شرمنده عزیز دیر جواب دادمنقل قول:
بله دوست عزیز باهاش تماس گرفتم حقیقتش مقصد خرید نرفته بودم رفتم کاراشو دیدم خیلی تمیز بود بعد از تست و ...
خرید کردم :1. (26):
Printable View
شرمنده عزیز دیر جواب دادمنقل قول:
بله دوست عزیز باهاش تماس گرفتم حقیقتش مقصد خرید نرفته بودم رفتم کاراشو دیدم خیلی تمیز بود بعد از تست و ...
خرید کردم :1. (26):
اين معرفي LED طبق سليقه و تحقيقات شخصي من هست. و نميخام جنبه تبليغات داشته باشه.
فقط معرفي براي شناخته شما هست. (اينا رو گفتم كه نگيد تبليغاته:1. (27):)
سلام به همه بچه ها
ببينيد ميخوام يه LED بهتون معرفي كنم. در واقع يه Full LED . كيفيت تصوير اين نوع فول ال اي دي از همه LED هاي موجود در بازار بيشتره(نظر شخصي من) . علتش هم اينه كه اين LED فول هست . يعني : در پشت كل پنل LED چيده شده براي همين نوري كه از سمت اين LED به چشم شما ميرسه خيلي زياده و باعث ميشه كيفيت تصوير و شفافيت در نظر شما چند برابر ديده بشه. LED هايي كه در حال حاضر در بازار موجوده EDGE LED هستن. يعني LED ها در حاشيه و دور پنل هستند نه در كل پشت پنل:
به همين علت هست كه LED حاشيه اي داغ ميكنه ولي فول ال اي دي داغ نميكنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اين LED كه تعريفشو كردم LED ژاپني شارپ هست كه كيفيت بي نظيري داره .
مشخصات:
- مجهز به پانل LED ژاپني
- زاويه ديد بسيار وسيع (176درجه افقي و عمودي)
- روشنايي تصوير بالا
- كنتراست فوقالعاده 2,000,000:1 ديناميك
- داراي چهار ورودي HDMI
- مجهز به پانل 10 بيتي با قابليت تفكيك بيش از یک بیلیون رنگ
- قابليت پخش فيلم سينمايي به حالت 24 فريم در ثانيه
- خروجی صوتی SRS Trusurround XT
20,980,000 ريال
دوستاني كه اين قيمت براشون بالا هست:
شركت ماديران داره خط توليد شارپ رو بعد از عيد وارد ميكنه تا قيمت اين TV پايين تر بياد و بيشتر مردم بتونن اش استفاده كنن
ميشه بگيد ايشون چه برندهايي دارن. شارپ هم دارن؟؟ از همين LED كه معرفي كردن اين بالا؟؟؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عــزیز ! :11():
لـطفــا اگه امکان داره برآتون راهنماییم کنید ! :1. (29):
به توصیه دوست عزیزمون آقا مـهـدی ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) ال سی دی سامسونگ مدل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو پیشنهاد دادن به بنده ! ولی متاسفانه از دوستانی که در بانه هستند پرسیدم میگن دیگه این مدل و سری 6 نیست و در کل دیگه سری 5 و 6 تولید نمیشن و فقط رو پلاسما کلاٌ زوم کرده ! و اگه این مدل رو بخوام میگن که ایرانی هست ! و تو بانه هم نیست ! ( البته الان اهواز هستم )
از دوستان خواشمندم راهنماییم کنند که چه برند و مدلی بگیرم که به خوبی بهم جواب بده !
انتظارات بنده از یه TV LCD :
هاردهای اکسترنال ( Western Digital ) مدل های پاسپورتی با حجم بالا و هاردهای اکسترنال ( Seagate ) با حجم بالا همراه با پاور رو براحتی ساپورت کنه !
تمامی فایل های تصویری و صوتی و همچنین فرمتهای زیرنویس رو ساپورت کنه !
به راحتی به سیستم و شبکه وصل بشه !
و در کل Device خوبی باشه و اگه زیر بار بره Down نشه !
ممنون میشم جواب بنده رو بدین !
سپاسگزارم از همه ی شما سروران ...
شاد و تندروست و با عزت باشید ... . :11():
یا عـلـی
سلام و خوش اومدید :give_rose:نقل قول:
بنظرم بهتره شما از اونجا استعلام کنید ببینید چی توی بازار هست بعد اینجا از دوستان نظر بخواین
الان اگر 20 مدل هم اینجا معرفی بشه احتمالا اونجا هیچکدوم موجود نیست :wink:
سلام ... .نقل قول:
دوست عزیز موجودی اونها فقط سری 5 هست که 10تا بیشتر ندارند !
حالا مشکلی نیست بانه نباشه به شرکت ها و فروشگاه ها مراجعه میکنم !
ممنون میشم مدل های دیگه ای رو ذکر کنید !
سپاسگزارم
شاد و تندروست و با عزت باشید ... . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یا عـلـی
جـــداً ممنونــــم هم از این انجمن و هم از دوستان !!!!!!!
با خود فکر کردم شاید ........
واقعاً جواب دادن به پست بنده و درخواستم این قدر سخت و زمان بره ؟!!!!
شاداب باشید ... .
یا عـلـی
متاسفانه یا خوشبختانه این فروم از اون دسته فرومهائی نیست که یک مشت جوجو امروزی بریزن توش یه گوگل اینطرف باز باشه یه چیزو ببینن از اونطرف بیان بگن این بهترین مدل دنیاستنقل قول:
از طرف دیگه شما یه چندتا سئوال تخصصی کردین ( سازگاری با هارد اکسترنال و ...... ) که تنها کسی میتونه جواب بده که هم دانش کافی داشته باشه و هم با این مدلها دقیق کار کرده باشه
از بخت بد شما ، دوستی که در بازار دارم تشریف برده بودند مسافرت و گرنه همون صبح باهاش صحبت کرده بودم و یه مدل خوب رو با اطمینان بهتون معرفی میکردم
پاینده باشید
یا حق
دوست عزیز !نقل قول:
سلام ... .
قبل از اینکه بخواهین کلمات بعدی رو بخونید :
اگر به هر نحوی زاویه ی دیدتون ، برداشتتون از نوشتار بنده ناراحت و یا خدای نکرده توهینی شده جداً قصد همچین جسارتی رو ندارم و نداشته و از سروران گرامی پوزش می خوام !
اگه مقدار کمی زوم می کردین به کلمات نوشته شده در پستم ، هیچ گونه توهین ، جسارتی نداشتم خدمت کاربران این سایت ! ( نیازی نبود به این شکل کلمات رو کناره هم قرار بدین ! )
مطمئن باشید من جایی بهتر از این سایت پیدا نکردم برای راهنمایی و معرفی انواع سخت افزار ها ! سایت شما رو هم از گوگل پیدا کردم ! و همین که افرادی مثل شما این نکات ، راهنماییها رو اعلام میکنه کلی ارزش داره خارج از اینها هم کلی ثواب داره که انسان رو از سردرگمی ... .
با توجه به شرایط خاصی که برای تهیه ی دستگاه هست برای همین زمان زیادی نداشتم ! و این شرایط مجبورم می کرد که در کمترین زمان ممکن نتیجه ای از این سایت بگیرم ! ( هر چند که مطالب نوشته شده در صفحه هات قبل ، با ارزش بودن ... و انصافاً هم استفاده کردم )
درسته که تو دنیای مجازی هستیم ! ولی با این حال همان ارزش ها و احترام قائل شدن برای انسان ها هم باید حفظ بشــه !
اینکه فرمودین بخت بــد ! که دقیقاً همینه و لا غیــر !
در کل برای شما عزیزان آرزوی :
شادابی ، تندرستی ، پایداری رو خواهانم
یا عـلـی