پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
نقل قول:
..........خیلی دارم حرص نیخورم لطفا دوستان راهنمایی کنند.
دماتون چه قدر هست ؟
2) تنظیمات قسمت ولتاژ ؟
شما سعی کنید 3.9-4.0 بوت کنید بقیه را با SetFSB برید .
راستی C1E ، EIST و کلیه گزینه های اون صفحه را هم غیر فعال کنید . :11():
پاسخ: بحث و تبادل نظر پیرامون اورکلاکینگ سیستم های Intel ( راهنمایی + رفع اشکال )
با سلام.
من یه پنتیوم 4 640 دارم.فرکانسش 3.2 هست.چقدر میشه اورش کرد؟؟؟
نقل قول:
با سلام.
من یه پنتیوم 4 640 دارم.فرکانسش 3.2 هست.چقدر میشه اورش کرد؟؟؟
سلام بهروز جان بیشترین فرکانس ثبت شده برای پردازنده شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست و شما با یک خنک کننده Air مناسب میتونید به راحتی به فرکانس 4.5 گیگاهرتز برسید . :11():
نقل قول:
سلام بهروز جان بیشترین فرکانس ثبت شده برای پردازنده شما
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست و شما با یک خنک کننده Air مناسب میتونید به راحتی به فرکانس 4.5 گیگاهرتز برسید . :11():
با تشکر ویژه از شما. ولی اگه یه چیزی بگم شاید خنده تون بگیره!!!
وقتی فرکانس از 3.6 بیشتر میشه سیستم بالا نمیاد!!!!!!
مدل مادربوردم elite group 915p-a2 هست .البته میدونم مادربوردم مال اورکلاک نیست ولی نظرتون چیه؟:Love-ssa~! (1):
نقل قول:
با تشکر ویژه از شما. ولی اگه یه چیزی بگم شاید خنده تون بگیره!!!
وقتی فرکانس از 3.6 بیشتر میشه سیستم بالا نمیاد!!!!!!
مدل مادربوردم elite group 915p-a2 هست .البته میدونم مادربوردم مال اورکلاک نیست ولی نظرتون چیه؟:Love-ssa~! (1):
مادربرد شما اصلا مادر برد مناسبی برای اورکلاک نیست هم از چیپست پر قدرتی استفاده نمیکنه و هم مدار PWM این مادربرد قدرت و توانایی فراهم کردن توان مناسب برای اورکلاک رو ندارن فکر میکنم 3.6 گیگاهرتز هم مقدار خوبی باشه برای این برد :lol:
پیشنهاد میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو بخونی تا ببینی چه چیزهایی معمولا محدودیت ایجاد میکنن توی اورکلاک .
قربانت نیما :11():
سلام :
همانجور که دوستان فرمودند شما مادربردت مناسب اورکلاک نیست ! حتی اگر فقط مارکش رو هم می گفتید همین نظر رو می دادم !!!
من با مین گیگا و چیپ EP31 مدل پایین تر ، سری 5 رو با ایر تا 4.7 اور کردم ... جالا پردازنده شما سری 6 هست و بهتر اور میشه
غالبا با مین خوب میشه براحتی این CPU رو تا فرکانس 4.0 اور کرد ... تا فرکانس 3.6 هم نیاز به کولر خاصی نداره ...
مادربردهای الایت به دلیلی که نیمای عزیز اشاره کرد هم تو قسمت بایوس و هم تو قسمت مدار تغذیه به شدت ضعیف هستند . یک برد 965 از برند فاکسکان شاید بتونی گیر بیاری که این بردت هم ساپورت کنه و قیمتش هم مناسبه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
مادربردهای الایت به دلیلی که نیمای عزیز اشاره کرد هم تو قسمت بایوس و هم تو قسمت مدار تغذیه به شدت ضعیف هستند . یک برد 965 از برند فاکسکان شاید بتونی گیر بیاری که این بردت هم ساپورت کنه و قیمتش هم مناسبه .
بهادر جان این برد از نظر علمی الان چه مزیتی داره که متوجهش نمیشم ؟
PWM اش قوی هست یا رکورد خاصی باهاش زده شده یا توی بررسی های سایت های معتبر مادربرد خیلی خوبی برای اورکلاک معرفی شده ؟ :1. (27):
نقل قول:
بهادر جان این برد از نظر علمی الان چه مزیتی داره که متوجهش نمیشم ؟
PWM اش قوی هست یا رکورد خاصی باهاش زده شده یا توی بررسی های سایت های معتبر مادربرد خیلی خوبی برای اورکلاک معرفی شده ؟ :1. (27):
از نظر مدار تغذیه از برد خودشون قویتره . از نظر چیپ قویتره . تنها شرکتی که برد 965 موجود داشت فاکسکان بود . هر بردی که CPU فعلی این دوستمون بخوره بگیره .
میخواد گیگابایت باشه یا DFI یا هر برند دیگه مهم اینه که چه قطعه ای موجوده و این دوستمون میتونه تهیه کنه .
نقل قول:
با تشکر از شما بهادر جان.:1. (21):
من قصد خرید برد ندارم چون اگه بخواهم هزینه کنم یه باره کل سیستم را عوض میکنم .
درضمن من از مادربورد های فاکسکان خاطره خوشی ندارم و هیچ وقت هم نمیخرم.(پشت دستم را داغ کردم دیگه فاکسکان نخرم!!!)
ممنون:Love-PCN~!: