سلام به همه دوستان گرامي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه دوستان گرامي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
مسعود هستم و کمی از سخت افزار و الکترونیک میدانم.
کاربر شهرسختافزار
با سلام،عرض شود که منم BEAM هستم هر جای دیگه هم بگردید منو به همین نام پیدا می کنید،یکم تا قسمتی بارانیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعجب نکنید علاقه عجیبی به چیز های پیچیده دارم!کارهایی که انجام می دهم هم پیچیده است!
شاید بشه گفت من کمتر تو فروم های ایرانی چرخ می زنم!این دومین فروم ایرانی که توش عضو شدم!امیدوارم دلزده نشم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقایون به تمام هنرمندهام یه سلام ویژه عرض می کنم!
@@@@@LESS IS MORE @@@@@
سلام.....مرتضی هستم.........دیروز شب رسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی خوشحالم که تو این سایتعضو شدم.........تخصص که هیچی بلد نیستم.....اومدم که یاد بگیرم.....با تشکر
کاربر شهرسختافزار
جواد نورسته از رشت ! عشق سخت افزار و اورکلاک !
Javad.Norasteh@hotmail.com
ViViD (01-07-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام و درود بر جمع صمیمی و بزرگ این سایت (انجمن)...
من واگریک هستم با نام کاربری Vagrik که در سایتهای دیگه مدیر بخش پاکت پی سی و یا تکنولوژی (شامل کل مباحث کامپیوتر، موبایل و ...) هستم.
امیدوارم بتونم در این انجمن مثبت باشم!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (01-07-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aria.s برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط الکترون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط beam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط s@mi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Enemy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآریا، مسعود، Beam، مرتضی، جواد و واگریک عزیز به سایت و فروم شهر سخت افزار خوش آمدید امیدواریم دقایق خوشی رو در اینجا و در کنار همدیگر خوش باشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vagrik برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید همکاری دوستان در انجمن خودشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Don_Corleone (02-07-09), masterpc (02-07-09), Saeed-Milan (01-07-09), Shahryar (01-07-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام و درود بر همه...
من هم واگریک هستم (با نام کاربری Vagrik)...
مدیر پاکت پی سی و یا تکنولوژی (کامپیوتر، هک، موبایل و ...) در سایتهای مختلف هستم.
امیدوارم بتونم در اینجا مثبت باشم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نام خداي غفور و رحيم
من ناصر عفيفي از تهران 40 سال تمام
كارشناس مديريت صنعتي هستم و متأهل
تازه وارد و ناشي به تمام امور
اشتباه فراوان ادعا زياد از اينكه به حمع شما عزيزان پيوستم خوشحالم درووووود فراوان بر همگيتان
masterpc (02-07-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه ی عاشقان اوور و سخت افزار
من سید ایمان عقیلیان هستم / از همدان / دانشجوی کامپیوتر / دیوونه سخت افزار و سیستم عوض کردن
خوشهالم که اینجا اومدم و امیدوارم که مفید واقع بشم
با تشکر....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks