پیشنهاد من سونی هست . کافیه تصویرش رو با سامسونگ مقایسه کنید ! سامسونگیها انیمیشن پخش می کنن ! ( تا کیفت تلوزیون رو بالا نشون بدن )سونی صحنه های طبیعت و فوتبال !
Printable View
پیشنهاد من سونی هست . کافیه تصویرش رو با سامسونگ مقایسه کنید ! سامسونگیها انیمیشن پخش می کنن ! ( تا کیفت تلوزیون رو بالا نشون بدن )سونی صحنه های طبیعت و فوتبال !
مرسی وست عزیز اطلاعات کاملی بودنقل قول:
سلام :
کلا تو بانه یک خیابون و یک میدون داره که پر پاساژ هست ...
اونجا من لپ تاپ هم دیدم + مانیتور ...
الته من تابستون مریوان بودم و پارسال هم بانه ...
پارسال تو بانه و امثال تو مریوان مرز رو بخاطر گروهک پژاک بسته بودند و یکم قیمت ها بالا رفته ...
اجناسی که می خواهید بخرید حتما وارسی دقیق کنید از نظر شکستگی و ضربه خوردگی ...
چون بعضی از قاچاقچی ها ببخشید تجار محترم با امکانات ابتدایی تجارت می کنند مثل خر و الاغ ، امکان داره
خورده باشه زمین ...
اول خیابون و در کنار خیابون یک چیزایی می فروشند که ما اولین بار که رفته بودیم نیم ساعت مثل دیونه ها می خندیدیم و تعجب می کردیم ...
بازار فروش باربند هم خیلی داغه ! البته کردهای عزیز خیلی اونجا با انصافند ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من یک ال سی دی برای ماشین تو تهران خریدم 135 هزار تومان و تو مریوان خریدم 95 هزار تومان ...
الان اون ال سی دی که از مریوان خریدم مونده رو دستم ! برای کسی خریدم ولی دبه کرد :cry:
باز هم می گم یک وقت رفتید هول نشید و سریع خرید کنید ... قیمت بگیرید از چندین مغازه .
کولر گازی چیزه خوبی هست برای خریدن از بانه و مریوان ...
مریوان پر است از ادکلون و لوازم آرایشی و بهداشتی و بعد دریاچه زیبای زریوار ، از دست ندید حتما برید :wink:
قلاب ماهی گیری بخرید 20 هزار تومان و بعد برید زریوار ... ماهی داره در حد نهنگ ! ما شانسی قلاب انداختیم
ماهی گرفتیم نیم متر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته بنده با مهدي جان موافقم که از پشت ويترين مغازه ها نظر قطعي نمي شه داد. اما به نظر شخص بنده هم سوني (سواي مساله قيمت) از مابقي بهتره.
اما اين سري 6 در ال اي دي هاي سامسونگ هم محشره.
سلام :
اول این رو بگم من اصلا از مارک سونی و سامسونگ و ال جی متنفرم و تمامی اجناس صوتی و تصویری منزل ما
پاناسونیک است ...
توضیح بالا رو دادم که یک وقت برای کسی سوء تفاهم پیش نیاد ...
ما می خواستیم از مریوان ال سی دی 32 برای کسی بخریم موندیم سونی بگیریم یا سامسونگ ؟!
هر دو رو کنار هم روشن کردیم و همزمان یک فیلم رو تو هر دو دستگاه دیدیم ...
بمراتب کیفیت تصویر در ال سی دی ها سامسونگ در برابر سونی بالاتر بود ... شامسونگ رو خریدیم ...
لبه های تصاویر و طبیعی بودن سامسونگ بهتر است از سونی که فقط پول اسمش رو می خوره ! :1. (28):
پاناسونیک برای زندگی :11():
سلام :
توجه داشته باشید فقط در یک حالت می تونید تشخیص بدید کیفیت ال ای دی بهتر از ال سی دی است ...
زمانی که هر دو را کنار هم روشن کنید و همزمان یک فیلم رو ببینید ...
من در ال ای دی این حس رو داشتم که تصاویر بدلیل شفافیت بالاتر ، توهم کیفیت بالاتر رو می ده !
کلا اگر می تونید ال ای دی بگیرید که تصویر در اون شفافتر است ...
یک تکنیک در پردازش تصاویر هست به نام Dithering ، که در اصل در اینجا سعی در غیر واقعی ولی زیبا تر نشون دادن تصاویر می کنه به وسیله دستکاری نرم افزاری رنگ هر پیکسل در مجاورت با پیکسل هایی با رنگ نزدیک به خودش، باعث بهتر نمایش دادن تفاوت رنگ ها (و طبیعتا غیر واقعی کردنشون!) میشه. هدف اصلی استفاده از این تکنیک در تلویزیون ها و مانیتورهای LCD، مخفی کردن ضعف پنل در نمایش یک سری رنگ ها است.نقل قول:
این تکنیک زمانی که با Dynamic Contrast بالا همراه میشه، بیشتر خودش رو نشون میده و شما واقعا یک توهم کیفیت و جزئیات رنگ ها رو مشاهده می کنید. مثلا اگه برید خودتون به یک منظره طبیعی نگاه کنید و همزمان همون منظره رو در یکی از تلویزیون های High-End فعلی هم نگاه کنید، جزئیات رو در تصویر تلویزیون به مراتب بهتر نسبت به وقتی از نزدیک نگاه می کنید مشاهده خواهید کرد! با این تفاوت که رنگی که در تلویزیون می بینید واقعا اون رنگی نیست که در واقعیت وجود داره... :lol:
تا جایی که یادم میاد، اولین بار کمپانی "معظم" SONY (!) این تکنیک رو به طور گسترده در محصولاتش استفاده کرد و در حال حاضر هم تقریبا میشه گفت تمام پنل هایی که از کمپانی S-LCD خارج میشن، به زبان بهتر، تمام پنل هایی که در تلویزیون های SONY و Samsung ازشون استفاده میشه، در سطح تیم ملی برزیل از این تکنیک استفاده می کنند!
دوستان با بودجه حداکثر 900 تومان ال سی دی 32 يا 37 اينچ چی پيشنهاد ميدين؟
fullhd باشه و usb و ورودی کامپيوتر هم داشته باشه
SAMSUNG B690 32 خوبه به نظرم !نقل قول:
سلام
خوب ما ر فتیم و برگشتیم :دی
با زهم تشکر میکنم از تمام دوستانی که کمک کردن .
خوب او LED سامسونگ که دوستان معرفی کردن متاسفانه قیمتش 1میلیون و 800 بود ارزونترین جا هم 1500 بود .
ما هم با توجه به یه سری مسائل و تحقیقاتی که شد این مدل رو خریداری کردیم :
Sony V 550 40'
قیمت هم 1100
با سلامنقل قول:
ارسالی توسط G E N E R A L ™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خریدتان مبارک
لطفا اگر قیمت مدلهای دیگر در خاطرتان هست اعلام فرمائید.
آیا مبلغ 1800 بهای مدل B7000 40 ( که آقای موسوی عنوان کرده بودند ) یا 46 B7000 است ؟
قیمتهای رسمی سام ایران به ترتیب 2019 و 2119 البته همراه با سینمای خانگی است.