سلامنقل قول:
مطمینی عزیز قیمت سام سرویس همینه ؟؟؟
اگه اینجوری باشه فکر نمیکنم زیاد با صرفه باشه LCD بدون گارانتی با کلی مشکلات از بانه بیاریم
راستی جنرال عزیز شما فرمودید 1500 هم قیمت داشتید اون 1500 چینی بود یا سامسونگ اصل کره ؟
Printable View
سلامنقل قول:
مطمینی عزیز قیمت سام سرویس همینه ؟؟؟
اگه اینجوری باشه فکر نمیکنم زیاد با صرفه باشه LCD بدون گارانتی با کلی مشکلات از بانه بیاریم
راستی جنرال عزیز شما فرمودید 1500 هم قیمت داشتید اون 1500 چینی بود یا سامسونگ اصل کره ؟
سلام .نقل قول:
قیمت های مغازه های بانه معملا کمتر از قیمت هایی که در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشاهده می کنید . همینطور هم در صورتی که مایلید با بانه در ارتباط باشید می تونید از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مطلع بشید .
قیمت های رسمی سام سرویس هم می تونید در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ملاحضه کنید .
همانطور که مشاهده می کنید برای مثال قیمت LED 40 اینچ سری 7000 حدودا 650 تومان فرق می کنه ( با احتساب سینمای خانگی هم حدودا میشه 370 تومان ) .
تمامی محصولات LED TV سامسونگ موجود در بانه و وارداتی ها سام سرویس ساخت مالزی هستند . مدل چینی رو من به شحصه از این مدل ها چیزی در موردشون نشنیدم .نقل قول:
همکارم هفته پیش led6000 سامسونگ 40 اینچ رو از بانه گرفت 1میلیون و 300 :cool:
نقل قول:
با سلام و عرض معذزت
تصحیح میکنم .قیمتهائی را که اعلام کردم قیمتهای رسمی سام سرویس برای LED های 40 اینج به ترتیب سری های
B6000 و B7000 همراه با سینمای خانگی است.
همانطور که مشاهده می کنید برای مثال قیمت LED 40 اینچ سری 7000 حدودا 650 تومان فرق می کنه ( با احتساب سینمای خانگی هم حدودا میشه 370 تومان ) .
مهدی عزیز
سایت آن لاین بانه قیمت 40 B7000 زا بدون سینمای خانگی (375000) 1470000 اعلام کرده .درواقع اگر اشتباه نکنم
این مدل را ما تنها 345000 تومان ارزان تر میخریم. حالا با توجه به عدم گارانتی , هزینه سفر وهتل آیا قیمت مناسب
است ؟
راستی تو بانه رسی؟ور هم پیدا میشه البته مارکهای حرفه ای مثل دریم یا ای پی باکس کسی اورده ؟ باید قیمتهای اینها هم ارزون باشه اونجا
بله 100% و قیمتش در برابر شهرهای دیگه خیلی بهتره مثلا ر س ی v ر 80 تومنی اونجا 40 تا 50 تومنهنقل قول:
و در کل خیلی خوبه چون بحث گارانتی رو نداره میصرفه از اونجا خرید اگه قصد خرید داشتید من i c l a s s 9696 hd رو بهتون پیشنهاد میدم قیمتش تو تهران 290 تومنه که کاملا حرفه ای ولی خوب آگه دریم ب ا ک س بخواید فکر کنم اونجا یه خورده کم پیدا بشه.
من با ای ک لاس کار نمیکنم واسه ما افت داره :1. (35):
اگه پیدا کردم دری؟مبا کس 800HD یا کی وب رئو مینی
والا تصمیم نهایی با شماست . بستگی به شرایط شما داره . ممکنه با این شرایط برای شما مناسب نباشه ولی برای خیلی از افراد دیگه با صرفه باشه .نقل قول:
برای مثال شما قیمت 55 اینچ همین مدل 7000 رو هم در نظر بگیرید . یا خرید 2 یا 3 عدد TV یا برای مثال من همین 40B7000 رو 50 روز پیش وقتی اینجا 2,480 بود اونجا 1,480 گرفتم .
در کل من سعی کردم فقط اطلاع رسانی کرده باشم . تصمیم نهایی رو شما با توجه به شرایطی که دارید می گیرد .
:11():
الان اطلاعی از قیمتش اونجا ندارم ولی فکر میکنم پیدا بشهنقل قول:
اونجا اکثرا تو کار عمده هستن اینجور جنسها رو همه ندارن و باید از یکی بگیری که کارش ر س ی و ر باشه
ولی خوب مدلهای معمولی اونجا به وفور پیدا میشه