پاسخ: سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
با سلام در حقیقت هیچ وقت نمی توان گفت که مثلا گوشی نوکیا برتر از سونی اریکسون یا برعکس.
تنها ایرادی که برای سونی اریکسون می گیرم مصرف زیاد باطری آن (باطریش به نسبت نوکیاکمتر شارژ را نگه میداره) ولی هر کدام نسبت به اون یکی مزایی هم داره که اون نداره
خلاصه اگه از من نظر بخواهین می گم نوکیا اصلیش را با هیچی عوض نمی کنم!!:1. (40):
هم باطریش/هم کیفیتش/ هم بادوام بودنش:yes:
به نام خدا
با سلام و احترام
بنده تا همین چند وقت پیش سونی اریکسون را ترجیح می دادم. اما بعد از خرید ساتیو به این نتیجه رسیدم که اشتباه می کنم.
جی پی اس آن کند بود و با وجود سیستم سیمبین اما بسیاری از نرم افزارها مثل منشی و ضبط صدا روی آن نصب نمی شد. مهم ترین نقطه قوتش دوربین بود. بنده در هر حال به این نتیجه رسیدم که دوربین موبایل هرچه هم قدرتمند باشد، اما به دلیل کوچک بودن لنز، با دوربین های دیجیتالی با رزولوشن پایین تر هم نمی تواند رقابت کند و بنده هیچ گاه از عکس های موبایل راضی نشدم.
ساتیو را که 440 هزار تومان خریده بودم به قیمت 250 هزار تومان فروختم و با 180 هزار تومان نوکیا 5230 خریدم. الان خیلی راضی ام. جی پی اس عالی با سرعت خوب و قدرت مسیر یابی دارد و انواع نرم افزارها به راحتی ساین شده و روی آن نصب می شود.
با توجه به قیمتش و زیبایی اش (رنگ سفیدش را توصیه می کنم) و همچنین با توجه به کارایی اش، هر که می بیند تصمیم به خرید می گیرد.
موفق باشید.
نقل قول:
با سلام در حقیقت هیچ وقت نمی توان گفت که مثلا گوشی نوکیا برتر از سونی اریکسون یا برعکس.
تنها ایرادی که برای سونی اریکسون می گیرم مصرف زیاد باطری آن (باطریش به نسبت نوکیاکمتر شارژ را نگه میداره) ولی هر کدام نسبت به اون یکی مزایی هم داره که اون نداره
خلاصه اگه از من نظر بخواهین می گم نوکیا اصلیش را با هیچی عوض نمی کنم!!:1. (40):
هم باطریش/هم کیفیتش/ هم بادوام بودنش:yes:
اتفاقا سونی اریکسون به معنی واقعی کلمه از نظر باطری از نوکیا سرتره سونی اریکسون شما قطعا باطریش تقلبی بوده ! گوشیهای سیمبین سونی اریکسون زیاد جالب نیست ولی اندروید عالیه من خودم ویواز رو به علت همین سیستم عامل مزخرفش با 100 تومن ضرر در کمتر از یک ماه از زمان خرید فرختم !
سلام دوستان :1. (5):
نظر همتون محترمه ولی نوکیا کاری تر و برای کسانی که نوکیا داشتن کار با گوشیهای دیگه سخته :cool:
ولی سونی اریکسون ظریف تر کار می کنه و بیشتر برای خانم ها مناسب تره البته سوءتفاهم نشه :1. (27):
htc هم که بحثش فرق می کنه.
تاریخ این تاپیک قدیمی و مطالب هم مرتبط با اون زمان هستش احساس کردم که این تاپیک اپدیت بشه خوبه!
همونطور که خبر دارید اریکسون که همکاری مشترکی با سونی در ساخت گوشی داشت حدودا 1/5 است که بطور رسمی تولید گوشی با نام برند سونی اریکسون متوقف کرده (به دلایلی )و شرکت سونی به تنهایی از حدودا دی 1390 (jan2012 ) با رونمایی از گوشی اکسپریا s رسما شایعات را در مورد جدایی تائید کرد! پس از اون شرکت سونی اعلام کرد که تمامی گوشی های قبلی سری 2011 تا 2012 را پشتیبانی میکند (مانند اپدیت سری گوشی های مینی و مینی پرو به اندروید 4 یا بستنی خصیری بطور رسمی از طرف سونی!) ............... پس نتیجه میگیریم که سونی اریکسونی دیگه در کار نیست! ولی اگه یه نگاه اجمالی به گوشی های سونی بندازیم میبینیم که پیشرفت زیادی را چه از نظر ظاهری و از نظر قدرت سخت افزاری بعد از جدایی از اریکسون تجربه کرده! پس نتیجه میگیریم دیگه قید گوشی های قبل سری اکسپریا سونی رو بزنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes:
نوکیا هم با ارائه اندروید در چند ساله گذشته مخصوصا در دو سال قبلی افت شدیدی را در فروش محصولات خود داشته (دلیل اون هم زیر بار نرفتن نوکیا برای بکار بردن اندروید برروی دستگاه های خود است)
البته نوکیا با روند ارائه نسخه های جدید از سیستم عامل سیمبین(بلا) و ویندوز فون 7 قصد داشت که ثابت کنه هنوز تو میدان فروش میتونه رقابت کنه ولی متاسفانه اونطور که پیش بینی ها نوکیا انجام شده بود نشد! ..................... پس از اون با ارائه سیستم عامل ویندوز فون 8 نوکیا عصر جدیدی از محصولات خود(سری لومیا) را مبنی بر این سیستم عامل به بازار ارائه کرد که شاهد فروش خوبی در بازار بود و باعث شد نوکیا بار دیگر به جمع دیگر قدرت های این عرصه تبدیل شود.
امیدوارم مفید براتون واقع شده باشه:cool: