سلام، عزيزان منم امير هستم ،اهل شمال شهرستان بهشهر
فقط عضو شدم كه چيزي از شماها ياد بگيرم
با تشكر
با سلام خدمت عزیزان. خوشحالم که در خدمت شما و در کنار دوستان هستم. امیدوارم مفید واقع بشم. بنده مرتضی رکابی عضو تیم تحریریه بازی سنتر هستم.
سلام، عزيزان منم امير هستم ،اهل شمال شهرستان بهشهر
فقط عضو شدم كه چيزي از شماها ياد بگيرم
با تشكر
ـــــســـــم الله الــــرحــــــمن الرحــــــــيم
بــــــــــه نـــــــــــام خــــــــالـــــــــق زيــــبـــــائـــي هـــــــا
*
*
*
*
*
با سلام من اسمم شاهین20 سالمه از سنندج و در رشته مهندسی نرم افزار مشغول تحصیلم بیشتر به شادی در زندگی اعتقاد دارم و علاقمند به ورزش های روحی و روانی هستم مثل تایچی و یوگا و بیشتر از رشتم علاقمند به دنیای ماورا هستم و عرفان
ارزومند بهترین ارزوها
سلام من یه دونه پی اس پی 3000 پیانو بلک دارم و با روش شما که همون chickHEN هست کپی خورش کردم اما میخوام بدونم چجوری روش بازی بریزم مثلا بازی های PC رو.ممنون میشم راهنمایی ام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام به همه من هم آريا هستم خوش حالم با شما آشنا شدم
سلام به همه دوستان گرامي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مسعود هستم و کمی از سخت افزار و الکترونیک میدانم.
با سلام،عرض شود که منم BEAM هستم هر جای دیگه هم بگردید منو به همین نام پیدا می کنید،یکم تا قسمتی بارانیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعجب نکنید علاقه عجیبی به چیز های پیچیده دارم!کارهایی که انجام می دهم هم پیچیده است!
شاید بشه گفت من کمتر تو فروم های ایرانی چرخ می زنم!این دومین فروم ایرانی که توش عضو شدم!امیدوارم دلزده نشم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقایون به تمام هنرمندهام یه سلام ویژه عرض می کنم!
@@@@@LESS IS MORE @@@@@
سلام.....مرتضی هستم.........دیروز شب رسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی خوشحالم که تو این سایتعضو شدم.........تخصص که هیچی بلد نیستم.....اومدم که یاد بگیرم.....با تشکر
جواد نورسته از رشت ! عشق سخت افزار و اورکلاک !
Javad.Norasteh@hotmail.com
ViViD (01-07-09)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks