درود بر شما دوستان عزیز
من کیوان هستم 25 سال دارم و از تهران در خدمت شما هستم
من هیچگونه تخصصی ندارم و برای آموختن از شما بزرگان اینجا هستم
پیروز باشید
سلام .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vst.vst برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش اومدی کیوان جان
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Curtis (03-03-10), D J V A H I D (10-03-10), KING (14-03-10), serpens13 (03-03-10), Shahryar (07-03-10)
|
سلام من سارا هستم از شهر خوش اب و هوای رشت...
تخصصی ندارم ولی سعی میکنم از دوستان یاد بگیرم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING (14-03-10)
سلام منم وحيدم
من با نظرت مخالفم و به نظر من اگر در زمينه اسمش يعني network و برنامه نويسي تحت net مباحث بيشتري داشته باشيم خيلي ....
اميدوارم همه همچون البرزسربلند و سرفراز باشيد
D J V A H I D (14-03-10), KING (14-03-10)
سلام به همه دوستان
اصغر هستم از اردبیل
دوست دارم زبان برنامه نویسی به زبان c#.net را دقیقاٌ یاد بگیرم از دوستان خواهش میکنم اگر pdf به زبان فارسی داشته باشند برایم ارسال کنند
مر30برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING (14-03-10)
من هم مجید تعمیرکار صوتی تصویری هستم در مورد تعمیر سخت افزار هم فعالیت دارم ولی کار اصلیم صوتی تصویری استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (14-03-10), KING (14-03-10)
سلام به شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vst.vst برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورودتون رو به انجمن PCNetwork تبریک میگم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (14-03-10), KING (12-03-10)
سلام ....................
من هم ENGINER هستم و مهندس شبکه هستم .
14 ساله از مشهد ...............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ID من هم :tef.12345@yahoo.COM
KING (12-03-10)
|
سلام ...............................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ENGINER هستم و مهندس شیکه ...................
14 ساله از مشهد ................... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ID من هم tef.12345@yahoo.COM :
D J V A H I D (14-03-10), KING (12-03-10), Quick (12-03-10)
علیرضا هستم
تخصص هم بازی آنلاین psp و iPhone , iPod هست
Bahador (12-03-10), D J V A H I D (14-03-10), KING (14-03-10), Quick (12-03-10), Shahryar (12-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks