منم همين سئوال واسم پيش آمدهنقل قول:
مهدی جان،دوستان من بچه مثبت از کجا ميتونم يه تی وی با تيونر dvb-t گير بيارم؟ تنها راهش آوردن از اروپا است؟
Printable View
منم همين سئوال واسم پيش آمدهنقل قول:
مهدی جان،دوستان من بچه مثبت از کجا ميتونم يه تی وی با تيونر dvb-t گير بيارم؟ تنها راهش آوردن از اروپا است؟
نقل قول:تفاوت اصلی این دو مدل فقط در نوع Backlight ( نوردهی ) پشت پنل هاست . در مدل LED این نوردهی توسط LED و در مدل های LCD این نوردهی توسط لامپ های CCFL انجام می گیره .
در واقع LED TV های کنونی دقیقا از نظر فناوری پایه و پنل ها دقیقا مشابه LCD TV ها هستن .
نمیشه گفت کدومشون بهتره ، چون در حال حاضر LCD TV هایی هم موجوده که کیفیت تصویر بهتر از انواع مختلف LED TV دارن . هر یک از این دو نوع تکنولوژی معایب و مزایای خودشون رو دارند .
برای مثال، مصرف توان پایین ، عمر بیشتر ، دکور زیبا ، کنتراست ستودنی و مشکی عمیق از مزایای بارز LED TV محسوب میشه .
از طرف دیگه، درخشندگی بیشتر تصویر ، زاویه دید بهتر ( در مدل های با پنل S-IPS ) و قیمت ارزان تر هم از مزایای بارز LCD TV محسوب می شه.
در واقع این انتظارات شماست که بهترین محصول رو پیش روی شما قرار میده .
نقل قول:بله . حق با شماست ، پلاسماهای مدرن پاناسونیک مثل مدل های G10 و V10 کیفیت تصویر بهتری نسبت به انواع LED TV و LCD TV دارن . در کل بیشتر HDTV های مبتنی بر تکنولوژِی پلاسماهای مدرن مثل مدل های خانواده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در حال حاضر جزو برترین HDTV های دنیا از نظر کیفیت تصویر محسوب میشن .
همانطور که اشاره کردید توان مصرفی بالای پلاسما ها ( 2 الی 2.5 برابر انواع LCD TV و گاهی 3 برابر انواع LED TV ) و عمر نسبتا پایینترشون همیشه جزو ضعف های پلاسما محسوب می شده .
شاید در بازار بانه هم بتونید مدل های اروپایی رو گیر بیارید ( من خودم شخصا ندیدم ولی چند جا شنیدم ) .نقل قول:
برای مثال مدل های سامسونگ اروپایی معمولا ساخت اسلواکی هستند .
ممنون از توضيحات جامعت مهدي جان.
عزيز يه سوال. مدتيه که ديدم پشت تلويزيونهاي LCD Sony ديگه حتي ليبل Made in نمي زنن.
چند منبع موثق گفتند که اينا توي ايران توليد ميشن!؟؟! آخه حتي جرات نکردن روش Made in china بزنن!!!!
البته اگر قطعاتش سوني باشه خيلي مهم نيست.
اما اگر واقعا ايراني باشن واسه خريد بهتر بريم بانه که سواي مساله قيمت بدونيم جنسمون ايراني نيست.
نظر شما چيه؟
بعضی از سری های ارزون قیمت مثل سری V یا سری S در داخل ایران مونتاژ میشوند ، ولی سری های گرون قیمت تر مثل سری X مسقیما از ژاپن وارد میشن و همشون لیبل ساخت ژاپن دارن. من خودم هم 2 ساله که از سری X استفاده میکنم و خیلی ازش راضیم. وقتی که کامپیوتر رو با پورت HDMI به تلویزیونم وصل کردم و باهاش یه فیلم HD دیدم تازه کیفیت بالای این تلویزیون رو درک کردم. من پیشنهاد میکنم سونی سری X بگیرین. کیفیتش رو با سامسونگ و پاناسونیک هم مقایسه کردم و باید بگم که سامسونگ و پاناسونیک به پای سونی هم نمیرسند.نقل قول:
من که فکر نميکنم توليد واقعی ژاپن داشته باشيم ،حتی همون MADE IN JAPAN هم در حقيقت جنس درجه 1 يکی ديگر از کشورهای جنوب شرقی هستند...
دوستان در رابطه با lcd فيليپس کسی اطلاعاتی داره؟ قبل ها يک تی وی معمولی فيليپس ديده بودم که حتی از سونی هم بيشتر به دلم نشسته بود ولی در مورد lcd های داخل ايرانش خبری ندارم
فکر میکنم مالزی باشه ...!!!! :1. (27):
نقل قول:عزيز. بنده هم واسه يکي از آشناها از همسن سري X خريدم. من به شما قول مي دم جنس ژاپني و آمريکايي اصلا توي ايران پيدا نميشه. خيالتون راحت. اگر توي بازار کامپيوتر و صوت و تصويري باشيد زدن يک ليبل Made in Japan واسه کشور چين روي دستگاهها کاري نداره. شما اگر يه دستگاه جديد پيدا کرديد که روش Made in japan هک شده بود بيايد از من جايزه بگيريد.اما کيفيت سري X واقعا عاليهو به نظر من جنس درجه يک توليد چين هست(چين هم جنس عالي ميزنه).
بنده به شما پيشنهاد مي دم اگر سري W سوني هم در دسترستون هست همون فيلم رو با کيفيت Full HD روش ببينيد. تفاوت آنچناني نداره با سري X.
توي اينکه سامسونگ و پاناسونيک به پاي سوني نمي رسن کاملا باهاتون هم عقيده هستم.
چه اطلاعاتي مي خواين عزيز؟ توي تهران در خيابان جمهوري ريخته. رتبه خوبي هم توي اينترنت داره.نقل قول:
دوستان يعني خانواده مي خواد يه lcd يا plasma ياled بگيره بودجه هم 2000000 هست
بند بند اين مدل 50 اينچي از سامسونگ مد نظرم هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد انتخابم مي خواستم نظرتون رو بگيد ايا مدل 50 اينچي بهتر و در حد همين قيمت پيدا مي شه ؟
با تشكر
نظر بنده روي LED 40Inch Samsung هست.