اینم آخرین تهدیدمحالا تو هم هی تهدید کن !!!!!!
اگه تا سال دیگه گوشی درست درمون نده من خودمو میکشم البته قبلش سونی اریکسون رو رو سرش خراب میکنم
حالا تو هم هی تهدید کن !!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R@R#M@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
the first & the best isSony
Ericsson
اینم آخرین تهدیدمحالا تو هم هی تهدید کن !!!!!!
اگه تا سال دیگه گوشی درست درمون نده من خودمو میکشم البته قبلش سونی اریکسون رو رو سرش خراب میکنم
Sony Ericsson Is My Life
|
|
کاربر شهرسختافزار
اقا پی 5 چیه...الان چیزی که خیلی داره به واقعیت نزدیک میشه گوشی های سونی اریکسون با سری جدید اکس پریا هست...دیدی عکسشو؟woooooooow
بهراد جان نگران نباش شخصا تضمین میکنم تابستون سونی اریکسون یه گوشی رده بالای خفن تو بازرا داره
اگه اینجوری نشد...شخصا مدیرهای se رئ میرم ترور میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خاب به سلامتی این گوشی معرفی شد
C702
گوشی عالی با دوربین 3.2 و فیس دیتکشن
Sony Ericsson Is My Life
عضو VIP شهر سختافزار
بله البته سایت جی اس ام آرنا یه مقدار در مورد حرف اول سری این گوشی اشتباه کرده بود و
سری K رو اعلام کرده بود که به C تغییر کرد .
قافش زاقارته!ولي چيز ياروييه!
کاربر شهرسختافزار
k یعنی kamera (در ز بان سوئدی اینطوری نوشته میشه)
و c هم یعنی cyber-shot
حالا به گمونم دیگه سونی اریکسون توی سری k از دوربین هایی با تکنولوژی سایبرشات استفاده نکنه
نظر شما چیه؟
دقیقآ چیزی که آرمین جان میگه درسته
ولی به نظر من سری K رو دیگه ادامه نمیده و فقط رو سری C مانور میده
Sony Ericsson Is My Life
|
|
حق آب و گل داره
عضو VIP شهر سختافزار
بله نظر بنده هم همینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R@R#M@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همون اول باید بجای K از سری C استفاده میکرد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks