پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
من با 3.1 به 1160 رسوندم خوب بود اما فقط مشکلش این بود که اسلات رمم رو مادربرد داغون شد واسه همین فرستادمش گارانتی.:lol:
نقل قول:
تجربه به من نشون داده رم 2gb 1066 خوب اور نمیشه. من با 2.5v به زور به 1120 اینا رسیدم ، تازه پایدار نبود.
با این تفسیر .... 4 تا رم 1gb به خوبیه 2 تا رم 1gb اور میشه؟
پست قبل تلفیقی از واقعیت و شوخی بود , در حقیقت من هنوز هم متوجه نشدم چرا 2 اسلات نزدیک به سی پی یو من خراب شده بود , خوب من امروز با یک سری آزمایشات هسته ای با سیستم سرمایشی 35000 (کولر گازی) متوجه شدم مشکل اور نشدن رم من کولینگه .
مادر برد من با +0.35 fsb over voltage تا 1850 fsb را ساپورت میکنه که با توجه به ضریب 4 ( quad ) من تا حداکثر 1848 اور کردم و این آخرین توانایی اور سی پی یو مادر برد منه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هم آخرین نتیجه,ظاهرا چیپست x48 خیلی داغ میکنه و رم من هم برای رسیدن به فرکانس بالا 1150 هم به ولتاژ زیاد (X48 (NB وابسته است و هم به ولتاژ بالای 2.90 رم و اینکار جز با ارتقا کولینگ امکانپذیر نیست.
با درود
در مورد این مقادیر زیر یک مقدار اطلاعات میخواستم در کدام مورد برای مموری بیشترین کارایی رو خواهیم داشت البته بعد از 1:1 منظورم هست
1;1
5:6
2:3
......
و کدام مورد حالت باگ نداره و در لینک ولید CPUZ مورد قبول واقع می شود؟
البته واضحه که هرچه نسبتها بهم نزدیکتر باشند ما کارایی بهتری داریم و مسلمه که هیچگاه باس مموری بیشتر از fsb نمیشه پس بالاترین مقدار 1=1 است و در موارد دیگر همیشه باس مموری کمتر از fsb هست, در هر مقدار هر گاه جواب تقسیم عدد سمت راست بر سمت چپ به 1 نزدیکتر بود اون نسبت بهتر است.
6/5=1.2
3/2=1.5
پس 5:6 بهتر است.
متشکرم
حالا سوال دوم اینکه برای اینکه بتونم مقدار اور رم رو بیشتر کنم حتماً لازم هست که Dram/FSB روی 1:1 باشد یا میتونه مقدار دیگری نیز قرار بگیره؟
منظور من رکورد لحظه ای هم میتونه باشه یا اینکه فرکانس رو بتونم بالاتر ببرم
نقل قول:
با درود
در مورد این مقادیر زیر یک مقدار اطلاعات میخواستم در کدام مورد برای مموری بیشترین کارایی رو خواهیم داشت البته بعد از 1:1 منظورم هست
1;1
5:6
2:3
......
و کدام مورد حالت باگ نداره و در لینک ولید CPUZ مورد قبول واقع می شود؟
وحید جان این Divider ها با توجه به FSB Strap تعیین میشند . در مورد سرعتشون واقعا نظری ندارم چون به نظرم این درست نیست که بگیم کدوم کارایی بیشتری دارند چون عملاً این بستگی به این داره که شما با چه FSB ای میخوایند کار کنید و طبعاً در زمانی که میخوایند از FSB بالاتری استفاده کنید مجبورید که فرکانس رم را تا جایی که میتونید با انتخاب Divider پایین تر کم کنید . در پلتفرم DDR2 البته .
در مورد باگی بودن در چیپست های بر پایه DDR2 اینتل مانند P45 و یا P35 ضریب 3:5 باگی هست و در واقع 2:3 هست .
حالا با این تفاسیر میتونید متوجه بشید که Divider خاصی برای رکورد لحظه ای مشخص نیست بلکه بستگی به FSB شما داره . من خودم با توجه به FSB Strap پردازنده فعلیم 8:5 یا همون 16:10 را استفاده میکنم که باگی هم نیست . اما دلیل خاصی نداره شما برای فرکانس های بالا مثلاً 1600 طبیعی هست که نمیتونید از 1:1 استفاده کنید .
توصیه بنده اینه که برای رکورد لحظه ای FSB خیلی بالا استفاده نکنید !
نقل قول:
این هم آخرین نتیجه,ظاهرا چیپست x48 خیلی داغ میکنه و رم من هم برای رسیدن به فرکانس بالا 1150 هم به ولتاژ زیاد (X48 (NB وابسته است
برای تصویر گرفتن از DDR2 1200 ( برای FSB 1600 ) حداقل چقدر ولتاژ لازمه که بتونیم حداقل تصویر بگیریم ( پایداری رو فعلا کاری نداریم ) ؟
نقل قول:
این هم آخرین نتیجه,ظاهرا چیپست x48 خیلی داغ میکنه و رم من هم برای رسیدن به فرکانس بالا 1150 هم به ولتاژ زیاد (X48 (NB وابسته است و هم به ولتاژ بالای 2.90 رم و اینکار جز با ارتقا کولینگ امکانپذیر نیست.
دوست عزیز ببینید این گزینه اورکلاک رم در ستاپ شما DRAM OverVoltage Control هست یعنی به تعبیر ساده میاد به ولتاژ دیفالت شما مقداری را اضافه میکنه . اگه اشتباه نکنم ولتاژ دیفالت شما 1.8v هست و برای رسیدن به 2.3v مثلاً شما باید بهش +0.5 ولت باید بهش بدید .
تست کنید لطفاً این را تا مشکل ولتاژ حل بشه در مرحله اول بعد میریم سراغ چیز های دیگه . :give_rose: