پاسخ: سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
1 من با ن95 ن73 و ... کار کردم ولي با جديدتر از اينا نه !!!
من خودم و810 داشتم فقط يه بار به دليل ضربات شديد مجبور شدم بدمش تعمير !!
آخه هدفون نوکيا خيلي گندس !! اصلا تو گوش نميمونه ولي شما هدفونهاي دبليو ه سوني رو ببين چقدر خوب ميره تو گوش به طوري که صدايي از بيرون نمي شنوي !!
2 خوب مقايسه ي ک800 با ک850 منطقي نيست( 5 و 3 ) !! ک850 رو هم من نديدم!! :yes:
ولي تو دوربينهاي مثلا 3مگاپيکسلي , سوني چيزي از نوکيا کم نداره !!
3 يه نکته ي ديگم ميخاستم بگم که اونم اينه کهمثلا شما تم ها و شکل منوهاي سوني اريکسون و ببين که با چه ظرافتي روش کار شده !! مثلا شما وقتي تو منو بالا و پايين ميري , کادر ه روي آيکون به ارومي حرکت ميکنه ولي تو نوکيا اين حرکات بسيار خشک و بي روح ه !!:1. (28):
ولي خوب من نميگم سوني اريکسون بهتره يا نوکيا !!!!!!!!!!
اگر منطقي نگاه کنيم سوني يه مزايايي نسبت به نوکيا داره
نوکيا هم يه سري مزايا نسبت به سوني !!!
بايد ديد که نوع کارمون با گوشي با کدوم مزايا مطابقت ميکنه !! نوکيا , سوني يا هر مارک ديگه !!!!!
سوال اصلي اين تاپيک هم همينه که شما از چيه نوکيا يا سوني يا .. خوشتون امده که رفتين سراغش و الا همه ميدونن که هيچ گوشي اي بي نقص نيست !!:great:
با تشکر عليرضا
خب بحث خیلی بالا گرفته و خیلی خوبه که بحث سر دوتا برند مطرح باشه یعنی بین نوکیا و سونی اریکسون
البته اینطور بحثها که بین دوتا رقیب هست همیشه جالب میشه مثل بحث داغ استقلال و پرسپولیس در زمینه ورزشی :love:
فقط هدفمون این باشه که در آخر به یه نتیجه کلی برسیم و در ضمن باسه نظر هامون هم احترام قائل بشیم و اصلا نظرها و سلیقه هامون رو به دیگری تحمیل نکنیم
بنده هم نظر خودم رو عنوان میکنم و اونم اینکه برند نوکیا یک شرکت با سابقه زیاد و تجربه بالا هست و الآن تونسته با همین مشخصات در سکوی اول تولید و فروش گوشی در دنیا قرار بگیره اگر ما مقایسه ای هم بین این دو برند میکنیم یک مقدار به نظر من درست نیست به این علت که سابقه نوکیا سه برابر از نظر کارکرد و تجربه از سونی اریکسون بیشتره و مشخص هست که باید در سکوی نخست باشه البته منکر توانایی های نوکیا نیستم در تمام زمینه ها
با اینحال عرض بنده اینه که اگر میگیم سونی اریکسون در بیشتر جهات با نوکیا برابری میکنه نکته مهمش اینه که برند سونی اریکسون تنها 6-7 سال هست که داره در زمینه گوشی کار میکنه و این موفقیت در برابر نوکیا با سابقه سه برابر بیشتر ، یک موفقیت به مراتب بالاتر بحساب میاد و وجود و اثبات چنین موفقیت هایی بر اساس فروش محصولات و آمار و ارقام به راحتی بدست میاد
با اینحال نظر من اینه که اگر برند سونی اریکسون سابقه بیشتری از الآنش داشت (البته نه به اندازه نوکیا بلکه نیمی از آن) با صراحت عرض میکنم که جای نوکیا و سونی اریسکون با هم عوض میشد و البته گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه و به نظر من هر برندی که بتونه نظر و انتظارات مصرف کننده رو برآورده کنه میتونه بهترین و محبوبترین بشه :1. (23):
خب میرسیم به بحث با دوستان :wink:
نقل قول:
من تاحالا 5 تا گوشی سونی اریکسون گرفتم هر 5تا آشغالو مورد دار دراومدنن .... تا آخر رفتم عزیز دلم نوکیا رو گرفتم خیاله خودمو راحت کردم
دوست عزیز شما باید منظورتون رو از اینکه 5 تا گوشی داشتید و همشون به مشکل برخوردن رو عنوان کنید تا به نتیجه برسیم :cool:
نقل قول:
سونی اریکسون از لحاظ الکترونیکی بسیار ضعیف هست و بسیار کسانی رو دیدیم که میگن شانسیه .خیلی ها گوشی هاشون بعد یه مدت دچاره هنگ و مشکلاتی میشه که مجبور شدن بفروشن اما بعضی ها هم خوب از اب در اومده .در مجموع من به هیچ وجه سونی اریکسون رو تایید نمیکنم .کیفیت گوش های نوکیا و وجود سیستم عاملش از همه لحاظ برتر از سونی اریکسونه .:cool:
با نظر شما که میگین از لحاظ الکترونیکی ضعیف هست موافق نیستم :great:
یکی از اقوام بنده کارشون تعمیرات تخصصی گوشی هست و بنا به کارکرد ایشون با گوشیهای متفاوت و بردها و مدارها، گوشیهای سونی اریکسون همانند نوکیا از کیفیت و کارکرد خوبی برخوردار هستند پس از دید کارشناسانه این قضیه نمیتونه کاملا درست باشه
در مورد فرمایشتون در این مورد که میفرمایید بعد از یکمدت گوشی های سونی اریسکون هنگ میکنن بنده بر اساس تجربه و کارکرد حداقل با 16-17 تا گوشی بصورت شخصی و با بسیاری از مدلهای مختلف صراحتا عرض میکنم که به هیچ عنوان هنگی در گوشیهای سونی اریکسون وجود نداره مگر اینکه گوشی به مشکل بخوره
البته اینم عرض کنم که تنها در مورد گوشیهای سری اسمارت فون سونی اریکسون هست که با شما در این مورد موافقم که البته این سری از گوشیها هم با آپدیت تا 80 درصد مشکلشون حل خواهد شد :yes:
نقل قول:
دلیل اینکه اکثر ایرانیها Sony Ericsson را برتر از Nokia میدونند چند چیز هست:
1. اکثریت مردم ایران فقط به ظاهر و زیبایی گوشی نگاه میکنند و باطن گوشی را نمیبینند.
2. سیستم عامل برای اکثر ایرانیا معنی نداره، نمیدونند Symbian یعنی چه و چه استفاده ای داره. بعضی از افراد حتی Java را بعنوان یک OS میشناسند و این باعت تأسفه. مثل حرف دوستمون که گفت بخاطر Symbian نبودن ترجیح میدم. کسی باید بره سراغ گوشی OS دار که نیاز داشته باشه. نیاز به نرم افزار و امکاناتی که بدون وجود Symbian امکان پذیر نیستند. گوشی های OS دار سرعتشون رو فدای امکاناتشون کرده اند و کسی که از اون امکانات استفاده نکنه و اصلا ندونه چی هست سرعت کم را یک نقص به حساب میاره.پس هرکسی با توجه به نیازش باید یکی از این سری ها رو انتخاب کنه. حتی افرادی هستند که بدون توجه به مشخصات گوشی میرن در مغازه و میگن یه گوشی میخوام صدا و دوربینش خوب باشه و حافظه اش هم بالا باشه. من خودم Asus P535 دارم و افرادی هستند که میان به خود من میگن چرا P1 نخریدی؟! دوربین و صداش که بهتره...
به نظر من اصلا صحیح نیست که گوشی های بدون سیستم عامل را با سایز گوشی ها مقایسه کرد. این کار مثل مقایسه دیوایس های دارای سیستم عامل Symbian و Windows Mobile هست. نقطه مشترک اینها فقط شکل ظاهری و امکانات GSM هست که مردم ما فقط همینا رو نگاه میکنند پس نباید انتظار فرق گذاشتن بینشون را داشت.
من افرادی را دیدم که اصلا نمیدونند Symbian چیه و میرن سراغش و بدتر از اون نمیدونن Windows Mobile چیه و میرن Pocket PC میخرن که باهاش حزف بزنند و SMS بدن.
تو این تاپیک بهتره گوشی های بدون OS نوکیا و سونی اریکسون از OS دار ها جداگانه مقایسه بشوند.
به امید روزی که ملت ما فرق Smart Phone ، Pocket PC ، گوشی های معمولی و ماشین حساب رو از هم بفهمند.
قصد توهین به هیچ کس رو هم نداشتم. کلّی گفتم.
1- با این مورد 50 درصد موافقم البته در مورد ظاهر گوشی ولی در مورد باطن در بالا توضیح دادم که از نظر سخت افزاری باید دلیل و برهان گفته بشه تا بتونیم قانع بشیم
2- در این مورد باید خدمتتون عرض کنم که سیمبین یک سیستم عامل هست و جاوا یک پلت فرم حالا انتخاب این دو کاملا بستگی به سلیقه هر فردی داره شخصا با توجه به اینکه هر دوشون رو استفاده کردم از سیمبین بنا به دلایلم اصلا نپسندیدم که 70 درصد مربوط میشه به سرعت این OS یعنی اگر نوکیا بتونه سیمبین رو متحول کنه و سرعتش رو ببره بالا (که البته امکان پذیر هستش) هم محبوبیتش بیشتر میشه و هم مشتریهاش بیشتر میشه اما در مقابل جاوا درست هست که به اندازه سیمبین برنامه ای نداره اما بسیار نرم و روان کار میکنه و خیلی ها از جمله بنده سرعت رو فدای برنامه هایی میکنم که باز هم به اعتقاد بنده شاید 20 درصد از دوست داران نوکیا رو ارضاء کنه و 80 درصد برنامه هایی که روی گوشی های سیمبین نصب هست ، اصلا استفاده نمیشه و فقط جنبه اشغال فضای گوشی رو داره که مشکلاتی از قبیل هنگ و کندی کار با گوشی رو دو چندان میکنه
با اینحال بحث سیمبین و جاوا همیشه جالب بوده و هست
به نظر من همونطوری که بعضی از شرکتهای سخت افزاری بزرگ با هم ادغام میشن و تکنولوژیشون با هم ادغام میشه و یک محصول جدید بدست میاد ، امیدوارم که روزی نوکیا با سونی اریکسون ادغام بشه که بتونن با همکاری همدیگه یک سیستم عامل نوین رو به بازار جهانی عرضه کنن تا همیشه بین دوستان نوکیایی (سیمبین) و سونی اریکسونی (جاوا) همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه :love:
خیلی تشکر میکنم از دوستانی که در این بحث شرکت میکنند و مسائلی گفته میشه که جنبه تخصصی داره :give_rose:
ببخشید اگر بحثم طولانی شد :1. (26):
با تشکر
مهدی :1. (23):
نقل قول:
خب بحث خیلی بالا گرفته و خیلی خوبه که بحث سر دوتا برند مطرح باشه یعنی بین نوکیا و سونی اریکسون
البته اینطور بحثها که بین دوتا رقیب هست همیشه جالب میشه مثل بحث داغ استقلال و پرسپولیس در زمینه ورزشی :love:
فقط هدفمون این باشه که در آخر به یه نتیجه کلی برسیم و در ضمن باسه نظر هامون هم احترام قائل بشیم و اصلا نظرها و سلیقه هامون رو به دیگری تحمیل نکنیم
بنده هم نظر خودم رو عنوان میکنم و اونم اینکه برند نوکیا یک شرکت با سابقه زیاد و تجربه بالا هست و الآن تونسته با همین مشخصات در سکوی اول تولید و فروش گوشی در دنیا قرار بگیره اگر ما مقایسه ای هم بین این دو برند میکنیم یک مقدار به نظر من درست نیست به این علت که سابقه نوکیا سه برابر از نظر کارکرد و تجربه از سونی اریکسون بیشتره و مشخص هست که باید در سکوی نخست باشه البته منکر توانایی های نوکیا نیستم در تمام زمینه ها
با اینحال عرض بنده اینه که اگر میگیم سونی اریکسون در بیشتر جهات با نوکیا برابری میکنه نکته مهمش اینه که برند سونی اریکسون تنها 6-7 سال هست که داره در زمینه گوشی کار میکنه و این موفقیت در برابر نوکیا با سابقه سه برابر بیشتر ، یک موفقیت به مراتب بالاتر بحساب میاد و وجود و اثبات چنین موفقیت هایی بر اساس فروش محصولات و آمار و ارقام به راحتی بدست میاد
با اینحال نظر من اینه که اگر برند سونی اریکسون سابقه بیشتری از الآنش داشت (البته نه به اندازه نوکیا بلکه نیمی از آن) با صراحت عرض میکنم که جای نوکیا و سونی اریسکون با هم عوض میشد و البته گذشت زمان همه چیز رو مشخص میکنه و به نظر من هر برندی که بتونه نظر و انتظارات مصرف کننده رو برآورده کنه میتونه بهترین و محبوبترین بشه :1. (23):
دوست عزیز شما باید منظورتون رو از اینکه 5 تا گوشی داشتید و همشون به مشکل برخوردن رو عنوان کنید تا به نتیجه برسیم :cool:
یکی از اقوام بنده کارشون تعمیرات تخصصی گوشی هست و بنا به کارکرد ایشون با گوشیهای متفاوت و بردها و مدارها، گوشیهای سونی اریکسون همانند نوکیا از کیفیت و کارکرد خوبی برخوردار هستند پس از دید کارشناسانه این قضیه نمیتونه کاملا درست باشه
در مورد فرمایشتون در این مورد که میفرمایید بعد از یکمدت گوشی های سونی اریسکون هنگ میکنن بنده بر اساس تجربه و کارکرد حداقل با 16-17 تا گوشی بصورت شخصی و با بسیاری از مدلهای مختلف صراحتا عرض میکنم که به هیچ عنوان هنگی در گوشیهای سونی اریکسون وجود نداره مگر اینکه گوشی به مشکل بخوره
البته اینم عرض کنم که تنها در مورد گوشیهای سری اسمارت فون سونی اریکسون هست که با شما در این مورد موافقم که البته این سری از گوشیها هم با آپدیت تا 80 درصد مشکلشون حل خواهد شد :yes:
1- با این مورد 50 درصد موافقم البته در مورد ظاهر گوشی ولی در مورد باطن در بالا توضیح دادم که از نظر سخت افزاری باید دلیل و برهان گفته بشه تا بتونیم قانع بشیم
2- در این مورد باید خدمتتون عرض کنم که سیمبین یک سیستم عامل هست و جاوا یک پلت فرم حالا انتخاب این دو کاملا بستگی به سلیقه هر فردی داره شخصا با توجه به اینکه هر دوشون رو استفاده کردم از سیمبین بنا به دلایلم اصلا نپسندیدم که 70 درصد مربوط میشه به سرعت این OS یعنی اگر نوکیا بتونه سیمبین رو متحول کنه و سرعتش رو ببره بالا (که البته امکان پذیر هستش) هم محبوبیتش بیشتر میشه و هم مشتریهاش بیشتر میشه اما در مقابل جاوا درست هست که به اندازه سیمبین برنامه ای نداره اما بسیار نرم و روان کار میکنه و خیلی ها از جمله بنده سرعت رو فدای برنامه هایی میکنم که باز هم به اعتقاد بنده شاید 20 درصد از دوست داران نوکیا رو ارضاء کنه و 80 درصد برنامه هایی که روی گوشی های سیمبین نصب هست ، اصلا استفاده نمیشه و فقط جنبه اشغال فضای گوشی رو داره که مشکلاتی از قبیل هنگ و کندی کار با گوشی رو دو چندان میکنه
به نظر من همونطوری که بعضی از شرکتهای سخت افزاری بزرگ با هم ادغام میشن و تکنولوژیشون با هم ادغام میشه و یک محصول جدید بدست میاد ، امیدوارم که روزی نوکیا با سونی اریکسون ادغام بشه که بتونن با همکاری همدیگه یک سیستم عامل نوین رو به بازار جهانی عرضه کنن تا همیشه بین دوستان نوکیایی (سیمبین) و سونی اریکسونی (جاوا) همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه :love:
خیلی تشکر میکنم از دوستانی که در این بحث شرکت میکنند و مسائلی گفته میشه که جنبه تخصصی داره :give_rose:
با تشکر
مهدی جان خیلی کامل و جامع گفتی ولی خیلی هم کلی !!شما به خاطره رعایت حال بچه ها خیلی کلی صحبت میکنین ولی کاش شمام نظره واقعیه خودتو میگفتی که بقیه هم استفاده کنن !! چون من میدونم که این نظره حقیقیه شما نیست !!!:give_rose:
بسیار منون از شما :11():
100% با حرفهای آقا مهدی موافقم
نقل قول:
با تشکر
ممنون آقا مهدي اما چند تا سوال شما از كجا نتيجه گرفتيد كه بهتره در آينده هنگ گوشي ها رفع بشه با سيستم عامل سيمبيان ؟ من كه خودم 5700 دارم و شهريار هم كه 6120 داره هر دو نسخه جديد سيمبيان هست اما هنگ تا حالا نداشته گوشي من تا اونجايي كه ديدم گوشي شهريار هم هنگ نداشته .
يعني اين بحثي كه شما ميگيد گير داره يا كنده اصلا صادق نيست تازه يك نكته خيلي خيلي جالب كه شايد اصلا به اون توجه نكرده باشيد ! CPU گوشي هاي سوني اريكسون خيلي پايين تر گوشي هاي نوكيا مثل 5700 هست ! من روي اين گوشي الان شايد بالغ بر 300 مگابايت نرم افزار فقط دارم ! در حالي كه من روي W700 و W850 دوستم وقتي بيشتر از 20-30 مگابايت نرم افزار بريزي خيلي زود هنگ ميكنه يا مثلا وقتي ميخواي يك برنامه را باز كني مثل ديوان حافظ كه پردازنده ميكشه ميتونيد مقايسه كنيد تا ببينيد كه چقدر تفاوت سرعت هست و گوشي هاي جديد نوكيا خيلي خيلي سريعتر كار ميكنه .
پس 70 درصد مشكل سيستم عامل با سيمبيان 9.2 حله .
مشكلي بعديتون را هم بفرماييد تا بحث كنيم .
ممنون
سپهر :1. (26):
نقل قول:
1 من با ن95 ن73 و ... کار کردم ولي با جديدتر از اينا نه !!!
من خودم و810 داشتم فقط يه بار به دليل ضربات شديد مجبور شدم بدمش تعمير !!
آخه هدفون نوکيا خيلي گندس !! اصلا تو گوش نميمونه ولي شما هدفونهاي دبليو ه سوني رو ببين چقدر خوب ميره تو گوش به طوري که صدايي از بيرون نمي شنوي !!
2 خوب مقايسه ي ک800 با ک850 منطقي نيست( 5 و 3 ) !! ک850 رو هم من نديدم!! :yes:
ولي تو دوربينهاي مثلا 3مگاپيکسلي , سوني چيزي از نوکيا کم نداره !!
3 يه نکته ي ديگم ميخاستم بگم که اونم اينه کهمثلا شما تم ها و شکل منوهاي سوني اريکسون و ببين که با چه ظرافتي روش کار شده !! مثلا شما وقتي تو منو بالا و پايين ميري , کادر ه روي آيکون به ارومي حرکت ميکنه ولي تو نوکيا اين حرکات بسيار خشک و بي روح ه !!:1. (28):
ولي خوب من نميگم سوني اريکسون بهتره يا نوکيا !!!!!!!!!!
اگر منطقي نگاه کنيم سوني يه مزايايي نسبت به نوکيا داره
نوکيا هم يه سري مزايا نسبت به سوني !!!
بايد ديد که نوع کارمون با گوشي با کدوم مزايا مطابقت ميکنه !! نوکيا , سوني يا هر مارک ديگه !!!!!
سوال اصلي اين تاپيک هم همينه که شما از چيه نوکيا يا سوني يا .. خوشتون امده که رفتين سراغش و الا همه ميدونن که هيچ گوشي اي بي نقص نيست !!:great:
با تشکر عليرضا
چون گفتيد من ديروز با دوستم چك كردم گوشي W850 بود تست كردم كيفيت و ... صداي 5700 بهتره با اجازتون يك تست بكنيد شما هم نتيجه را بديد .
سلام
من خودم سونی اریکسون دارم اما نمیدونم چرا نوکیا رو به سونی اریکسون ترجیح میدم ؟!!!
بله دلیلی به جز این نداره ... اونم اینه که نوکیا همیشه برتره !!
خارج از شوخی من از سیستم سیمبین خوشم میاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
مهدی جان خیلی کامل و جامع گفتی ولی خیلی هم کلی !!شما به خاطره رعایت حال بچه ها خیلی کلی صحبت میکنین ولی کاش شمام نظره واقعیه خودتو میگفتی که بقیه هم استفاده کنن !! چون من میدونم که این نظره حقیقیه شما نیست !!!:give_rose:
بسیار منون از شما :11():
سید عزیز من بین دو برند نوکیا و سونی اریکسون مطمئنا اونی رو انتخاب میکنم که به نظر خودم از همه لحاظ بهتر باشه و باهاش راحت باشم یعنی Just Sonyericsson
البته نظر دوستان هم محترم هست اما نمیتونم خودم رو با نوکیا وفق بدم :1. (26):
نقل قول:
ممنون آقا مهدي اما چند تا سوال شما از كجا نتيجه گرفتيد كه بهتره در آينده هنگ گوشي ها رفع بشه با سيستم عامل سيمبيان ؟
سپهر عزیز سیمبین باید در آینده بهتر بشه به این علت که اگر قرار باشه با همین حالت به جلو بره ، طرفدارای سونی اریکسون بیشتر میشه :wink:
نقل قول:
من كه خودم 5700 دارم و شهريار هم كه 6120 داره هر دو نسخه جديد سيمبيان هست اما هنگ تا حالا نداشته گوشي من تا اونجايي كه ديدم گوشي شهريار هم هنگ نداشته .
شما خیلی رو 5700 مانور میکنید به نظر من باید 10 تا از گوشیهای نوکیا در مدلهای مختلف تست بشه بعد نتیجه اعلام بشه اینکه شما میفرمایید این گوشی اصلا هنگ نداره به شما قول میدم که هنگ نکردن در نوکیا محال هستش بعید میدونم کسی با گوشیهای نوکیا (البته نه گوشیهای بدون دوربین و مموری) کار کرده باشه و هنگ رو تجربه نکرده باشه :yes:
نقل قول:
CPU گوشي هاي سوني اريكسون خيلي پايين تر گوشي هاي نوكيا مثل 5700 هست ! من روي اين گوشي الان شايد بالغ بر 300 مگابايت نرم افزار فقط دارم !
دوست من مگه با یک گوشی قرار نیست که آهنگ گوش کنید ، عکس بگیرید ، با برنامه ها کار کنید و در نهایت صحبت کنید ؛ ببینم مگه چقدر CPU باید قوی باشه تا اینها رو بتونه پردازش کنه یعنی گوشی که قرار نیست آپولو هوا کنه :1. (38):
نقل قول:
در حالي كه من روي W700 و W850 دوستم وقتي بيشتر از 20-30 مگابايت نرم افزار بريزي خيلي زود هنگ ميكنه يا مثلا وقتي ميخواي يك برنامه را باز كني مثل ديوان حافظ كه پردازنده ميكشه
اصلا امکان نداره :1. (2):
نقل قول:
ميتونيد مقايسه كنيد تا ببينيد گوشي هاي جديد نوكيا خيلي خيلي سريعتر كار ميكنه .
از این بابت که گوشیهای جدید نوکیا سریعتر شده کاملا موافقم :1. (23):
نقل قول:
سپهر عزیز سیمبین باید در آینده بهتر بشه به این علت که اگر قرار باشه با همین حالت به جلو بره ، طرفدارای سونی اریکسون بیشتر میشه :wink:
شما خیلی رو 5700 مانور میکنید به نظر من باید 10 تا از گوشیهای نوکیا در مدلهای مختلف تست بشه بعد نتیجه اعلام بشه اینکه شما میفرمایید این گوشی اصلا هنگ نداره به شما قول میدم که هنگ نکردن در نوکیا محال هستش بعید میدونم کسی با گوشیهای نوکیا (البته نه گوشیهای بدون دوربین و مموری) کار کرده باشه و هنگ رو تجربه نکرده باشه :yes:
دوست من مگه با یک گوشی قرار نیست که آهنگ گوش کنید ، عکس بگیرید ، با برنامه ها کار کنید و در نهایت صحبت کنید ؛ ببینم مگه چقدر CPU باید قوی باشه تا اینها رو بتونه پردازش کنه یعنی گوشی که قرار نیست آپولو هوا کنه :1. (38):
اصلا امکان نداره :1. (2):
از این بابت که گوشیهای جدید نوکیا سریعتر شده کاملا موافقم :1. (23):
مهدي جان سيمبيان به آينده نياز نداره ! 9.2 با CPU هاي گوشي هاي جديد نوكيا هيچ مشكلي نداره .
در مورد پردازنده هم بايد بگم كه من K750 ، W700 و S500i را باهاشون كار كردم البته آخري را فقط براي چند روز واقعا به خصوص K750 و W700 پدر آدم را وقتي روش نرم افزار ميريختي در مياورد . دليلش هم اينه كه پردازنده قوي تري نوكيا ها .
در مورد هنگ به نظر من در گوشي هايي مثل 6600 نوكيا و K750 سوني اريكسون واقعا خلاصه ميشه و هيچ كدوم دسته كمي از هم ندارند اما 6120 واقعا تا حالا يكبار هم هنگ نداشته تازه بر فرض محال كه گوشي هنگ هم بكنه هيچ نگراني نداره شما با زدن يك دكمه گوشي از هنگ در مياد .
يك چيز ديگه مهدي جان اينكه در سيستم عامل نوكيا شما هر جور كه بخواين ميتونيد منو هاتون را شكل بديد كه اين خيلي مفيد هست .
با اين حال شما استاد بنده هستيد و حرفتون را قبول دارم ولي دلايل ديگه هم اگه داريد بياريد چون مشكلاتي كه شما و دوستان مياريد در حداقل گوشي هاي جديد با سيستم عامل جديد به خصوص اون هايي كه پردازنده قوي اي هم دارند به طور كامل رفع شده .
ممنون
شهريار:give_rose: