پاسخ: سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
دوستان من نوکیا رو انتخاب می کنم مخصوصا فنلاندش که خیلی گوشیهای پرکاری هستن نسبت به گوشیهای سونی اریکسون
گوشی های نوکیا ی که من داشتم بارها شده که از دستم افتاده حتی توی آب و حتی ویروس گرفته ولی هیچیش نشده
ولی کافیه گوشی سونی اریکسون از دستت به زمین بخوره دیگه مرخصه .
همه اینها نظر شخصی بنده هست و قصد جسارت به کسی را ندارم .
باتشکر :great:
بستگی به این داره که چه انتظاری از یک گوشی همراه دارید ؟
به نظر من نوکیا داره پول اسمشو میخوره یعنی شما به مقدار پولی که میدی استفاده نمیگیری من طرفدار سونی
اریکسون هم نیستم اگر بخوای یک گوشی بخری که همه ی نیاز های شما رو بر طرف بکنه برو دنبال سامسنگ.
چون الان بهترین کیفیت رو با بهترین قیمت عرضه میکنه.
نظر من این هست که باید هر دو نوع گوشی را امتحان کرد و بعد نظرش رو بده من هر دو نوع گوشی رو امتحان کردم از سری N نوکیا بگیرید تا گوشی های 4 رقمی نوکیا و همینطور n95-n82-n73 و...
از سونی اریکسون هم گوشیهای سری k-w-p-s همچنین گوشی های uiq به نظر من سونی اریکسون نسبت به قیمت بهتره.:yes:
یه تاپیک قدیمی رو آپ کنیم خیلی خوبه ! :wink:
به نظرم اگر بخوایم کلی حساب کنیم == >> Samsung
ولی از بین این دو تا ==>> Nokia
تا از موبایل چه انتظاری داشته باشید؟
من یه w810 دارم بعد از نزدیک 3.5 سال هنوز گوشی که از نظر صدا و کلا پخش موسیقی در اون حد باشه ندیدم اگه دوستان سراغ دارند معرفی کنند
اما حالا یه n85 هم دارم اگرچه تا دوسال پیش اگه گوشی نوکیا رو مفت هم میدادند استفاده نمی کردم از بس بزرگ و بی ریخت بودند اما حالا کم کم داره تو طراحی هم سونی اریکسون رو کنار می زنه و تو این یکی دوساله اریکسون از نوکیا جا مونده
هرچي ميخري نوكيا نخر . . . مرگ بر نوكيا.
نقل قول:
هرچي ميخري نوكيا نخر . . . مرگ بر نوكيا.
شما بر چه اساس این حرفو میزنین؟:1. (27):
بر اساس فروش تجهیزات شنود مکالمه و اس ام اس به مخابرات ایران ! در ضمن کی گفته سونی بخور زمین مرخص میشه ؟ من گوشیهام که تا حالا همه سونی بودن از همه دارای تصادفهای سنگین بودن ! آخ نگفتن !
سونی اریکسون در رده مشابه نوکیا قیمت کمتری داره و همچنین اکثر گوشیهاش به دلیل جاوا بودن دارای سرعت بالاتری از نوکیا هستن.
گوشیهای خودم تا حالا اینها بوده
K750 _ P990 _ K850 _ 1200 Nokia _ C702 _ G900