ساسان جان از صمیم قلب حضور شما رو در این انجمن تبریک میگم.
ساسان جان از صمیم قلب حضور شما رو در این انجمن تبریک میگم.
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
سلام برو بچ عزیز
منم بهراد هستم (معرف حظور چند تا از بچه ها مث: آقا مهدی . داش سامان و آرمین و ... هستم)
بیشتر تخصصمم توی SE هست
به قول معروف :
SE Is My Life
Sony Ericsson Is My Life
Mehdi_Full (08-01-08), Trance (08-01-08)
عضو VIP شهر سختافزار
خیلی خوش اومدی بهراد جان به فروم خودت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهراد جان از دوستان قدیمی و گل بنده هستند که تو پی سی خیلی با هم کار کردیم
اینجا هم در خدمتشون هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
R@R#M@N (09-01-08)
کاربر شهرسختافزار
منم سرباز وطن هستم از آشنای با تمامی مدیران و کاربران فروم خوشخبتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرباز عزیز بنده به نوبه خودم عضویت شما رو در این انجمن تبریک میگم .
و امیدوارم که با فعالیت خوبتون بتونید در راه پیشرفت انجمن قدم برداربد .
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
Administrator
بهراد و سامان عزیز خوش اومدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون داش مهدی همچنین سوپر مدیر عزیز ؟؟؟
Sony Ericsson Is My Life
سلام خوبید
من امیر هستم 19 ساله و ساکن تهران
من دیپلم کامپیوتر هستم ودر زمینه های نرم افزار ، سخت افزار و گرافیک فعالیت میکنم
اکثر دوستان شاید من رو بشناسن از بس سوال میپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مخلص تمام بچه ها نیز هستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا علی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سرباز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر دوی شما عزیزان خوش آمد میگم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
سرباز و امیر عزیز به PcNetwork خوش آمدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (09-01-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks