پاسخ: سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
سونی اریکسون از لحاظ الکترونیکی بسیار ضعیف هست و بسیار کسانی رو دیدیم که میگن شانسیه .خیلی ها گوش هاشون بعد یه مدت دچاره هنگ و مشکلاتی میشه که مجبور شدن بفروشن اما بعضی ها هم خوب از اب در اومده .در مجموع من به هیچ وجه سونی اریکسون رو تایید نمیکنم .کیفیت گوش های نوکیا و وجود سیستم عاملش از همه لحاظ برتر از سونی اریکسونه .:cool:
دلیل اینکه اکثر ایرانیها Sony Ericsson را برتر از Nokia میدونند چند چیز هست:
1. اکثریت مردم ایران فقط به ظاهر و زیبایی گوشی نگاه میکنند و باطن گوشی را نمیبینند.
2. سیستم عامل برای اکثر ایرانیا معنی نداره، نمیدونند Symbian یعنی چه و چه استفاده ای داره. بعضی از افراد حتی Java را بعنوان یک OS میشناسند و این باعت تأسفه. مثل حرف دوستمون که گفت بخاطر Symbian نبودن ترجیح میدم. کسی باید بره سراغ گوشی OS دار که نیاز داشته باشه. نیاز به نرم افزار و امکاناتی که بدون وجود Symbian امکان پذیر نیستند. گوشی های OS دار سرعتشون رو فدای امکاناتشون کرده اند و کسی که از اون امکانات استفاده نکنه و اصلا ندونه چی هست سرعت کم را یک نقص به حساب میاره.پس هرکسی با توجه به نیازش باید یکی از این سری ها رو انتخاب کنه. حتی افرادی هستند که بدون توجه به مشخصات گوشی میرن در مغازه و میگن یه گوشی میخوام صدا و دوربینش خوب باشه و حافظه اش هم بالا باشه. من خودم Asus P535 دارم و افرادی هستند که میان به خود من میگن چرا P1 نخریدی؟! دوربین و صداش که بهتره...
به نظر من اصلا صحیح نیست که گوشی های بدون سیستم عامل را با سایز گوشی ها مقایسه کرد. این کار مثل مقایسه دیوایس های دارای سیستم عامل Symbian و Windows Mobile هست. نقطه مشترک اینها فقط شکل ظاهری و امکانات GSM هست که مردم ما فقط همینا رو نگاه میکنند پس نباید انتظار فرق گذاشتن بینشون را داشت.
من افرادی را دیدم که اصلا نمیدونند Symbian چیه و میرن سراغش و بدتر از اون نمیدونن Windows Mobile چیه و میرن Pocket PC میخرن که باهاش حزف بزنند و SMS بدن.
تو این تاپیک بهتره گوشی های بدون OS نوکیا و سونی اریکسون از OS دار ها جداگانه مقایسه بشوند.
به امید روزی که ملت ما فرق Smart Phone ، Pocket PC ، گوشی های معمولی و ماشین حساب رو از هم بفهمند.
قصد توهین به هیچ کس رو هم نداشتم. کلّی گفتم.
نقل قول:
دلیل اینکه اکثر ایرانیها Sony Ericsson را برتر از Nokia میدونند چند چیز هست:
1. اکثریت مردم ایران فقط به ظاهر و زیبایی گوشی نگاه میکنند و باطن گوشی را نمیبینند.
2. سیستم عامل برای اکثر ایرانیا معنی نداره، نمیدونند Symbian یعنی چه و چه استفاده ای داره. بعضی از افراد حتی Java را بعنوان یک OS میشناسند و این باعت تأسفه. مثل حرف دوستمون که گفت بخاطر Symbian نبودن ترجیح میدم. کسی باید بره سراغ گوشی OS دار که نیاز داشته باشه. نیاز به نرم افزار و امکاناتی که بدون وجود Symbian امکان پذیر نیستند. گوشی های OS دار سرعتشون رو فدای امکاناتشون کرده اند و کسی که از اون امکانات استفاده نکنه و اصلا ندونه چی هست سرعت کم را یک نقص به حساب میاره.پس هرکسی با توجه به نیازش باید یکی از این سری ها رو انتخاب کنه. حتی افرادی هستند که بدون توجه به مشخصات گوشی میرن در مغازه و میگن یه گوشی میخوام صدا و دوربینش خوب باشه و حافظه اش هم بالا باشه. من خودم Asus P535 دارم و افرادی هستند که میان به خود من میگن چرا P1 نخریدی؟! دوربین و صداش که بهتره...
به نظر من اصلا صحیح نیست که گوشی های بدون سیستم عامل را با سایز گوشی ها مقایسه کرد. این کار مثل مقایسه دیوایس های دارای سیستم عامل Symbian و Windows Mobile هست. نقطه مشترک اینها فقط شکل ظاهری و امکانات GSM هست که مردم ما فقط همینا رو نگاه میکنند پس نباید انتظار فرق گذاشتن بینشون را داشت.
من افرادی را دیدم که اصلا نمیدونند Symbian چیه و میرن سراغش و بدتر از اون نمیدونن Windows Mobile چیه و میرن Pocket PC میخرن که باهاش حزف بزنند و SMS بدن.
تو این تاپیک بهتره گوشی های بدون OS نوکیا و سونی اریکسون از OS دار ها جداگانه مقایسه بشوند.
به امید روزی که ملت ما فرق Smart Phone ، Pocket PC ، گوشی های معمولی و ماشین حساب رو از هم بفهمند.
قصد توهین به هیچ کس رو هم نداشتم. کلّی گفتم.
موافقم ! توي ايران اكثرا كسي كاري به سيستم عامل و ... نداره فقط ميخواد باهاش بگه الو و بس.
در مورد جدا كردن هنوز زوده بايد صبر كرد بعد از اين تاپيك يك بحث و بررسي ديگه بگذاريم .
با سلام خدمت دوستان
چند تا عرض کوچیک داشتم :
1) من از سیمبین نداشتن گوشی های سونی واقعا لذت میبرم در حالی که گوشی سیمبین دار هم داشتم و با خیلی هاشون کار کردم ولی متاسفانه یا خوشبختانه اصلا خوشم نیومد و دوباره رفتم سونی اریکسون گرفتم تا خیالم از سرعت گوشی و هنگ نکردن متعددش راحت باشه در عین حال من واقعا با سیمبین حال نمیکنم و برای من کارایی نداره !! ( برای من ) !! ولی اینکه بگیم من از سیمبین چیزی نمیفهمم منصفانه نیس !!!
2) من عمده ی استفاده ام از گوشی آهنگ گوش دادنه که سونی اریکسون تا حالا کاملا منو در این ضمینه کاملا راضی نگه داشته !!
حتی اگر فرض کنیم که بعضی از گوشیهای نوکیا تو کیفیت صدا به سری w سونی برسه بازهم هدفون هایی که w داره یکی از مواردی هست که اونو از نوکیا متمایز میکنه و همین طور که میدونین هدفون سهم بزرگی در لذت بردن از آهنگی که گوش میدین داره !! پس .....
3) ن95 هم گوشیه خوبیه و در عین حال کم نقص ولی برای کسی که با سیمبین حال میکنه و زیاد فیلم میگیره چون به نظره من فیلمها یی که ن95 میگیره عالیه ولی تو زمینه ی عکس چیزه خیلی شاخی نیست و سونی تو زمینه ی عکس چیزی از نوکیا کم نداره ولی توی فیلم , سونی به خاطر سیاستهایی که در پیش گرفته و به خاطره به فروش رفتن هندی کم هاشون ( قبلا تو تاپیک های دیگه دوستان اشاره کردن) یه مقدار ضعیفتر کار کرده!! تو زمینه ی صدا هم من صداشو از هدفون گوش دادم ولی از گوشیه خودم (و850) صداش هم کمتر بود هم نسبتا کیفیته پایین تری داشت !!
این نظر من بود :lol:
با تشکر :cool:
نقل قول:
به نظرتون منطقي نيست ؟!؟! :1. (2):
چرا عزیزم
منطقیه
اما موضوع تاپیک اینو میگه :
سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
من به هیچ وجه منکر نوکیا نمیشم
گفتم که خوبه
خیلی هم خوبه
هر کس هم میخواد گوشی بگیره میگم یا سونی اریکسون یا نوکیا
ولا غیر
نوکیا هم خیلی خوبه
ولی خوب
به دل من نمیشینه دیگه :wink:
تا حالا حتی فکرشم نکردم که یه گوشی نوکیا دست بگیرم
:party:
نقل قول:
چرا عزیزم
منطقیه
اما موضوع تاپیک اینو میگه :
سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
من به هیچ وجه منکر نوکیا نمیشم
گفتم که خوبه
خیلی هم خوبه
هر کس هم میخواد گوشی بگیره میگم یا سونی اریکسون یا نوکیا
ولا غیر
نوکیا هم خیلی خوبه
ولی خوب
به دل من نمیشینه دیگه :wink:
تا حالا حتی فکرشم نکردم که یه گوشی نوکیا دست بگیرم
:party:
آرمين جان اگه يادتون باشه من تا قبل از اينكه نوكيا بگيرم بيشتر سوني اريكسون داشتم اما الان كاملا نظرم عوض شد اگه شما هم تونستي گوشي بعدي را نوكيا بگير و خودت نظرت را بگو از اين مدل مسئله ها زياد داشتيم وقتي طرف اون يكي برند را تست ميكنه واقعا ميفهمه كه چي هست ! :1. (26):
قربانت شهريار:1. (40):
نه شهریار جان
من با نوکیا زیاد کار کردم
رفقا ، فامیلا و ... دارن منم باهاشون کار کردم که اینو میگم
واقعا حیفم میاد پولمو واسه نوکیا بدم :d
گوشی بعدی انشاالله W960
:دی
نقل قول:
نه شهریار جان
من با نوکیا زیاد کار کردم
رفقا ، فامیلا و ... دارن منم باهاشون کار کردم که اینو میگم
واقعا حیفم میاد پولمو واسه نوکیا بدم :d
گوشی بعدی انشاالله W960
:دی
قيمت W960 را اگه ميشه بگيد هر وقت خواستيد بگيريد !
الان نگاه كنيد شما به چه دليل از اين گوشي خوشتون اومده ؟ به خاطر دوربين ؟ يا حافظه ؟ يا صدا ؟
نوكيا هم دوربين بهتري داره مثل N95 هم فضا N95 8GBB و هم صدا نظرت چيه ؟
w960 با اين قيمت به هيچ وجه نميارزه.بالاي 400 450 پولشو دادن ببخشيد خريته
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
چند تا عرض کوچیک داشتم :
1) من از سیمبین نداشتن گوشی های سونی واقعا لذت میبرم در حالی که گوشی سیمبین دار هم داشتم و با خیلی هاشون کار کردم ولی متاسفانه یا خوشبختانه اصلا خوشم نیومد و دوباره رفتم سونی اریکسون گرفتم تا خیالم از سرعت گوشی و هنگ نکردن متعددش راحت باشه در عین حال من واقعا با سیمبین حال نمیکنم و برای من کارایی نداره !! ( برای من ) !! ولی اینکه بگیم من از سیمبین چیزی نمیفهمم منصفانه نیس !!!
2) من عمده ی استفاده ام از گوشی آهنگ گوش دادنه که سونی اریکسون تا حالا کاملا منو در این ضمینه کاملا راضی نگه داشته !!
حتی اگر فرض کنیم که بعضی از گوشیهای نوکیا تو کیفیت صدا به سری w سونی برسه بازهم هدفون هایی که w داره یکی از مواردی هست که اونو از نوکیا متمایز میکنه و همین طور که میدونین هدفون سهم بزرگی در لذت بردن از آهنگی که گوش میدین داره !! پس .....
3) ن95 هم گوشیه خوبیه و در عین حال کم نقص ولی برای کسی که با سیمبین حال میکنه و زیاد فیلم میگیره چون به نظره من فیلمها یی که ن95 میگیره عالیه ولی تو زمینه ی عکس چیزه خیلی شاخی نیست و سونی تو زمینه ی عکس چیزی از نوکیا کم نداره ولی توی فیلم , سونی به خاطر سیاستهایی که در پیش گرفته و به خاطره به فروش رفتن هندی کم هاشون ( قبلا تو تاپیک های دیگه دوستان اشاره کردن) یه مقدار ضعیفتر کار کرده!! تو زمینه ی صدا هم من صداشو از هدفون گوش دادم ولی از گوشیه خودم (و850) صداش هم کمتر بود هم نسبتا کیفیته پایین تری داشت !!
این نظر من بود :lol:
با تشکر :cool:
جواب :
1- شما گوشي هاي جديد نوكيا را هم تست كرديد ؟؟ من 5700 دارم تا فقط يك بار هنگ كرده كه اون هم مشكل نرم افزاري بود كه ريختم روش كه با زدم دكمه قرمزي كه براي اين كار طراحي شده گوشي از هنگ دراومد .
W810 من بيشتر از اين هنگ مي كرد .
2- من دو گوشي از سري W700 داشتم كيفيت هدفون خوبي داشته اما كيفيت هدفون 5700 در همون حد و تا حدي هم بهتره .
3- عكس را 100 % حرفت را قبول ندارم بچه هايي بودند از نزديكان كه N95 داشتند من با K800 ، K850 مقايسه كردم N95 خيلي بهتره !
صداي N را توي هدفون نشنيدم اما كلا گوشي هاي نوكيا كه ME نباشند توي هدفون از W كم ميارند ولي بايد توجه كرد كه دو سري براي مقابله با هم ساخته شدند !