نقل قول:
37lh500 چطوره؟
کدوم يکی بهترن؟
Printable View
نقل قول:
37lh500 چطوره؟
کدوم يکی بهترن؟
سلامنقل قول:
قیمتا چه طوری بود ؟ 32 اینچ سونی و همچنین 37 قیمت گرفتید ؟ برای آوردنش گیر ندادن ؟ منم احتمالا بعد از عید برم اونجا بگیرم
خوب حقیقتش چون من بیشتر دنبال 40 بودم دنبال پایین تر نرفتم. همین 40 هم دو مدل داشت V550 و V530 که 530 100 تومان ارزون تر بود ..
در مورد گیر دادن هم بگم که اصلا به باربند کار نداشتن فقط یه نگاه همینطوری به داخل ماشین و صندق عقب انداختند که مثلا آره ما میگردیم :دی
ولی اگه ببینن ماشین زیاد خوابیده بیشتر گیر میدن و 100 % بیشتر و با دقت تر میگردن.
سلام
دوستانیکه بانه رفتن و دوستانیکه قیمت بروز تهران رو دارن
با یک میلیون تا یک میلیون سیصد چه مدل "40 LCD سامسونگ پیشنهاد میدید ؟
حالا اگه تفاوت قیمت با بانه زیاد نداشت همینجا میگرم البته بدون سینما خانگی
سینما خانگی رو به انتخاب خودم میخرم
مرسی
به نظر من چیزی بهتر از سری 6 نمیتونین گیر بیارین آخرین مدل LCD سامسونگ هست .نقل قول:
سلام
دوستانیکه بانه رفتن و دوستانیکه قیمت بروز تهران رو دارن
با یک میلیون تا یک میلیون سیصد چه مدل "40 LCD سامسونگ پیشنهاد میدید ؟
حالا اگه تفاوت قیمت با بانه زیاد نداشت همینجا میگرم البته بدون سینما خانگی
سینما خانگی رو به انتخاب خودم میخرم
مرسی
قیمتش هم حدود همون 1 میلیون هست. (قیمت اینجا رو نمیدونم )
حالا اگه 37" خوب هم باشه اشکالی نداره
اگه مدلی کخپه میخام تا 200 تومان هم متفاوت باشه زیاد مهم نیست 200 همون خرج راه و هتل میشه شایدم بیشتر
این مدلی رو هم که ما گرفتیم واقعا عالی هست سونی سری V مدل 550 . 40'
اگه خواستین بخرین چند مورد رو باید چک کنین :
1 - یکی بودن سریال پشت TV با روی کارتون
2 - وجود هولوگرام روی کارتون
3 - یه نرم افزار بار کد موبایل هست که به شما میگه که اصل هست یا نه .
4 - پیکسل های سوخته
5 - انواع فایل ها رو با فلش ببرین و تست کنین که چه پسوند های معروفی رو پشتیبانی میکنه .
6 - حدود 30 دقیقه TV رو در حال پخش نگه دارین .
دوستان لطفا نظرتون رو رابطه با تلویزیون بــلـــــــر با مشخصات زیر اعلام کنیـــــــد ::: (خیلی برام مهمه)
Belair 42" WIDE SCREEN LCD TV >>> (LG TFT LCD MODULE)M :::
42" _ TFT _ 16:9 _HD ready _ HDMI _ STEREO _ PIP _ 40000:1
MADE IN P.R.C
این اطلاعاتی بود که روی کارتونش زده بود ، همراه با جاروبرقی >>> 1300000 هزار تومن
شما روی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم نظر داشته باش .. یکی از بهترین تلویزیون های LCD موجود در بازار هست . البته فقط در بانه پیدا میشه و قیمتش هم حدودا 1,350 هست .نقل قول:
بلهنقل قول:
قبلا" هم در موردش فکر کرده بودم واقعا" گل کاشته سامی ولی حیف که سام سرویس هنوز وارد نکرده تا عید صبر میکنم اگه وارد کرد و قیمت رو خیلی بالا نزد از خود تهران میخرم در غیر اینصورت باید فکر بانه باشم
برای تماشای بازیها و دیدن فیلم کدوم بهترند؟
1: lcd
led :2
plasma :3