ViViD (01-07-09)
سلام و درود بر جمع صمیمی و بزرگ این سایت (انجمن)...
من واگریک هستم با نام کاربری Vagrik که در سایتهای دیگه مدیر بخش پاکت پی سی و یا تکنولوژی (شامل کل مباحث کامپیوتر، موبایل و ...) هستم.
امیدوارم بتونم در این انجمن مثبت باشم!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (01-07-09)
سلام و درود بر همه...
من هم واگریک هستم (با نام کاربری Vagrik)...
مدیر پاکت پی سی و یا تکنولوژی (کامپیوتر، هک، موبایل و ...) در سایتهای مختلف هستم.
امیدوارم بتونم در اینجا مثبت باشم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aria.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط الکترون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط beam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s@mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Enemy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآریا، مسعود، Beam، مرتضی، جواد و واگریک عزیز به سایت و فروم شهر سخت افزار خوش آمدید امیدواریم دقایق خوشی رو در اینجا و در کنار همدیگر خوش باشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vagrik برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید همکاری دوستان در انجمن خودشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Don_Corleone (02-07-09), masterpc (02-07-09), Saeed-Milan (01-07-09), Shahryar (01-07-09)
به نام خداي غفور و رحيم
من ناصر عفيفي از تهران 40 سال تمام
كارشناس مديريت صنعتي هستم و متأهل
تازه وارد و ناشي به تمام امور
اشتباه فراوان ادعا زياد از اينكه به حمع شما عزيزان پيوستم خوشحالم درووووود فراوان بر همگيتان
masterpc (02-07-09)
بچه های انجمن سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از شما آموزش برنامه ای میخواستم که با اون بتونم از صفحات کامپیوتر عکس بگیرم
خودم قبلا یه برنامه بسیار کم حجم داشتم که با اون میشد از همه جای مانیتور عکس برداری کرد حجم اون 70 کیلو بایت بود
شما برنامه ای با همین حجم یا کمی بیشتر یا کمتر سراغ دارید؟
لطفا اون برنامه رو برام معرفی کنید.
masterpc (02-07-09)
سلام مرتضی جان ، عضویتتون را توی انجمن های پی سی نتورک تبریک میگم . مکان مناسبی را انتخاب کردید میتونید مقالات آموزشی و ... را بخونید و سوالی داشتید بپرسید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s@mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز ، عضویتتون را توی انجمن ها تبریک میگم . امیدواریم دلزده که نشید هیچ ، در کنار بچه های تخصصی و صمیمی انجمن باعث پیشرفت انجمن بشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط beam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مسعود جان عضویتتون را تبریک میگم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط الکترون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدواریم در انجمن سخت افزاری بیشتر شما را ببینیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام واگریک جان ، خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vagrik برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالیم که اینجا میبینیمت و از شما استفاده میکنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام جواد جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Enemy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را تبریک میگم . امیدواریم شما را هم توی انجمن سخت افزار و اورکلاک ببینیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز در انجمن برنامه نویسی مطرح کنید سوالتون را . در ضمن عضویتتون را هم تبریک میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ard5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ناصر جان ، عضویتتون را تبریک میگم به خانواده ی بزرگ پی سی نتورک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط عفيفي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (02-07-09), M A H R A D (02-07-09), masterpc (02-07-09), Olesius (01-07-09), Saeed-Milan (01-07-09)
|
به به خیلی خوش اومدید همه دوستان بهترین فروم رو انتخاب کردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم که اطلاعات تون رو شیر کنید تا همه استفاده کنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه ی عاشقان اوور و سخت افزار
من سید ایمان عقیلیان هستم / از همدان / دانشجوی کامپیوتر / دیوونه سخت افزار و سیستم عوض کردن
خوشهالم که اینجا اومدم و امیدوارم که مفید واقع بشم
با تشکر....
سلام میکنم خدمت تمام بچه های فروم
من اردوان هستم و به کامپیوتر علاقه زیادی دارم.
G E N E R A L ™ (19-07-09)
سلام به تمامی بچه های pcnetwork
اسم من محمد است وامیدوارم این سایت در زمینه ی برنامه نویسی موفق تر باشد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks