آقای موسوی میشه بگید که الان رنج قیمت led
سامسونگ و ال جی در بانه و مریوان چقدره
کدوم ارزونتره
کدوم بهتره
Printable View
آقای موسوی میشه بگید که الان رنج قیمت led
سامسونگ و ال جی در بانه و مریوان چقدره
کدوم ارزونتره
کدوم بهتره
اقا مهدی یه لطفی می کنی بگی این مدل
PS-50Q97HD
تو بانه ÷یدا می شه یا نه ؟
اگه می شه چنده ؟
اگه قیمت تهران هم دارید بگید با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فروش غير حضوري هم دارند؟نقل قول:
دوستان نظرتون راجع به اين چيه؟
پلاسما 42 اينچ فقط 630 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط رزولوشنش 1366*768 هست به نظرتون اندازه پيكسلهاش( با توجه به 42 اينچ بودنش) بزرگ نيست؟ طوريكه تصاوير مربع مربع نشون داده بشند.
يه نكته ديگه تو سايت اين بانه ايه نوشته رزولوشن 1366*768 ولي تو سايت خود LG نوشته 1920*1080؟؟؟؟
تو سايت آمازون هم نوشته 1366*768:
عزیز، سوال شما خیلی خیلی کلی بود . هر چه قدر فکر کردم نتونستم جواب مناسبی براش پیدا کنم .نقل قول:
برتری مطلق برای هیچ مدل و هیچ برندی وجود نداره .. سطح انتظارات شما با توجه به نقاط ضعف و قوت TV ها هست که بهترین رو برای شما تعیین می کنه .
پلاسماهای سامسونگ بانه خیلی کم یاب هستند... این مدل رو هم من جایی ندیدم .نقل قول:
ولی مدل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]که در حال حاضر چهارمین HDTV برتر در رنکینگ بهترین کیفیت تصویر سایت CNET هست رو تهران می تونید با قیمت حدودا 2,080 ( به همراه یک سینمای خانواده TZ-125 ) تهیه کنید . در صورتی که سینمای خانگی رو نخواید براتون از قیمت تمام شده 280 تومان کم می کنند .
ابن مدل رو بانه سراغ ندارم .
خرید این مدل پلاسماهای از رده خارج و قدیمی رو هیچ جوره پیشنهاد نمی کنم . چون کیفیت تصویر زیاد جالبی ندارند . ضمنا این مدل Full HD نیست . همانطور که در وبسایت LG هم اشاره شده 720p HD هست .نقل قول:
شما بهتره پلاسما های مدرن پاناسونیک مد نظرت باشه . PANASONIC 42S10 می تونه انتخاب خوبی باشه تو رده پایین قیمت . قیمتش بانه حدودا 900 تومان هست .
در کل میخواستم بدونم از برند سامسونگ و ال جی از چه قیمتی شروع میشه تاچه قیمت
چون چندتا مدل که بیشتر نیست
ارزونترینش از چه قیمتی شروع میشه؟
من رفتم بانه هم ال سی دی خریدم و هم سینما خانواده فقط سامسونگ
40 اینچ زرشکی دور کریستال
مدلش چي بود و چند خريدي؟نقل قول:
سلام :
کلا تو بانه یک خیابون و یک میدون داره که پر پاساژ هست ...
اونجا من لپ تاپ هم دیدم + مانیتور ...
الته من تابستون مریوان بودم و پارسال هم بانه ...
پارسال تو بانه و امثال تو مریوان مرز رو بخاطر گروهک پژاک بسته بودند و یکم قیمت ها بالا رفته ...
اجناسی که می خواهید بخرید حتما وارسی دقیق کنید از نظر شکستگی و ضربه خوردگی ...
چون بعضی از قاچاقچی ها ببخشید تجار محترم با امکانات ابتدایی تجارت می کنند مثل خر و الاغ ، امکان داره
خورده باشه زمین ...
اول خیابون و در کنار خیابون یک چیزایی می فروشند که ما اولین بار که رفته بودیم نیم ساعت مثل دیونه ها می خندیدیم و تعجب می کردیم ...
بازار فروش باربند هم خیلی داغه ! البته کردهای عزیز خیلی اونجا با انصافند ... :11():
من یک ال سی دی برای ماشین تو تهران خریدم 135 هزار تومان و تو مریوان خریدم 95 هزار تومان ...
الان اون ال سی دی که از مریوان خریدم مونده رو دستم ! برای کسی خریدم ولی دبه کرد :cry:
باز هم می گم یک وقت رفتید هول نشید و سریع خرید کنید ... قیمت بگیرید از چندین مغازه .
کولر گازی چیزه خوبی هست برای خریدن از بانه و مریوان ...
مریوان پر است از ادکلون و لوازم آرایشی و بهداشتی و بعد دریاچه زیبای زریوار ، از دست ندید حتما برید :wink:
قلاب ماهی گیری بخرید 20 هزار تومان و بعد برید زریوار ... ماهی داره در حد نهنگ ! ما شانسی قلاب انداختیم
ماهی گرفتیم نیم متر !!! :1. (27):
دوستانه توصیه می کنم جوگیر نشوید یک وقت برید پی خرید تجهیزات نظامی ... به 1.2.3 نمی رسه ! :rules: