پاسخ: سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
گوشیهای سونی اریکسون تنوع بیشتری در طرح و رنگ دارن و از نظر شکل ظاهری شکیل تر هستن. من و چند تا از دوستام همه انواع مختلف سونی اریکسون داریم. z610- w810- k800- w950 . هر کدوم اینا یه فرقی با هم دارن. ( به جز w950 که کلان متفاوت هست) مخصوصاً فونتشون.خودم فونت z610 و w 550 و w810 رو با هم مقایسه کردم . z610 خیلی بهتر از بقیه بود. گوشیهای سونی اریکسون جدید که به بازار اومدن حتی به این نکات کوچیک هم در اونها توجه شده. از نظر وضوح تصویر هم خیلی بهتر شدن. البته گوشیهای سری N نوکیا از بقیه گوشیهای نوکیا بهتر هستن ولی کلاً سونی اریکسون رو ترجیح میدم:love:
نقل قول:
با سلام خدمته دوستان
تایید میشه :yes:
دوسته عزیز کسی نگفته صدای هدفون ه سونی از نوکیا بیشتره
بحث سره کیفیته هدفونه !!:1. (23): که اونم مشخصه که اگه هدفون کاملا بره تو گوش خیلی بیشتر از اهنگی که گوش میدی لذت میبری !!!:great: کسانی هم که به صورت مدام و حرفه ای آهنگ گوش میدن صدای اسپیکر خیلی براشون مهم نیست ( به اندازه ی هدفون )
خوب ما داریم کلی بحث میکنیم اکثر گوشیهای سونی و اکثر نوکیا !!
همیشه آخرین گوشی مبنی بر بهترین نیست درسته ؟؟
ممکنه یه گوشی به خاطره داشتن حتی یک ویژگیه خوب وارده بازار بشه !!
کما اینکه و960 چند ویژگی خوب رو با هم داره !!!!
1)کیفیته صدای عالی
2) تاچ اسکرین
3) سیمبین ( که اتببته سیمبینش به درد نمیخوره )
4) دوربینه خوب
سونی اریکسون اکثر گوشیهاش جاواس و تخصص اصلی سونی اریکسون سیستم عامل نیست بلکه چیزای دیگه ای ه !!
ولی نوکیا تخصصش بیشتر تو سیستم عامله !!
حالا درست نیست قسمتی(سیستم عامل سیمبین) که یه شرکت توش تخصص داره رو با همون قسمت از یه شرکت دیگه که تخصصی توش نداره مقایسه کرد !!
شما میگی پی990 اشکال زیاد داره منم این گوشی رو داشتم و حرفه شما رو کاملا قبول دارم و به خاطره همینم فروختمش !! چون فهمیدم سونی اسمارت فونهای خوبی نمیزنه ( تا زمان اون گوشی بعدشو نمیدونم)!!
ولی هروقت گوشیهای سری w و... رو گرفتم کاملا راضی بودم چون تخصصشه !!
شما نباید سیمبین ه نوکیارو که توش متخصصه رو با سیمبینه سونی مقایسه کنی !!
مثه این میمونه که بیایم و950 رو توی صدا با 8800 ه نوکیا مقایسه کنی !!!:give_rose:
با تشکر :11():
دوست عزيزم بحثتون در قسمت آخر درسته به نظر بنده كه نبايد گوشي هايي كه براي كارهاي مختلف ساخته ميشند را با يكديگر مقايسه كنيد اما اين را در نظر داشته باشيد كه اكثر گوشي هاي جديد و كلا گوشي هاي نوكيا بر پايه سيستم عامل Symbian هستند و نميشه اون گوشي ها را گذاشت كنار چون سيستم عامل دارند . نميدونم منظورم را متوجه ميشيد يا نه .
سيستم عامل هم به نظر من خودش پيشرفتيست و خودش يكسري امكانات بسيار خوبي را فراهم ميكنه .
نقل قول:
گوشیهای سونی اریکسون تنوع بیشتری در طرح و رنگ دارن و از نظر شکل ظاهری شکیل تر هستن. من و چند تا از دوستام همه انواع مختلف سونی اریکسون داریم. z610- w810- k800- w950 . هر کدوم اینا یه فرقی با هم دارن. ( به جز w950 که کلان متفاوت هست) مخصوصاً فونتشون.خودم فونت z610 و w 550 و w810 رو با هم مقایسه کردم . z610 خیلی بهتر از بقیه بود. گوشیهای سونی اریکسون جدید که به بازار اومدن حتی به این نکات کوچیک هم در اونها توجه شده. از نظر وضوح تصویر هم خیلی بهتر شدن. البته گوشیهای سری N نوکیا از بقیه گوشیهای نوکیا بهتر هستن ولی کلاً سونی اریکسون رو ترجیح میدم:love:
درسته سوني اريكسون در ضمينه زيبايي و ظاهر گوشي واقعا بهتر از نوكيا هست چراكه اكثر خانوم ها نوكيا را انتخاب نميكنند و بيشتر از سوني اريكسون يا سامسونگ استفاده ميكنند .
من نمیدونم چرا اینقدر از سیمبین صحبت میشه
اگر قرار بود سونی اریکسون هم از سیمبین استفاده کنه که اونوقت میشد کپی !
پس جاوای سونی اریکسون هم در نوع خودش یک نوآوری هست که با سیمبین جداش میکنه
نقل قول:
من نمیدونم چرا اینقدر از سیمبین صحبت میشه
اگر قرار بود سونی اریکسون هم از سیمبین استفاده کنه که اونوقت میشد کپی !
پس جاوای سونی اریکسون هم در نوع خودش یک نوآوری هست که با سیمبین جداش میکنه
نوآوري؟! :gasp: اين ديگه از اون حرف ها بود مثل اين ميمونه كه شما بگيد شركت فلان كه داره الان از داس استفاده ميكنه و از ويندوز استفاده نميكنه و يا حتي ورژن هاي جديد داس را ميده نوآوردي ميكنه ؟!؟!
دوستان بهتره بخش سيستم عامل را تمام كنيم چون فكر نميكنم هيچ وقت يك پلتفرم ساده مثل جاوا بتونه مثل يك سيستم عامل مثل سيمبيان عمل كنه . مطمئن باشيد اگه سوني اريكسون هم ميتونست گوشي هاي خوبي با UIQ بزنه شما همچين حرفي نميزديد ! درسته ؟پس اين ميشه طرفداري نه جانب حق را گرفتن ....
ممنون
شهريار:give_rose:
شهریار جان به نظر من هم باید بحث سیمبین و جاوا تموم بشه به این دلیل که طرفدارای هر کدوم میان و میگن
این بهتره من عقیده دارم که هر کسی با هر کدوم که راحت هست کار کنه :cool:
البته 80 درصد از افرا اصلا کاری به این کارها ندارند و اگر از کارکرد یک گوشی خوششون بیاد کاری ندارن این سیمبین هست یا جاوا !
البته درک میکنم چون سیمبین تنها موردی هست که طرفداران نوکیا برای دفاع از خود استفاده میکنند :yes:
اما تنها گذر زمان نشون میده که سیمبین موفق خواهد بود یا پلت فرم جاوا :great::1. (23):
نقل قول:
شهریار جان به نظر من هم باید بحث سیمبین و جاوا تموم بشه به این دلیل که طرفدارای هر کدوم میان و میگن
این بهتره من عقیده دارم که هر کسی با هر کدوم که راحت هست کار کنه :cool:
البته 80 درصد از افرا اصلا کاری به این کارها ندارند و اگر از کارکرد یک گوشی خوششون بیاد کاری ندارن این سیمبین هست یا جاوا !
البته درک میکنم چون سیمبین تنها موردی هست که طرفداران نوکیا برای دفاع از خود استفاده میکنند :yes:
اما تنها گذر زمان نشون میده که سیمبین موفق خواهد بود یا پلت فرم جاوا :great::1. (23):
مهدي جان شما ديگه خودتون استاديد و ديديد كه به غير از امكانات پيشفرض سيستم عامل سيمبيان به خصوص نسخه هاي جديد 9.1 و 9.2 ، برنامه هاي بسيار بسيار بسيار زيادي اين سيستم عامل نسبت به جاوا داره كه خود جزو كاركرد گوشي به حساب مياد براي مثال من الان منشي تلفني و ... كه خودش روي بعضي از گوشي ها يك امكان پيشفرض هست را با برنامه رديف كردم .
حتی اگر سیستم عامل رو در نظر نگیریم که سیمبیان باشه یا نه بازم سونی خیلی داره ضعیف عمل میکنه حتی تو صدا و تصویر.
نقل قول:
حتی اگر سیستم عامل رو در نظر نگیریم که سیمبیان باشه یا نه بازم سونی خیلی داره ضعیف عمل میکنه حتی تو صدا و تصویر.
من این حرفه شما رو اصلا قبول ندارم !!!:1. (28)::1. (2):
جبهه نگیر دوست عزیز. برو گوشیهای جدید هردو برند رو بگیر ازمایش کن . نوکیا کاملا برتره. قبول دارم قبلا سونی بهتر بود ولی تولیدات امسال سونی حرفی برای گفتن ندارن