از انظار عموم و قدرت تشخیص و حس انسان خارج میشه.

اگر باور شما اینست که روح حتمن برای نمایان شدنش باید در جسمی باشد،پس این هم که بوسیله کسانی که روح را در جسم خودشان فرو می برند حل شده است...آنها به روشهای خودشان روحی را به جسم خودشان فرا می خوانند و بعد نیز امکانش هست که این روح بیرون نشود و مشکلات خودش که بین خودشان به تسخیر شدگان می مانند...اما یک چیز دیکر هم اینجا هست،شما به تناسخ اعتقادی ندارید؟
قبلاً هم گفتم که با شیادین و رمال‌ها 100% مخالفم.
شما فرض کن که یک گالن 20 لیتری داری و کاملاً از آب پر شده، حالا شما میتونی 20 لیتر دیگه آب توش بریزی؟ بهیچ عنوان شدنی نیست. این مورد هم همینطوره! مگه شخصی که ادعا میکنه روح دیگری رو وارد بدنش میکنه، خودش دارای روح نیست؟ اگه کالبد جسمش عاری از روحه، پس چطور زنده‌ست؟ اگه روح توی بدنش وجود داره، چطور روح دوم وارد بدنش میشه؟ و اگه در زمانیکه میخواد روح دوم رو وارد بدنش کنه، روح خودشو خارج میکنه، روح خودش بکجا میره و چطور در حین خروج روح خودش، روح دوم میتونه وارد بشه که این شخص همچنان در قید حیات میمونه؟

من هم تابحال هنچین چیزی نفهمیده ام!!
موردیه که رمال‌ها با استفاده از ترفندهای خاص خودشون مردم رو فریب میدن. مثل همون قضیه مهرهء مار و پیشونی گرگ! من خودم با چشمای خودم دیدم و با دستای خودم لمس کردم اما عین همش دروغ محظه! رمال‌ها یکسری از مواد شیمیایی و قوانین فیزیکی رو یاد گرفتند و با ترکیب استعمال اونها، جوری جلوه میکنند که انسان بهشون یقین پیدا کنه.

این نشانه هایش رو می بینیم،می تونیم اونرو تجزیه کنیم،مو نیز علم اونرو به اثبات رسونده!!!شما اکسیژن تنفسی تون رو از کجا می آرید؟
اینم دقیقاً همین بحثه! شما قوه حرکتی و عمل/عکس‌العملی خودتون رو از کجامیآرین؟ اگه میگین مغز، خوب مغز هم نیاز به یک محرک داره و تا زمانی که استارتش زده نشه، چطور میخواد بکار بیافته؟
دوست عزیز،شوربختانه ممکن است بحث به بحثهای دینی منجر شود و از پاسخگویی به این سوالتان معذورم..
من هم چندان مایل به ایراد چنین بحث‌هایی مخالفم چون بحث بیش از حد به اعتقادات دینی و مذهبی درگیر میشه و ممکنه مشکلات بعدی رو در پی داشته باشه. ازت متشکرم.

دوست گرامی،این عقل(خرد)هم به اثبات رسیده است،قدرت تشخیص،قدرت بینایی،همه اینها در مغز گنچانده شده اند که از آن هم به اسم خرد و یا عقل یاد می کنند!
اما هنوز نمیتونید دلیل کاملاً علمی برای وجودش پیدا کنید، چون واقعاً هیچ دلیل علمی که بخواد اثباتش کنه نه وجود داره و نه میتونه بوجود بیآد! چون قدرت عقل و اندیشه در گرو علم نیست و علم فقط میتونه در مورد مواد فیزیکی بحث کنه و نمیتونه مواردی از این دس رو به اثبات برسونه!!

از اظهار نظرتان سپاسگزارم
خواهش میکنم دوست من. از بحث منطقی‌تون بینهایت سپاسگذارم. خیلی خوشم اومد وقتی بر خلاف اغلب کاربرا توی انجمن‌های فارسی زبان بحث رو به بیراهه کشیده و یا برای اثبات حرف خودشون حرف‌های بیربط میزنن و یا سعی میکنن به طرف مقابل و اعتقاداتش توهین کنن، در کمال متانت و تا حد امکان واضح منظورتو بیان کردی و برای پذیرش نظریه قابل استدلال آماده‌ای :)