w550 پیشنهاد میدمنقل قول:
تو این رنج قیمت عالیه قیمت این مدل تو سه راه امین حضور 1700 با گارانتی بدون گارانتی دوربر 1500 پیدا میشه
b690 رو هم همین امروز دیدم چون انیمیشن گذاشته بود نمیشه تشخیص داد قیمت رو با گارانتی 1790 زده بود
Printable View
w550 پیشنهاد میدمنقل قول:
تو این رنج قیمت عالیه قیمت این مدل تو سه راه امین حضور 1700 با گارانتی بدون گارانتی دوربر 1500 پیدا میشه
b690 رو هم همین امروز دیدم چون انیمیشن گذاشته بود نمیشه تشخیص داد قیمت رو با گارانتی 1790 زده بود
الان به مدیر بانه ال سی دی تماس گرفتم
بعد از سلام گفتم مدیر بانه ال سی دی شما هستید با کمال بی ادبی گفت به شما چه
البته انتظار بیشتری هم نمیشد ازش داشت قیمت بی 750 رو گرفتم ازش 20 تومان از سایتش بالاتر گفت تو سایتش که خیلی وقت پیش اپ شده بود زده بود 1330 ایشون بما گفتن 1350
کسی سایت یا انجمن دیگه ای بلد نیست تو مایه های همین بانه ال سی دی باشه که بشه انلاین سفارش داد
یافتم !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فروش در تهران با قیمت بانه :Love-PCN~!:
یه مدل بی 650 رو 1150 گفت دوستان قیمت تهران رو داره ؟
میخاستم بدونم کنتراست توی کیفیت چقدر تاثیر داره مثلا کنتراست 70000 با 60000 بقیه مشخصات یکسان باشه حدودا چقدر اختلاف کیفیت دارند
سلامنقل قول:
به شدت توصیه میکنم اینجور وسایل رو حضوری خرید کنید
با اینکه گارانتی هم ندارن ریسک خیلی بزرگی رو متحمل میشید اگر اینترنتی بخرید.
هیچ گونه تفاوتی ندارننقل قول:
این اعدادی که میزنن همگی به صورت تئوری و توسط یکسری فرمول ها بدست میاد و در عمل شما هیچ گونه تفاوتی متوجه نمیشی :great:
تا جایی که من میدونم فقط در شفافیت تصویر نقش دارند که تاثیر خاصی در کیفیت ندارندنقل قول:
همانطور که مدیر عزیز اردلان جان توضیح دادند
با سلام:
دوستان عزیز من میخوام تا قیمت حدود 1100 از بانه LCD بگیرم و فعلآ b650 مدنظرم هست (مدل اروپایی) و با توجه به Review هایی که از اون خوندم فکر میکنم انتخاب خوبی هستش!
به نظر شما انتخابهای بهتری هم هست؟من قراره این LCD رو به کسی کادو بدم و نمیخوام مشکلی از بابت کیفیت تصویر داشته باشه!
مرسی
سلام عزيز. مي خواين چند اينچ باشه؟
سلام
40 اینچی باشه!
به نظر من بهترين انتخاب Samsung LED Series 6 هست. اما قيمتش 300000 تومان بالاتره ولي ارزششو داره. نهايتا اگه نمي تونيد 300000 تومان بيشتر هزينه کنيد Sony V550 هم خوبه که همين قيمته توي بانه.
سوالي بود درخدمتم.