نظر کلي نميشه داد. اما بنده LED Samsung Series 6 رو پيشنهاد مي کنم که يه سر و گردن از مابقي بالاتره فعلا.
کنتراستش که بي رقيبه نسبت به پلاسما و ال سي دي.
مصرف برقشم که کمتره.
Printable View
نظر کلي نميشه داد. اما بنده LED Samsung Series 6 رو پيشنهاد مي کنم که يه سر و گردن از مابقي بالاتره فعلا.
کنتراستش که بي رقيبه نسبت به پلاسما و ال سي دي.
مصرف برقشم که کمتره.
دوستان در led ها هم مثل lcd ها وقتی از کنار یا بالا یا پایین به فیلم یا .... نگاه می کنیم کفیتش افت پیدا می کنه؟
منظورم اینه وقتی می خوایم فیلم تو یه lcd نگاه کنیم تصاویری که از روبرو نگاه می کنیم با در حالتی که از زاویه ای متفاوت نگاه کنیم فرق داره؟:11():
سلام این قضیه رو شما باد در کاتالوگ TV مشاهده کنین .نقل قول:
دوستان در led ها هم مثل lcd ها وقتی از کنار یا بالا یا پایین به فیلم یا .... نگاه می کنیم کفیتش افت پیدا می کنه؟
منظورم اینه وقتی می خوایم فیلم تو یه lcd نگاه کنیم تصاویری که از روبرو نگاه می کنیم با در حالتی که از زاویه ای متفاوت نگاه کنیم فرق داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مثلا این TV که ما گرفتیم اگه اشتباه نکنم تا 178 درجه زاویه دید داره .
نوع نور پس زمینه کوچکترین تاثیری در زاویه دید نهایی محصول نداره ... باید مدل رو با مدل مقایسه کنید و نمیشه در مورد LED و LCD رای کلی داد.نقل قول:
اعداد نوشته شده در کاتالوگ و مشخصات یک سری اعداد تجاری و بدون معنی هستن که با چند تا فرمول به دست میان. در عمل بین اون اعداد و چیزی که مشاهده میشه خیلی تفاوت است.نقل قول:
ارسالی توسط G E N E R A L ™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب من خودم تست کردم این قضیه رو کاملا از کنار نگاه کردم بدون هیچ مشکلی قابل دید بودنقل قول:
اعداد نوشته شده در کاتالوگ و مشخصات یک سری اعداد تجاری و بدون معنی هستن که با چند تا فرمول به دست میان. در عمل بین اون اعداد و چیزی که مشاهده میشه خیلی تفاوت است.
در پاسخ بايد خدمتتون عرض کنم که مشکل ديد عمودي فقط در مانيتورهاي امروزي وجود داره و کليه TV هاي LCD و LED و Plasma در برندهاي معتبر هيچ مشکلي از نظر کيفيت در زاويه ها ندارند.نقل قول:
اما در مانيتورها وقتي از پايين (در نزديکي مانيتور) به صفحش نکاه کنيد افتضاحه.
کلا طراحي TV هاي امروزي جوريه که از هر زاويه بهش نگاه کنيد واضح باشه. اما در مورد مانيتور خير.
بنظر شما کدوم بهتره پخش فایل از usb برام مهم نیست از لحاظ تصویر کدوم بهتره
lg lh500
samsung b690
مدل سامسونگ به نظر من بهتره.
دوستان w550 سونی هم ازافه کنید بین این سه تا یا توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید فقط کیفیت تصویر برام مهمهنقل قول:
بنده b690 رو پیشنهاد میدم :great:نقل قول: