من mh1404هستم 1ماه ميشه عضو شدم............قبلاً تو سايت كلوپ همه كاره بودم ولي حيف بستنش
سلام
من جهانشاه هستم. زمینه ی اصلی ام عکاسی دیجیتاله.
علاقمند بازیهای کامپیوتری البته نه حرفه ای.
خوشحالم که اینجا از محضر دوستان استفاده میکنم.
من mh1404هستم 1ماه ميشه عضو شدم............قبلاً تو سايت كلوپ همه كاره بودم ولي حيف بستنش
سلام
من مصطفی هستم از قائمشهر.
البته خیلی شرمنده هستم که با وجود گذشت 3 سال از عضویت من تا حالا خودمو به دوستان معرفی نکردم البته با یوزر makintash.
موفق و پیروز باشید.
سلام منم محسن هستم از همدان عشق کامپیوتر نیز هستم . تو همدان داخل کامپیوتری یکی از دوستانم کار میکنم .خوره سخت افزار هستم اماده پاسخ گویی سوالات سخت افزاری شما هستم . خوره اورکلاک هستم ولی در حد المپیک خبره نیستم.
امیر هستم کارشناس مسائل سیاسی
و در خدمت هر سئوالی دارید با کمال میل ج.اب میدم
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من sam_cheats
رشته: ریاضی
شغل : طراحی سایت - مدیر انجمن تخصصی دوتا آلستار ایران
تخصص گیم : در بازی دوتا آلستار دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام به همه دوستان خوب و گل و عزیز و زحمت کش
خوشحالم که بعد یه مدت طولانی دوباره فعالیتم رو می خوام در یک سایت خوب شروع کنم
من هم سارا هستم 21 ساله از مازندران ( ساری )
عاشق نرم افزار های گرافیکی مخصوصا 3D Max هستم و در حال حاضر هم رشته تحصیلیم IT هست
در ارتباط با سخت افزار هم اطلاعات گسترده ایی ندارم ولی در این زمینه هم فعالیت می کنم امیدوارم در کنار شما استادان عزیز بتونم به هدف نهایی برسم
با امید موفقیت برای همه عزیزان تلاشگر و دوستار علم و علوم کامپیوتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه دوستان خوب و گل و عزیز
خوشحالم که بعد یه مدت طولانی دوباره فعالیتم رو در یک سایت خوب شروع می کنم . خیلی خوشحالم که در جمع شما دوستان عزیز قرار گرفتم.
من هم سارا هستم 21 ساله از مازندران ( ساری )
عاشق کامپیوتر و نرم افزارهای گرافیکی مخصوصا 3D Max هستم و در حال حاضر هم در رشته IT مشغول تحصیل هستم
در زمینه سخت افزار هم اطلاعات خیلی گسترده ایی ندارم ولی امیدوارم در کنار شما استادان محترم و زحمتکش بتونم به هدف نهایی خودم برسم
به امید موفقیت همه شما دوستان تلاشگر و هدفمند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jahanpour-sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hd4890 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirelf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sam_cheats برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S3D4Love برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدورود تمامی عضوهای جدید را خیر مقدم میگوئیم امیدوارم در انجمنهای پی سی نتورک لحظاتی خوب و خوشی را سپری کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S3D4Love برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (01-09-09), D J V A H I D (31-08-09), Galaxy (31-08-09), M@STER (01-09-09), Moein (01-09-09), soroush_es (02-09-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من هم نوکرتون یوسف 18ساله از کرمانشاه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
soroush_es (02-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks