پاسخ: سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
نقل قول:
سید عزیز من بین دو برند نوکیا و سونی اریکسون مطمئنا اونی رو انتخاب میکنم که به نظر خودم از همه لحاظ بهتر باشه و باهاش راحت باشم یعنی Just Sonyericsson
البته نظر دوستان هم محترم هست اما نمیتونم خودم رو با نوکیا وفق بدم :1. (26):
حالا :lol: بهتر شد :1. (5):
نقل قول:
چون گفتيد من ديروز با دوستم چك كردم گوشي W850 بود تست كردم كيفيت و ... صداي 5700 بهتره با اجازتون يك تست بكنيد شما هم نتيجه را بديد .
ببخشید من متوجه نشدم !
یعنی میکین که شما و850 و با 5700 چک کردین ؟؟
کیفیته صدای 5700 بهتر بود ؟؟
نظرتون درمورده هدفونهای سونی اریکسون چیه ؟؟؟
منم 5700 دیدم چک میکنم خبر میدم !:cool:
نقل قول:
مهدي جان سيمبيان به آينده نياز نداره ! 9.2 با CPU هاي گوشي هاي جديد نوكيا هيچ مشكلي نداره .
در مورد پردازنده هم بايد بگم كه من K750 ، W700 و S500i را باهاشون كار كردم البته آخري را فقط براي چند روز واقعا به خصوص K750 و W700 پدر آدم را وقتي روش نرم افزار ميريختي در مياورد . دليلش هم اينه كه پردازنده قوي تري نوكيا ها .
در مورد هنگ به نظر من در گوشي هايي مثل 6600 نوكيا و K750 سوني اريكسون واقعا خلاصه ميشه و هيچ كدوم دسته كمي از هم ندارند اما 6120 واقعا تا حالا يكبار هم هنگ نداشته تازه بر فرض محال كه گوشي هنگ هم بكنه هيچ نگراني نداره شما با زدن يك دكمه گوشي از هنگ در مياد .
يك چيز ديگه مهدي جان اينكه در سيستم عامل نوكيا شما هر جور كه بخواين ميتونيد منو هاتون را شكل بديد كه اين خيلي مفيد هست .
با اين حال شما استاد بنده هستيد و حرفتون را قبول دارم ولي دلايل ديگه هم اگه داريد بياريد چون مشكلاتي كه شما و دوستان مياريد در حداقل گوشي هاي جديد با سيستم عامل جديد به خصوص اون هايي كه پردازنده قوي اي هم دارند به طور كامل رفع شده .
ممنون
شهريار:give_rose:
نقل قول:
ممنون آقا مهدي اما چند تا سوال شما از كجا نتيجه گرفتيد كه بهتره در آينده هنگ گوشي ها رفع بشه با سيستم عامل سيمبيان ؟ من كه خودم 5700 دارم و شهريار هم كه 6120 داره هر دو نسخه جديد سيمبيان هست اما هنگ تا حالا نداشته گوشي من تا اونجايي كه ديدم گوشي شهريار هم هنگ نداشته .
يعني اين بحثي كه شما ميگيد گير داره يا كنده اصلا صادق نيست تازه يك نكته خيلي خيلي جالب كه شايد اصلا به اون توجه نكرده باشيد ! CPU گوشي هاي سوني اريكسون خيلي پايين تر گوشي هاي نوكيا مثل 5700 هست ! من روي اين گوشي الان شايد بالغ بر 300 مگابايت نرم افزار فقط دارم ! در حالي كه من روي W700 و W850 دوستم وقتي بيشتر از 20-30 مگابايت نرم افزار بريزي خيلي زود هنگ ميكنه يا مثلا وقتي ميخواي يك برنامه را باز كني مثل ديوان حافظ كه پردازنده ميكشه ميتونيد مقايسه كنيد تا ببينيد كه چقدر تفاوت سرعت هست و گوشي هاي جديد نوكيا خيلي خيلي سريعتر كار ميكنه .
پس 70 درصد مشكل سيستم عامل با سيمبيان 9.2 حله .
مشكلي بعديتون را هم بفرماييد تا بحث كنيم .
ممنون
سپهر :1. (26):
جالبه اگه واقعا نوکیا تونسته باشه مشکله هنگ کردنشو حل کنه خیلی عالی ه!!!:1. (10):
ولی هنگ کردنه ک750 و سایر گوشیهای سونی اریکسون و قبول ندارم(بدون سیمبین) من خودم دیوان حافظ و دارم ولی خبری از هنگ نیست!!:wink:
(اگه نظم صفحه به هم خورد شرمنده تازه فهمیدم چه جوری میشه ترکیب کرد:lol:)
نقل قول:
جالبه اگه واقعا نوکیا تونسته باشه مشکله هنگ کردنشو حل کنه خیلی عالی ه!!!:1. (10):
ولی هنگ کردنه ک750 و سایر گوشیهای سونی اریکسون و قبول ندارم(بدون سیمبین) من خودم دیوان حافظ و دارم ولی خبری از هنگ نیست!!:wink:
(اگه نظم صفحه به هم خورد شرمنده تازه فهمیدم چه جوری میشه ترکیب کرد:lol:)
عزيزم من K750 را داشتم در زمان لود كردن كه خيلي زور ميزد ! فقط هم كافيه يك دكمه را بزني كه ديگه بد تر !
سيستم عامل جاوا را بنده به هيچ وجه به سيمبيان ترجيح نميدم البته دليل منطقي هست يكي از دلايل نرم افزار هست و اما يكي ديگر از چندين و چندين دليل اين هست كه شما در گوشي هاي سيمبين به خصوص 9.2 برنامه ها را با هم ميتونيد به صورت خيلي راحت اجرا كنيد بدون كاهش يا هنگ گوشي !!!!! :yes: ( تست شد روي 6120c و 5700 ) .
شهریار جان
تاریخ توزیع k750 اوایل سال 2005 هست و 5700 مارس 2007
و این مقایسه شما اصلا درست نیست
حالا بگم برات
من با گوشی خودم تمام نرم افزارهایی که موجود داشتم (اون موقع 9 تا نرم افزار داشتم) همشونو باز کردم
بدون مشکل
بدون کم شدن سرعت و ...
نقل قول:
شهریار جان
تاریخ توزیع k750 اوایل سال 2005 هست و 5700 مارس 2007
و این مقایسه شما اصلا درست نیست
حالا بگم برات
من با گوشی خودم تمام نرم افزارهایی که موجود داشتم (اون موقع 9 تا نرم افزار داشتم) همشونو باز کردم
بدون مشکل
بدون کم شدن سرعت و ...
بله . دوست عزيزمون گفتند K750 گير نميكنه عرض كردم گير ميكنه .
يعني شما ميفرماييد سوني اريكسون سريعتر از نوكيا اين دو مدل هست ؟( 5700 و 6120c ؟) اگه هست بگيد تا براتون قشنگ و علمي توضيح بدم كه چرا سوني اريكسون از اين دو گوشي به خصوص كند تر هست .
شما گوشي خودتون چيه الان ؟
w850
با توجه به داشتن سیستم عامل من فکر میکنم سرعتشون کمتر باشه
همین الانم 14 تا نرم افزار رو باهاش اجرا کردم
گوگل مپ
اطلاعات داروها (خیلی نرم افزار جامعیه)
سه تا دیکشنری
اپرا مینی
یاهو مسنجر
kdplayer
حافظ
و ...
با شرایطی که
730 مگ از رم گوشیم پره (مموری 1 گیگ دارم)
منو و استند بای فلش روشه که همیشه فعاله
و ....
در مورد k750 من خودم قبول دارم ایراد زیاد داره و هنگ هم زیاد شایع هست تو این گوشی
ولی هنگ گوشی ای مثل n70 (که هم دوره و تغریبا امکانات مشابهی با k750 داره) اگه بیشتر از k750 نباشه کمتر نیست
نقل قول:
w850
با توجه به داشتن سیستم عامل من فکر میکنم سرعتشون کمتر باشه
همین الانم 14 تا نرم افزار رو باهاش اجرا کردم
گوگل مپ
اطلاعات داروها (خیلی نرم افزار جامعیه)
سه تا دیکشنری
اپرا مینی
یاهو مسنجر
kdplayer
حافظ
و ...
با شرایطی که
730 مگ از رم گوشیم پره (مموری 1 گیگ دارم)
منو و استند بای فلش روشه که همیشه فعاله
و ....
در مورد k750 من خودم قبول دارم ایراد زیاد داره و هنگ هم زیاد شایع هست تو این گوشی
ولی هنگ گوشی ای مثل n70 (که هم دوره و تغریبا امکانات مشابهی با k750 داره) اگه بیشتر از k750 نباشه کمتر نیست
به قول خودتون تاريخ عرضه گوشي را هم ببينيد N70 .
حالا شما حاضريد كه گوشيتون را با 5700 و 6120 از نظر سرعت تست كنيد ؟
چطوری؟
گوشی هایی که پلت فرم جاوا دارن با اونایی که سیستم عامل دارن اصلا قابل مقایسه نیستن
هستن؟
یه نرم افزاری هست که به گوشی ها امتیاز میده
اما اونم گوشی هایی رو که سیستم عامل دارن امتیاز بیشتری بهشون میده
بابا قبول کنید جاوا سرعتش از os بیشتره دیگه
تا اونجایی که من دیدم اینطوری بوده
کسی که همه گوشی های نوکیا و سونی اریکسون رو باهاشون کار کرده بهتر میتونه نظر بده
به شرطی که بی طرف باشه (که چنین چیزی میتونم بگم تقریبا غیر ممکنه)
شاید هم حق با شما باشه
چون من تست نکردم نمیدونم
نقل قول:
به قول خودتون تاريخ عرضه گوشي را هم ببينيد N70
خوب همین دیگه
شما داشتی k750 رو با 5700 مقایسه میکردی
که من گفتم اگه با n70 مقایسه کنی درست تره
و میبینی که هنگ k750 کمتره
شهریار جان تو این تاپیک بحث سر یک یا دو گوشی خاص نیست بحث سره برند هست
یعنی نمیشه گفت چون مثلا 6120 یا 5700 از Cpu قوی برخوردار هست دیگه نوکیا بهتر از سونی اریکوسنه
به نظر من اشتباه محضه که یک برند با توجه به یک عامل (cpu) سنجیده بشه
در کل نظر من اینه که جاوا بسیار روانتر از سیمبین هست حتی سیمبین 9.2 اونم بخاطر نوع سیستم و برنامه
نویسی شون هست
خلاصه اینکه باید تمام امکانات از قبیل دوربین ، مولتی مدیا ، سرعت ، کیفیت صدا ، ظاهر ، مقاومت بدنه ،
کیفیت Lcd ، باطری ، طراحی ، سایز ، عمر گوشی ، کارکرد ساده ، ساپورت نرم افزاری و حتی قیمت لحاظ بشه
و مورد بررسی قرار بگیره تا اونوقت بگیم فلان برند ، برتر از دیگری هست :cool:
با تشکر
مهدی :1. (23):