40 كوچيكه يكم
در ضمن مي خوام بعضي موقع ها هم يه pes از طريق pc روش بازي كنم و فيلم هاي hd كه هدف اصليه ديگه :11():
Printable View
40 كوچيكه يكم
در ضمن مي خوام بعضي موقع ها هم يه pes از طريق pc روش بازي كنم و فيلم هاي hd كه هدف اصليه ديگه :11():
بعضی از دوستان از روی تعصب یه سری نظرات شخص برای خودشون دارند ... که البته قابل احترامه ..
ولی یک سری از وب سایت ها هم هستند که توسط افراد متخصص، HDTV ها رو در شرایط کاملا استاندارد، از نظر نور محیط، سورس یکسان و همینطور کالبره شده از نظر تنظیمات تصویر با استفاده از دستگاه های بسیار دقیق، تست و بررسی می کنند .
در نهایت پس از اتمام تست و بررسی، با توجه به معایب و مزایا مثل امکانات، کیفیت تصویر، طراحی ظاهری و .... اون ها رو در یک رنکینگ قرار می دن.
از جمله این رنکینگ ها میشه به وب سایت های مختلف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]اشاره کرد . چند مورد از این رنکینگ ها رو مشاهده کنید :
بهترین HDTV ها، با توجه به همه معیارها :
کد:http://reviews.cnet.com/best-high-definition-tvs/?tag=leftColumnArea1.0
بهترین HDTV ها، با توجه به کیفیت تصویر :
کد:http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/?tag=rb_content;contentNav
بهترین HDTV ها، در رده 33 تا 42 اینچ :
کد:http://reviews.cnet.com/best-33-43-inch-hdtvs/?tag=rb_content;contentNav
رنکینگ های بالا مرتبط با سایت جهانی CNET بود . ولی از اونجا که ثابت شده، محصولات سفارش کشورهای آسیایی معمولا کیفیت پایین تری نسبت به محصولات سفارش اروپا و آمریکا دارند، از نظر شخصی بنده بهتره توجه بیشتری نسبت به رنکینگ های وب سایت آسیایی Cnet داشته باشید :
بهترین HDTV ها که دارای تیونر دیجیتال می باشند :
کد:http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037594,62042178,00.htm
بهترین HDTV ها از نظر کیفیت تصویر و عملکرد کلی :
کد:http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037594,61970590,00.htm
بهترین LCD TV با بک لایت LED :
کد:http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037594,62054391,00.htm
بسیاری از وب سایت های دیگه هم هستن که این کار رو انجام می دن، مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و ....
در کل پیشنهاد می کنم به جای تصمیم گیری به واسطه مقایسه کیفیت تصویر از پشت ویترین یا دیدن تصاویر بک مدل به صورت انفاقی یا ...... تصمیم گیری نکنید .
حتی با دیدن رنکینگ های بالا هم تصمیم نهایی رو نگیرید ! بلکه بهتره ریویو هر مدل رو با دقت مطالعه کنید و نقاط ضعف و قوتش رو با دقت مد نظر قرار بدید . شاید انتظارات و معیارهای شما به عنوان یک کاربر معمولی ( از جمله خودم ) با انتظارات یک شخص متخصص و حرفه ای تست HDTV متفاوت باشه .
موفق باشید . :11():
باسلام
یکی از عواملی که بعضی ها (منجمله خودم) در کیفیت تلویزیون بآن خیلی اهمیت میدهند عامل صدای خوب است که بویژه SONY بالاخص به آن توجهی خاص میداد.بخصوص در تلویزیونهای CRT که بعلت فراهم بودن شرایط فیزیکی این عامل قابل طراحی و عملی بود. من در مشخصات فنی تلویزیونهای LCD که مورد ادعای سازندگان است مثلا نصب Woofer و دارا بودن صدای TruSUurround را مشاهده کردم که با توجه به مسئله فیزیکی این تویزیونها وجود یک صدای خوب وبا کیفیت مورد ادعای سازندگان آن جای سئوال دارد.
خوب باز هم تشکر از تمام دوستان به خصوص مهدی عزیز بابت راهنمایی
میخواستم بگم که اگه میشه اطلاعاتی هم درباره ی سری 6 همین Samsung LED بدین .
میخوام برای انتخاب بهتر مشخصات اون رو هم بدونم که در کل اینها چه تفاوت هایی دارند .
تجربه به سازندگان تلویزیون های FLAT Panel ثابت کرده که بیشتر خریداران معمولا برای طراحی و زیبایی اهمیت زیادی قائل میشن. از طرفی تعبیه بلندگو های بزرگ نیاز به فضای زیادی داره و به گونه ای با حجیم شدن کابینت، تا حدودی از زیبایی TV کاسته میشه .نقل قول:
به همین دلیل ضعف کیفیت صدا در فرکانس های پایین صدا ( BASS ) به شدت در انواع مختلف FLAT Panel مشاهده میشه .
از سوی دیگه، درصد زیادی از خریداران اینگونه TV ها ، سینمای خانگی هم به همراه TV خریداری می کنند که می تونه این مشکل رو کامل حل کنه .
از نظر کیفیت تصویر فرق محسوسی با LED های سری 7 نداره . ولی یک سری امکانات محوری و مهم ازش حذف شده که برای شخص بنده خیلی مهم هست .نقل قول:
ارسالی توسط G E N E R A L ™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مقایسه مشخصات فنی این دو مدل رو از نگاه سایت رسمی سامسونگ خاورمیانه مشاهده کنید :
تفاوت های اصلی این دو مدل :
1 - حذف قابلیت تصویر در تصویر ( PIP ) در سری 6
2 - حدف پورت LAN و قابلیت شبکه شدن با کامپیوتر شخصی و قابلیت اتصال به اینترنت در سری 6
3 - حدف قابلیت پخش فیلم ار پورت USB سری 6
4 - حدف پورت USB دوم ( مخصوص اتصال هارددیسک ) در سری 6
4 - حذف 2 گیگابایت حافظه داخلی TV در سری 6
5 - حدف ریموت کنترل دوم در سری 6
حال با توجه به اختلاف حدود 150 هزار تومانی این دو مدل و با در نظر گرفتن امکانات ذکر شده در بند بالا و انتظارات خودتون، تصمیم گیری نهایی با شماست .
موفق باشید .
با تشکر از اقا مهدی بخاطر رنکینگ خوبی که گفتن
انتخاب ما هم مقام سوم رنکینگ هست
Samsung PN50B860
هم اینکه 50 اینچ هم دیگه سوم پس حرفی نمونده برای گفتن
اقا مهدی بنظر شما قیمت بانه با قیمتی که تو همون لیست زده بود چقدر فرق داره
با تشکر
مهدی جان در حقیقت بنده هم تصمیم دارم تا یکی دو ماه دیگه یه LCD بگیرم خودت رفتی بانه میشه رو قطعاتش مطمین بود که چینی رو جای کره ای نندازن به مشتری :دی
اونجا همه مدل TV LCD پیدا میشه درسته ؟
یه سوال دیگه اینکه اوردنش راحته تا تهران ؟
منظور با ماشین شخصی یا اتوبوس میشه اورد بین راه که گیر نمیدن ؟
ممنون میشم یه اطلاعات جامع بدید گرچه تاپیک رو خوندم ولی بازم میخام مطمین بشم به چی شکل است ممنون
دوستان من از يه چيزي ميترسم
اگه LCD بخرم بعد بچه امد يه چيزي بهش پرت كرد پيلسلهاش سوخت چكارش ميشه كرد؟ چقدر خرجش ميشه ( اگه 40 اينچ باشه) از يه فروشنده پرسيدم گفت تقريبا بايد قيمت كل LCD رو واسه تعويض پنل بدي آيا اين حرف درسته؟
خب این مثل این میمونه آدم بگه اگه رفتم خیابون ماشین زد بهم چی میشه آخرش :Dنقل قول:
دوست من زیاد سخت نگیر یه مدتی مراقب بچه ات باش مطمین باش بعد عادت میکنه دیگه نمیره سراغش
اگه به این فکرا باشید هیچوقت نمیتونید تصمیم بگیرید :yes:
دوست عزیز، متاسفانه مدلی که شما مد نظر دارید احتمالش خیلی کمه که در بازار آسیا پیدا بشه . چون این مدل نه تو سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]، نه تو سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]سامسونگ و نه تو سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]سامسونگ وجود نداره . در واقع برای کشورهای آسیایی هنوز تولید نمیشه .نقل قول:
معمولا هم قیمت های بانه با قیمت جهانی برابر هستند .
یه سری سایت ها هم هستن که به صورت آنلاین از بانه اقدام به فروش TV می کنن .
مثل این سایت :
نقل قول:HDTV های سامسونگ موجود در بانه و تهران همگی ساخت مالزی هستند . در مورد تقلبی بودن هم من به شخصه تا الان هیچ موردی رو تو مدل High-End نشنیدم .نقل قول:
مهدی جان در حقیقت بنده هم تصمیم دارم تا یکی دو ماه دیگه یه LCD بگیرم خودت رفتی بانه میشه رو قطعاتش مطمین بود که چینی رو جای کره ای نندازن به مشتری :دی
بله، انواع برند ها پیدا میشه، فراوانی مدل های مختلف سونی ، سامسونگ، ال جی و پاناسونیک بیشتر از بقیه مدل ها هست .نقل قول:
اونجا همه مدل TV LCD پیدا میشه درسته ؟
البته پلاسماهای سامسونگ و پلاسماهای High-End پاناسونیک خیلی کم یاب هستن .
اگر مدل 40 اینچ به بالا بگیرید باید فکر باربند باشید. اونجا اگر بخواید دور کارتن تلویزیون رو براتون پلاستیک می گیرن تا روی باربند مشکلی از نظر برف و باران احتمالی پیش نیاد .نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه اوردنش راحته تا تهران ؟
اگر بیشتر از 2 تا LCD همراهتون نباشه و به صورت خانوادگی باشید ( وجود حداقل یک نفر خانم اکیدا توصیه میشه ) خیالت راحت باشه . مطمئن باش احتمالش خیلی کمه که ایست و بازرسی بهتون گیر بده .