پاسخ: سونی اریکسون یا نوکیا ؛ نظره شما چیه ؟؟!
نقل قول:
نظر منم میگم هر دوتاش خوبن
ولی سونی اریکسون به نظر من بهتره
چرا؟
چون نوکیا سالهای سال داره گوشی تولید میکنه و الان اینجاست
اما سونی اریکسون فکر کنم کمتر از 6 ساله که داره گوشی تولید میکنه و تونسته بازار خیلی خوبی داشته باشه
این نشون میده سونی اریکسون تو این مدت کوتاه تونسته با کارهایی که انجام داده و گوشی های خوبی که معرفی کرده یک تولید کننده قدرتمند بشه و فعلا شونه به شونه نوکیا بازار رو تصاحب کنه (البته فعلا . در ضمن تو ایران فکر میکنم بیشتر سونی اریکسون استفاده میکنن)
در ضمن کلا سری W رو میتونم بگم خیلی بهتر از نوکیا هست
و مورد سوم اینکه سونی اریکسون تو طراحی بسیار عالی کار کرده و گوشی های خیلی زیبایی داره
و تو استفاده از تکنولوژی های جدید هم نسبتا موفق تر از نوکیا بوده
MANAM KAMAELAN BA SHOMA MOVAFEGH HASTAM BE JOZ MOREDE AKHAR KE BE NAZARE MAN NOKIA TO ESTEFADE AZ TEKNOLOJI HAYE JADID AZ sony AGHAB NIS YANI HADDE AGHAL BAHAM BARABARI MIKONAND :wink:
KHOSHHAL MISHIM NAZARE BAGHIE DOOSTAN RO HAM BEDOONIM :whistle::1. (5):
(IN POSTO BA PC E KHODAM NADADAM !! IN PC HAM FONTE FARSI NADARE !! KHEILI SHARMANDE KE MAJBOOR SHODAM ENGLISI TYPE KONAM:1. (28): )
نقل قول:
و مورد سوم اینکه سونی اریکسون تو طراحی بسیار عالی کار کرده و گوشی های خیلی زیبایی داره
با سلام
ولی با اجازتون، بنده با این جمله آخر شما کمی مخالفم... :1. (26):
من نوکیا رو ترجیح میدم . روی این مسئله کلی تحقیق کردم البته شخصی .
با سلام
به نظر من نوکیا در کل تونسته خیلی برتر باشه چون : 95% تولیداتش اسمارت فون هستن - کارایی بالا و ساپرت نرم افزار و سخت افزاری بالا- کیفیت و مونتاژ خیلی خوب گوشی (مثلا شما با 1000 بار باز و بسته کردن و عوض کردن قاب هیچ مشکلی برای گوشیتون پیش نمی آید و لی میتون اینکار هارو باید سایر برندها انجام بدید و نتیجش رو ببینید )
در صورتی که سونی اریکسون را بجرات میتونم بگم که تمام گوشی های اسمارت فون سونی اریکسون دارای مشکلات زیادی هستند برای مثال : P1,p990,p910,m600,...
:1. (27):
به حرحال این نظر من بود
ممنونم
نقل قول:
چرا؟
چون نوکیا سالهای سال داره گوشی تولید میکنه و الان اینجاست
اما سونی اریکسون فکر کنم کمتر از 6 ساله که داره گوشی تولید میکنه و تونسته بازار خیلی خوبی داشته باشه
این نشون میده سونی اریکسون تو این مدت کوتاه تونسته با کارهایی که انجام داده و گوشی های خوبی که معرفی کرده یک تولید کننده قدرتمند بشه و فعلا شونه به شونه نوکیا بازار رو تصاحب کنه (البته فعلا . در ضمن تو ایران فکر میکنم بیشتر سونی اریکسون استفاده میکنن)
نقل قول:
دركل خيلي دوست ندارم اسم مارك خاصي رو بيارم اما تو زمينه موبايل هرسال نظر من تغيير ميكنه :دي
امسال هم از فعاليت سامسونگ و نوكيا خيلي خوشم اومد و بسبار عالي كار كردند.
سعيد جان شما درست ميگيد هر برندي يك مدتي خوب كار ميكنه .
اما در جواب به آقا آرمين :
1- شما از كجا همچين نتيجه را گرفتيد كه نوكيا خيلي سال هست كه داره گوشي توليد ميكنه و سوني اريكسون چند ساله ؟ بايد توجه داشت كه اولا نوكيا تا مدير عاملش عوض نشده بود كه حدود 10-15 سالي فكر نكنم بيش نيست هيچي نبود و فقط يك شركت خانوادگي فنلاندي بود و اريكسون قبل از Join شدن با سوني غول موبايل بود ! اما بعد از اينكه نوكيا رشد كرد اين دو هم با هم join شدند و اريكسون توي موبايل اون زمان بزرگتر از نوكيا بود .
در مورد حرف دوم هم سري W در پيش Serie N نوكيا خيلي مالي نيست متاسفانه صدا كه شما مانور ميايند روش چند تا گوشي ميخواين نام ببرم كه از سري W بهره ؟ گوشي هاي 5700 مثلا كيفيت صداش و بلندي صداش از گوشي هاي سري W به جز W900 بهتره .
توي تكنولوژي هاي جديد كه الان سوني اريكسون هيچ حرفي نداره براي گفتن متاسفانه مانند رنگ صفحه و ... .
سپاس
سپهر:1. (23):
:1. (38):
هر کس نظری داره
:lol:
دوستان نظرسنجي هم ضمن بحث اضافه شد !
موفق باشيد
شهريار
نقل قول:
:1. (38):
هر کس نظری داره
:lol:
به نظرتون منطقي نيست ؟!؟! :1. (2):
نوكيا از خيلي نظر ها بهتره اما سوني اريسكون فقط از يك نظر بهتره و اون هم قيمته !وگرنه گوشي مثل N95 دوربينش را كدوم يكي از گوشي هاي سوني اريكسون داره ؟
امكانات و نرم افزار ها چي ؟
من که مخالف سرسخت سونی اریکسونم .. یعنی اگر پیش بیاد شرکتشم به آتیش میکشم .....
من تاحالا 5 تا گوشی سونی اریکسون گرفتم هر 5تا آشغالو مورد دار دراومدنن .... تا آخر رفتم عزیز دلم نوکیا رو گرفتم خیاله خودمو راحت کردم