محمد علی هستم
عشق سخت افزار ،عشق تحقیق ، یادگیری ،کمک
امید وارم مفید باشم بین دوستان و سعی میکنم خیلی دست و پا گیر نباشم
HWBOT SSA Member
محمد علی هستم
عشق سخت افزار ،عشق تحقیق ، یادگیری ،کمک
امید وارم مفید باشم بین دوستان و سعی میکنم خیلی دست و پا گیر نباشم
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
کاربر شهرسختافزار
با عرض درود و خسته نباشید من کیانوش هستم همین الان عضو شدم در گوگل سرچ کردم دنبال سایتی میگشتم که بتونم موزسک آپلود کنم و لینکشو بزارم جلو ای دیم که بشه گوش کرد نه لینک دانلود نمیدونم چی شد سر از اینجا در آوردم و عضو شدم به هر حال برای همگی آرزوی موفقیت دارم آخر هم یک سایت پیدا نکردم که موزسکم رو آپلود کنم
سلام خدمت همه من محمد هستم از رشت
قصد دارم توی بخش های Xbox 360 و PSP فعالیت کنم
کاربر شهرسختافزار
سلام منم محمد هستم از كرج كه بهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Dr sm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هم مي گن. من تخصصم تو اتو كد هستش هر سوالي داري مي توني از من بپرسي. يه نيمچه تخصصي هم تو موبايل دارم بيشتر توي نرم افزار موبايل كار مي كنم. اميدوارم بتونم كمكتون كنم.
Dr sm
کاربر شهرسختافزار
سلام به همگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلاً فقط می تونم هدیه هستی هستم. تا بعد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام به همگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلاً فقط می تونم هدیه هستی هستم. تا بعد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
منم مهدی هستم و تازه وارد
تخصص شبکه و سخت افزار دارم از تهرانم اگه کمکی بر میاد خوشحال میشم انجام بدم
کاربر شهرسختافزار
سلام
من تازه اینجا عضو شدم
نمیدونم باید چی کار کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باسلام
من هم شیرین هستم . اومدم اینجا که ازتون درس یادبگیرم . برای شما و خودم آرزوی موفقیت دارم
SSA Leopard
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با ارز سلام بنده حقير اميرحسين ايزدپناه هستم
كه علاقه شديدي به اور پيدا كردم
در ضمن رشته من نرم افزار كامپيوتر
اميد است تا با كمك بچه ها موفق به فرا گيري اين مطلب بشم
در ضمن هر تلاشي كه از دستم بر بيا براي پيشرفت بچه ها و انجمن ها انجام مي دم
پيروز باشيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks