این تیونر دیجیتال چیه؟ و چه فرقی با مدل های انالوگ داره
مرسی
Printable View
این تیونر دیجیتال چیه؟ و چه فرقی با مدل های انالوگ داره
مرسی
تیونر دیجیتال قابلیت دریافت کانال هایی که با استاندارد DVB-T پخش می شن رو داره ..نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تو تهران اگه اشتباه نکنم 2 سالی هست که به صورت آزمایشی راه افتاده و استان های همجوارش هم می تونن امواج رو دریافت کنن .
در واقع شما با یک آنتن UHF معمولی می تونید کانال های تلویزیونی و رادیویی صدا و سیما رو با کیفیت دیجیتال ( مشابه کیفیتی که در رسیور های ماهواره ای مشاهده می کنید ( DVB-S ) ) مشاهده کنید .
در حال حاضر کانال های زیر با استاندارد DVB-T قابل مشاهده هستن :
IRIB-TV1
IRIB-TV2
IRIB-TV3
IRIB-TV4
IRIB-TV5
IRINN
AMOUZESH
QURAN-TV
PRESS TV
AL-KOUSAR
JAAMEJAM 1
IRIB MOSTANAD
IRIB OSTANI
AL-ALAM
البته چندین کانال رادیویی هم هست که بنده الان حضور ذهن ندارم .
تصییح می کنم :نقل قول:
قیمت امروز این مدل LCD در بانه حدودا 1,070 هستش .
اوه ببخشيدنقل قول:
من با اين قاطي كردم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تشکر بسیار زیاد از دوستانی که کمک و راهنمایی کردن به خصوص اردلان و مهدی موسوی وحید و علی آقای گل
دوستان میگم که این سری LED سامسونگ که معرفی کردین به نظر چیز محشری میاد فقط چند تا سوال دیگه بپرسم :
این فلش که عرض کردین میخوره میخواستم ببینم قابلیت پخش فیلم از روی فلش هم داره ؟ چه پسوند هایی رو ساپرت میکنه ؟ در کل با فلش روی TV چه کارایی میشه کرد ؟ (عکس فیلم و ... ) آخه این مورد واسم خیلی مهم هست .
دیگه اینکه اگه میشه اون عکس هایی که مهدی جان عرض کردی برای تست برده بودی اگه لطف کنی به من هم بدی ممنون میشم.
آره واقعا اين LED محشره. از روي فلش عکس و آهنگ و فيلم در چند فرمت معروف رو پخش مي کنه. اگر توي سايتش بريد اونارو ليست کرده. اگر پيدا نکرديد بگيد تا براتون سرچ کنم. کارآيي فلش صرفا همينه که شما عکسها و فيلمها و آهنگها رو در صورتيکه ساپورت کنه بدون نياز به هيچ دستگاه خاصي پشخ کنيد. همين و همين.البته ممکنه که Firmware تلويزيون هم از طريق فلش آپديت بشه.نقل قول:
ارسالی توسط G E N E R A L ™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
ارسالی توسط G E N E R A L ™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
LED 40B7000 و LCD 40B650 قابلیت پخش عکس با فرمت JPEG ، موزیک با فرمت MP3 و ویدئو با فرمت های مطابق با جدول زیر رو دارا می باشند :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همانطور که می بینید تمامی فرمت های رایج رو حتی با کیفیت Full HD پشتیبانی می کنه. همچنین می تونید فایل های زیرنویس فارسی و انگلیسی با فرمت های مختلف رو هم همراه فیلم ها پخش کنید .
در واقع این TV خودش کار یه HDD PLAYER که قیمت حدودا 150 هزار تومان هست رو انجام میده !
ناگفته نمونه این TV دو پورت USB داره که پورت دوم رو میشه برای اتصال هارد دیسک اکسترنال استفاده کرد . برای مثال خودم یه هارد اکسترنال 500GB بهش وصل کردم و بدون مشکل داره کار میکنه !
عکس های مربوطه در یک فایل ZIP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]پست شده .نقل قول:
دیگه اینکه اگه میشه اون عکس هایی که مهدی جان عرض کردی برای تست برده بودی اگه لطف کنی به من هم بدی ممنون میشم.
تشکر ویژه از مهدی موسوی عزیز ... اطلاعات بسیار خوبی نصیبمان گردید ... :love:
دوستان تفاوت اصلی تلویزیون های led با lcd چیه؟ و کدوم بهتره؟
اطلاعات جالبی بود ،ولی بنظر من پلاسما پاناسونيک هم حرف هايی واسه گفتن داره ،مصرف برق پلاسما ها زياد بوده ولی مدل جديد دقيق نميدونم
مهدی جان،دوستان من بچه مثبت از کجا ميتونم يه تی وی با تيونر dvb-t گير بيارم؟ تنها راهش آوردن از اروپا است؟:1. (28)::1. (28)::1. (28):