به این دو دوستمون خوشامد میگم .
|
|
سلام به همه دوستان باحال
ایجا تقریبا اولین فرومی هست که خودم رو معرفی می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهرام هستم متولد 68
میگن قراره امسال دانشگاه قبول شمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه علاقه مندی ها م اول عکاسی دوم گیم و تا بعدی...
با آرزوی سلامتی برای همه دوستان.
AMD>INTEL (19-08-08), arven_andomil (23-08-08)
कभी हार
سلام بهرام جان ، خوبی عزیزم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط markiii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهرام جان عضویتت را در انجمن های تخصصی و صمیمی پی سی نتورک تبریک میگم و امیدوارم بتونیم از تجربیات شما بهره مند بشیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به انجمن عکس و عکاسی سر بزنید ...
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
markiii (23-08-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط markiii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من هم ورود شما را به انجمن تبریک میگویم.
markiii (25-08-08)
منم کورش هستم در مشهد زندگی می کنم امیدوارم در کنار یک دیگر اوقات خوبی داشته باشیم
M A H R A D (24-08-08)
कभी हार
سلام به کوروش عزیز ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unicorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضویتتون را در انجمن های پی سی نتورک تبریک میگم . امیدوارم بتونیم در کنار یکدیگه لحظات خوشی را داشته باشیم .
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Unicorn (24-08-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
کوروش جان خوش اومدی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unicorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
जीवन एक धोखा है.
کاربر شهرسختافزار
من هم ورود شما را به انجمن تبریک میگویم و امیدوارم از عضویت خود در این سایت لذت ببری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unicorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
markiii (19-08-08)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه دوستان بنده داروید هستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانشجوی سال سوم IT ،ساکن تهران ،درزمینه شبکه نیز مهارت دارم
خوشحال میشم اگه بتونم کمکی به دوستان بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvid_kampi@yahoo.com
آخرین ویرایش توسط darvid در تاریخ 23-08-08 انجام شده است
KING (23-08-08), M A H R A D (23-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks