ممنون مهدی جاننقل قول:
من تا حالا بانه نرفتم اگه شهر بزرگی باشه مطمینا" باربری هم داره اگه بدم باربری فکر کنم بتونه بیاره
اگه قرار باشه بگیرم فقط یدونه میخرم تا گیر ندن :1. (23):
Printable View
ممنون مهدی جاننقل قول:
من تا حالا بانه نرفتم اگه شهر بزرگی باشه مطمینا" باربری هم داره اگه بدم باربری فکر کنم بتونه بیاره
اگه قرار باشه بگیرم فقط یدونه میخرم تا گیر ندن :1. (23):
خب اگر وضعیتت از این نظر خیلی حاده، بهتره Plasma بگیری، اگر مصرف بالا برات مسئله نیست از نظر کیفیت تصویر خیلی عالی هستن .نقل قول:
Plasma ها معمولا یه لایه محافظ جلوی پنل دارند که در برابر ضربه خیلی مقاوم هستن ( مخصوصا در مدل های پاناسونیک ) .
تلویزیون که تصویب شد .
یه سوال دیگه .
میگم که به نظر شما مانیتور LED اونجا بخرم؟
ارزششو داره ؟ اصلا هست ؟ من اگه بخوام بخرم 22500 سامسونگ رو میخرم اونجا چنده ؟
کسی اطلاعاتی داره ؟
Sharp LC40LE700 AQUOS
نظرتون در مورد اين LED چيه؟کسی قيمتش داره؟
مهدی جان ممکنه 2 مطلب برای من و دوستان ديگر توضيح بدی؟
1)در led ها مقوله backlight v edgelight چه تفاوتی دارند ،فقط شعار تجاری نيستند؟
2)خوب تمامی اينها led واقعی نيستند و نور پس زمينه فراهم ميکنند ،پس اين قضيه rgp led در تبليغات مدل پيشرفته! اين برند ها چه است؟
متشکر
این مدل شارپ تو بازار تهران قیمتش بالای 2,200 باید باشه . تو رنکینگ سایت CNET Asia هم رده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هستش .نقل قول:
در کل از نطر کیفیت تصویر یه سری مزایا و یه سری هم معایب داره . شما این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو ملاحضه کنی، همه چیز دستگیرت میشه .
تو ریویو سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هم روی هم رفته ضعیف تر از LED های سامسونگ عمل کرده . ضمنا مثل اینکه پورت LAN و USB این مدل شارپ در مدل های وارداتی ایران حذف شده ! ( خبر موسق نیست ) .
اما سوال هایی که در مورد انواع آرایش LED پرسیده بودید :
در حال جاضر 2 نوع آرایش مرسوم برای قرار گرفتن LED در پشت پنل وجود داره :
1 - Edge lit :
در این آرایش LED ها در اطراف کابینت TV تعبیه میشن و نور توسط رفلکتورهایی که در پشت پنل تعبیه شده به نقاط مختلف پنل تابانده میشه .
از مزایا این آرایش میشه به توان مصرفی فوق العاده پایین و دکور زیبا به دلیل کاهش زخامت کابینت اشاره کرد . این مدل ها معمولا کیفیت تصویر پایین تری نسبت به مدل Local Dimming دارند .
برای مثال :
مدل هایی مثل LED های سری 6 و 7 و B8000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]همگی از این آرایش استفاده می کنند .
LED های سری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کمپانی LG هم جزء همین مدل ها هستند .
2 - Local Dimming :
در این روش تعداد بسیار زیاد LED دقیقا در پشت پنل تعبیه شده اند و نور به صورت مستقیم به پشت پنل تابانده میشه . در این روش روی همه LED ها به صورت کاملا هوشمند، کنترل ناحیه ای وجود داره .
از مزایا این روش میشه به مشکی عمیق تر در نقاطی که تصویر پر نور و کم نور در کنار همدیگه قرار دارن اشاره کرد و در کل کنتراست نامی بیشتری نسبت به مدل ها Edge Lit دارن .
این مدل ها توان مصرفی و زخامت کابینت مشابه تلویزیون های LCD با بک لایت CCFL دارند و قیمتشون هم حدودا 20% بیشتر از انواع Edge Lit هست .
برای مثال :
مدل هایی مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]کمپانی LG و مدل های A850 و A950 کمپانی سامسونگ جزء این مدل ها هستن.
از طرفی کمپانی Sharp هم یه تکنولوژی انحصاری برای خودش داره ( دقیقا همین تکنولوژی روی LC40LE700 AQUOS پیاده شده ) که بهش میگه Direct LED که در واقع زیر مجموعه همین آرایش Local Dimming محسوب میشه . فرق اساسیش اینه که بر خلاف تکنولوژِی Local Dimming هیچ گونه کنترل منطقه ای روی LED های پشت پنل وجود نداره ! یعنی دقیقا به جای استفاده از لامپ CCFL در LCD های معمولی، فقط از LED استفاده شده .
LED هایی که در دو آرایش بالا در پشت و کناره های پنل استفاده میشه همگی نور سفید دارند . اما کمپانی سونی در یه اقدام ابتکاری اگر اشتباه نکنم در مدل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]از RGB LED استفاده کرد ! این مدل LED ها به تنهایی قابلیت ایجاد 3 نور سبز، آبی و قرمز رو داراست . متاسفانه چون قیمت تمام شده این مدل به صورت محسوسی بیشتر از مدل های با LED سفید رنگ بود و از طرفی اختلاف کیفیت تصویر در این مدل های خیلی محسوس نبود، کمپانی سونی در مدل های جدید تولی این مدل ها رو تعلیق کرد . در حال حاضر خبر موسق در مورد ادمه تولید این مدل ندارم .نقل قول:
پس اين قضيه rgp led در تبليغات مدل پيشرفته! اين برند ها چه است؟
با تشکر از اطلاعات جامع و کامل شما ،اينجاا يک سئوال مطرح ميشه شايد برخی تنها هدف تعويض تی وی منزلشون صرفه جويی در مصرف برق باشه...يک تيوی سی آر تی 29 اينچ به فرض وگا سونی با يک ال سی دی چند اينچ از لحاظ توان مصرفی برابری ميکنه؟
این مدل سامسونگ چند قیمت ؟
PS-50Q97HD
خب اگه بخوایم نسبی حساب کنیم، یه CRT 29 Trinitron شاید به طور میانگین حدودا 120 الی 140 وات مصرف داشته باشه که برابر با مصرف یک LCD 32 اینچ یا یک Edge lit LED 42 اینچ و در حالت فعال کردن آبشن مدیرت مصرف انرژی حتی 47 اینچ هست .نقل قول:
البته من در پست بالا به صورن نسبی به مصرف برابر مدل های Local Dimming LED و CCFL LCD اشاره کردم . در واقع بیشتر LED TV های جدید، آبشن های مدیریت مصرف انرژی دارند و اگر بخوایم به صورت میانگین حساب کنیم مدل های Local Dimming LED از نظر مصرف انرژی مابین Edge lit LED و CCFL LCD قرار می گیرن .
قیمت LN40B750 تو ایران کسی نداره چنده ؟ بانه یا تهران
این مدل رو هنوز حضرت سام سرویس وارد نکردند .نقل قول:
ولی بانه از دو ماه پیش پیدا میشه .. قیمتش اونجا حدودا 1,270 - 1,280 باید باشه .