پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
نقل قول:
برای تصویر گرفتن از DDR2 1200 ( برای FSB 1600 ) حداقل چقدر ولتاژ لازمه که بتونیم حداقل تصویر بگیریم ( پایداری رو فعلا کاری نداریم ) ؟
بستگی به مادربرد شما و چیپستش داره . مدل مادربرتون ؟
منظور من با X48 و X38 بود .
نقل قول:
دوست عزیز ببینید این گزینه اورکلاک رم در ستاپ شما DRAM OverVoltage Control هست یعنی به تعبیر ساده میاد به ولتاژ دیفالت شما مقداری را اضافه میکنه . اگه اشتباه نکنم ولتاژ دیفالت شما 1.8v هست و برای رسیدن به 2.3v مثلاً شما باید بهش +0.5 ولت باید بهش بدید .
تست کنید لطفاً این را تا مشکل ولتاژ حل بشه در مرحله اول بعد میریم سراغ چیز های دیگه .
کاملا درسته! اما ولتاژ دیفالت که روی رم درج شده 2.1 هست. در ضمن MCH over بیشتر از 0.600+ به مشکل برمیخوره من دقیقا نمیدونم مشکل از کولینگه کودوم قسمته رم یا چیپست اگر بدونم با توجه به علاقه ای که به OC پیدا کردم کولینگ مناسب را تهیه میکنم فقط این که من وقتی سیستم را در یک جا با دمای 20 درجه قرار میدم(که به راحتی نمیتونم اینکارو انجام بدم) تا 1150 به OC ناپایدار میرسه و در دمای معمولی هم رم من بالا 2.50 تا 10 دقیقه بطور مداوم تست شده و بعد از این زمان داغ میکنه و صفحه ی آبی دوست نداشتنی...
MCH تا 0.400+ امکان over voltage داره , fsb هم همونطور که اشاره کردم تا 1848 جا داره .
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
کاملا درسته! اما ولتاژ دیفالت که روی رم درج شده 2.1 هست. در ضمن MCH over بیشتر از 0.600+ به مشکل برمیخوره من دقیقا نمیدونم مشکل از کولینگه کودوم قسمته رم یا چیپست اگر بدونم با توجه به علاقه ای که به OC پیدا کردم کولینگ مناسب را تهیه میکنم فقط این که من وقتی سیستم را در یک جا با دمای 20 درجه قرار میدم(که به راحتی نمیتونم اینکارو انجام بدم) تا 1150 به OC ناپایدار میرسه و در دمای معمولی هم رم من بالا 2.50 تا 10 دقیقه بطور مداوم تست شده و بعد از این زمان داغ میکنه و صفحه ی آبی دوست نداشتنی...
MCH تا 0.400+ امکان over voltage داره , fsb هم همونطور که اشاره کردم تا 1848 جا داره .
دوست عزیز ولتاژ 2.5 ولت برای این فرکانسی که شما میخوایند بازم زیاده ولتاژ را طوری تنظیم کنید که برابر 2.35 ولت بشه حداکثر . به میزان 0.2+ حداکثر به MCH را آور ولتاژ کنید + تایمینگ 18-6-6-6 را تست کنید و خبرش را بدید .
چجوری میشه vdroop رو غیر فعال کرد؟ سرویس کرده منو ، 0.04v اضافی واسه چی آخه؟
نقل قول:
چجوری میشه vdroop رو غیر فعال کرد؟ سرویس کرده منو ، 0.04v اضافی واسه چی آخه؟
بستگی به مادربوردتون داره . بعضی هاشون قابلیت غیر فعال کردنش را توی بایوس دارند بعضی هاشونم خیر و باید مود کنید .
ولی vDroop ولتاژ را توی لود کم میکنه نه زیاد و اون بستگی به C-State ها داره به نظرم . در کل به نظرم خیلی مهم نیست اگه 0.04 ولت بیشتر میگیرید . تاثیر زیادی در دما و ... نداره و طبیعی هست .
سلام جناب شهریار
من میخوام سیستم رو اورکلاک کنم و فوق العاده مبتدی هستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از اونجایی که شما با این مادر بورد اشنا هستید میخواستم تنظیماتی رو که باید داخل بایوس انجام بدم رو بفرمایید
راستش از ضریب هایی رو که توی اموزش خوندم از هیچ کدوم سردر نیاوردم و لازم هستش بگم که الان بعد از تاپیک قبلی که نتونستم با رم پاتریوت از شر صفحه ابی خلاص بشم مجبور به تعویض رم شدم که کروشیال گرفتم البته با پارت نامبر 8f و الان 4 تا یه گیگ گرفتم اما دوست دارم اورکلاک رو تجربه کنم
در ضمن یه خنک کننده cpu با مارک ocz از یکی از دوستانم گرفتم تقریبا شبیه به این فن هستش
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
دوست عزیز ولتاژ 2.5 ولت برای این فرکانسی که شما میخوایند بازم زیاده
درست بود.
نقل قول:
ولتاژ را طوری تنظیم کنید که برابر 2.35 ولت بشه حداکثر . به میزان 0.2+ حداکثر به MCH را آور ولتاژ کنید + تایمینگ 18-6-6-6 را تست کنید و خبرش را بدید .
تا 1120 بصورت نسبتا پایدار اور شد اما با این ولتاژ ها و MCH 0.2+ :
و با این فرکانسها :
وقتی تایمینگ را 5-5-5-15 set میکنم و فرکانس را 1125 با multiper A میدم ویندوز بالا نمیاد در صورتی که وقتی فرکانس سی پی یو را پایین میارم و با multiper 2.66ِD به راحتی به 1125 میرسم و همونطور که گفتم نسبتا پایداره, دقیقا همونطوری که گفتید بیشتر از 2.35 به مشکل بر میخوره و من فهمیدم که به هیچ وجه سیستم من با فرکانس بالاتر از فرکانس1149 بالا نمیاد و با 1149 و ولتاژ 2.35 تا ولتاژ 3.00 هم اصلا پایدار نیست.
من از فن کورسیر استفاده میکنم که دقیقا برای همین رم طراحی شده :
در حال حاضر :
نظر شما چیه , آیا همین مقدار خوبه؟ یا با توجه به تجربه ای که دارید باید تغییراتی ایجاد کنم ؟ در ضمن با FSB بیشتر از 1800 بعد از 1 تا چند ساعت کار به مشکل برمیخوره.
مالتی پلیر پردازنده را بیارید پایین فعلاً تا اورکلاک پردازنده مشکلی در این قضیه ایجاد نکنه .
ببینید این پروفایل را ست کنید :
FSB:375
Divider : 5:8
vDIMM : 2.35
vMCH : +0.5
CPU Multiplier = 7
خیلی وقت هست با UD3R کار نکردم ولی اگه اشتباه نکنم A مال Strap 200 هست و B مال 333 در نتیجه شما از مالتی پلیر های B باید استفاده کنید .
برید توی بایوس در این حالت و ببینید ولتاژ اعمالی به MCH شما چه قدر هست .