دوستان عذیذ ی که میگن صدای هدفن سونی اریکسون بیشتر از نکیا هست سری برن 6233 نکیا بخرن چون صداش تو هدفن واقعا بینظیره سونی اریکسون کم میاره هم از صدای اسپیکر هم از کیفیت تصویر با !2megapixel
Printable View
دوستان عذیذ ی که میگن صدای هدفن سونی اریکسون بیشتر از نکیا هست سری برن 6233 نکیا بخرن چون صداش تو هدفن واقعا بینظیره سونی اریکسون کم میاره هم از صدای اسپیکر هم از کیفیت تصویر با !2megapixel
هركس بايد بسته به نيازش انتخاب كنه البته ولي .كلا من كم م دارم از سوني اريكسون ناميد ميشم و بايد قبول كنيم نوكيا داره بهتر كار ميكنه در مجموع. قيمتهاش كه واقعا خوب شده به طوري كه گوشي مثل 6120 با اونهمه امكانات عالي قيمت حدود 230 داره كه به ياد ندارم سوني چنين گوشي با اين امكانات با اين قيمت داده باشه و در رنج گرون تر هم كه سوني اصلا چيزي نزده امسال كه رقابت كنه. فقط توي رنج زير 200 تومان يسري گوشي خوب داره. سامسونگ هم كه داره غولي ميشه برا خودش و اينده روشني براش ميبنيم. قيمتها بسير عالي شده. تنوع سيستم عامل رو رعايت كرده. دوربين فوق العاده بهتر شده. طراحي هم ازون شبك تكراري دي600 فاصله گرفته و عالي شده . ولي دركل هردوشون برن جمع كنن. ويندوز موبايل يچيز ديگس :دي . كساني كخ ويندوز موبايل كار كردند ميدونند چه دنياييه و يك مدت كار كنيد كاملا بيخيال دوربين و صدا ميشيد و واقعا عين اسباب بازي ميمونه گوشيهاي عادي.
دوست عزیز یا بقول خودت عذیذنقل قول:
من نمیدونم چه خصوصیتیه که شما و خیلی دوستان دیگه ی شخص من ملاک خوبی گوشی رو به صدای اسپیکر اون میدونند که یکی از بی اهمیت ترین قطعات گوشیه و فرق عالیهاش با آشغالهای 5 هزار تومن نیست. من کلا با مقایسه های اینچنینی رو که کیفیت تصویر سونی رو با نوکیا مقایسه کنید رو درست نمیدونم و بیشتر یه کل کل. شما میتونی یه مدل توی این کلاس بیاری و دو گوشی رو از تمامی جهات مورد بررسی قرار بدی. فقط در مورد earphone یه چیزی بگم که من تا الان هیچ گوشی از نوکیا ندیدم که ایرفون in ear اونم با کیفیت سری w سونی همراش داشته باشه و ایرفونهای نوکیا اونهایی که من دیدم همه آشغال بودن. حتی گوشی مث n73me که اسمش music edition هست.
تایید میشهنقل قول:
من که از روز از سونی اریکسون داشتم. از T630 تا M600
گوشی های نوکیا رو تجربه نکردم.
فعلا میگم سونی اریکسون.
تا یه نوکیا بخریم ببینیم اون چیه.
این رو درست گفتید، چون من با گوشی 6233 خودم تا حالا روی چند تا گوشی رو تو کیفیت صدا و شفافیتش کم کردم ... :whistle:نقل قول:
نوکیا خیلی گوشیهای خوبی میزنه
مثلا همون 6120 با 230 تومن صاحب همه چیز میشی
یا خدایی ان 95 _2 یکی از بهترین گوشیهای دنیا
يك سوال جالبي براي من پيش اومده كه شما از كجا نتيجه ميگيريد هر سري كه پلتفرم جاوا از سيمبين روون تره ؟
يك سوالي همين طوري كه آرمان جان گفتند بايد گوشي هاي مختلف در رده زماني مختلف و يكسان با يكديگر مقايسه بشند درسته ؟ آخرين گوشي سوني اريكسون W960i هست . به نظرتون حتما عاليه درسته ؟ من با اين گوشي چند ساعتي كار كردم چيزي توي مايه هاي P990i هست و اصلا روون نيست .
شما بهترين گوشي كه مد نظرتون هست و جديد ترين را بگيد تا در آيتم هاي مشخص بررسي كنيم .
با حرف مهدي جان مبني بر كليه فاكتور ها موافقم اما بهتون توصيه ميكنم حتما براي رفع مشكلاتتون با چند تا گوشي جديد نوكيا از جمله دو گوشي ياد شده كار كنيد چند روزي و خودتون متوجه ميشيد كه تفاوت از كجاست تا به كجا .
در مورد پست آرمين جان . برنامه هاي تست گوشي مثل JBenchmark و ... دليلي نداره به گوشي هاي سيستم عامل دار بيشتر امتياز بده و به سرعت و كاركرد گوشي داره براي مثال در همين نرم افزار توي گرافيك 2D گوشي K850i سوني اريكسون كه بدون شك سريعترين گوشي سوني اريكسون هست از نظر سرعت بيشترين امتياز را آورده .
قربانت شهريار:1. (26):
با سلام
آقا من میخواستم یه مطب روی واضح و روشن کنم
ببینید من خودم الان گوشیم p990I سونی اریکسونه و قبلا هم k800 و W810 داشتم و خیلی از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون داشتم و یا باهاشون کار کردم ، اینا رو گفتم که نگید بحث افراط و تفریط و کل کل و... هستش.
ببینید همینطور که شهریار عزیز گفت خیلی راحت میتونیم پرفورمنس هر گوشی رو به روش علمیش در بیاریم
ولی یه مطلبی که میخواستم اضافه کنم اینه که ببینید بحث سرعتی و کندی و هنگ و.. اسمارت فونهای نوکیا که بعضی ها بهش اشاره داشتند به نظرم من ، معقوله خیلی ساده و منطقی داره ، که من براش یه مثال میزنم
و اونن اینکه که مقایسه گوشیها جاوا پلتفرم با اسمارت فونها (سیمبیان نوکیا ) اصلا درست نیست . چون جاوا فقط یک پلترم هست و نه بیش
مثل این میمونه که شما بگید سیستم یا کامپیوتر من با Dos خیلی سریع بوت میشه و برنامه هارو خیلی سریع Run میکنه و اصلا هنگ نمیکنه ولی در مقابلش تو ویندوز Vista , Xp خیلی دیر بوت میشه و سرعتش تو ویندوز خیلی کند و پایینه و هنگ میکنه ، نسبت به Dos
یعنی اگر در سیستم عامل Dos شما هنگ ببینید جای شک هستش یا مقابلش اگر در Java هنگ ببینید جای شک هستش ( این یه مطلب مفهومی و پایست و باید خودتون لمس و تجربش کنید )
ضمنا شما برای مقایسه عادلانه اسمارت فونها رو باید با هم مقایسه کنید
یعنی اسمارت فونهای نوکیا را با سری P سونی اریکسون و بعضی W های اسمارت فون مقایسه کنید
اینجوری خودتون بنچمارک خوبی بدست می آورید ؟؟؟؟
می بینید که Sony ericssoon های اسمارت فون چه ضعف های اساسی دارند ؟ از جمله گوشی خودم ، که امیدوارم خدا بهم صبر بده
ممنونم
موفق باشید
:1. (27):
حرف هاي محمد جان و شهريار خيلي قشنگ و منطقي بود. ممنون.
بنده هم عرض کردم که تنها اسمارت فونهای سونی اریکسون هستند که هنگ توشون دیده میشه
که البته تو بیشتر مدلها با آپدیت درست میشه
حالا باید ببینیم سری واکمن-دبلیو سونی اریکسون یعنی W960 چطور عمل کرده
باید بیاد و نتیجه دیده بشه بالاخره جدیدترین گوشی سری اسمارت فون همین W960 هست
سپاس :1. (23):