پاسخ: بحث و تبادل نظر در مورد اورکلاکینگ سیستم های مبتنی بر پردازنده های Intel
نقل قول:
دوستان لطفا به ما یه کمکی بکنید:1. (27):
((یاعلی))
به نظر بنده اگر روی این مادربرد اور نکنید بهتره!
ولی به نظر من بایس رو آپدیت بکنین مشکل رفع بشه!
واین که اگه شات از cpu-z بزارین راحت تر بشه به شما کمک برسونیم :1. (5):
ممنون دوست عزیز:love:ولی من بایوس رو 2 هفته پیش آپ کردم . چرا با این مادر بورد اورکلاک نکنم :1. (27):
((یاعلی))
نقل قول:
ممنون دوست عزیز:love:ولی من بایوس رو 2 هفته پیش آپ کردم . چرا با این مادر بورد اورکلاک نکنم :1. (27):
((یاعلی))
دوست عزیز اسکرین شات را JPEG ذخیره کنید و آپلود کنید لطفا ... :give_rose:
اقا جون به نظر بنده چون كه كلاك پايه شما بالاست(3.2) به احتمال قوي اگر بيشتر اور كني فشار زيادي به مادربرد شما وارد بشه و چون فاز هاي برق رساني مادربرد(براي cpu) شما احتمالا(تا اونجايي كه اطلاع دارم) داراي 2 فاز هست اور استيبلي نخواهيد داشت!
و در كل اگر بيشتر اور مي خواهيد كنيد از اين مادر برد صرف نظر كنيد(البته يه نظره):love:
نقل قول:
اقا جون به نظر بنده چون كه كلاك پايه شما بالاست(3.2) به احتمال قوي اگر بيشتر اور كني فشار زيادي به مادربرد شما وارد بشه و چون فاز هاي برق رساني مادربرد(براي cpu) شما احتمالا(تا اونجايي كه اطلاع دارم) داراي 2 فاز هست اور استيبلي نخواهيد داشت!
و در كل اگر بيشتر اور مي خواهيد كنيد از اين مادر برد صرف نظر كنيد(البته يه نظره):love:
ممنون دوست عزیز از نظرتون :love:دوستان دیگه نظری ندارن
((یاعلی))
دوستان بنده با هزار مکافات تونستم مادربرد جدیدی تهیه کنم. اما باز این مادربرد هم چیپ sisداره و همین که ولتاژ رو هم نمیشه دستکاری کرد ): :gasp:
asus p4s800d-x این هم مد مادربرد
ولی یه مزیت از اون اولی داره ، اینه که یه فاز اضافه داره یهنی سه فاز هستش .
واما تعصیر یک فاز اضافه این بود که تونستم رکورد خودم رو افزایش بدم از 3393.42رفتم به 3420.36 اما مشکل اینجاست که با این فرکانس با ولتاپ پایه وارد ویندوز نمی شد و مجیور شدم safe modeبیام بالا که خوشبختانه موفق شدم و موقع ثبت کردن این اتفاق افتاد مه دیگه در جا مردم و زنده شدم !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خواهشن نظرتون رو از ما دریغ نکنید!!! دو تا سوال هم داشتم:
1- با این ضربدر که زده باز این رکرد بدرد می خوده؟
2- پاور من همچین بدرد بخور نیست و تازه یه درجن فن، cd-rom، هارد بهش وصله پاور رو تعوصض کنم تاهدودی مشکل رفع نمیشه؟
نقل قول:
خوب شما انتظار دارید که سی پی یو خود رو 75% اور کلاک کنید بدون تغییر ولتاژ؟
شما به نسبت ولتاژ می تونید FSB رو تغییر هید برای اور کلاک سی پی یو شما به 4 چیز نیاز دارید
1.FSB
2.multiplier
3.voltage
4.temp
شما برای اینکه بتونید استیبل اور کنید باید به صورتی که نسبت ولتاژ به فرکانس حساب کرده و هنگامی که به نسبت درست برسید می تونید به راحتی حتی 100% سی پی یو خود رو اور کلاک کنید اگه شما سی پی یو تون 631 یا 641 یا 651 هست و قصد فروش دارید بنده حاظر به این کار هستم که حتی یک dual core به شما بدم و تعویض کنم
ممنون دوست عزیز ببخشید ولی من تازه امروز پست شما رو دیدم مشکل اینجاست که من ولتاژ هسته پردازنده رو از 1.31 تا1.50 بردم ولی به ازای واتاژ اضافه ای که به پردازنده می دم امکان بالا بردن FSB کمتر و کمتر می شه چرا؟ و اگه میشه یه توضیح در مورد این شماره ها بده651 یا 641 یا 631 ممنون از کمکت:love:و اینگه شما چه پردازنده ای دارید اگه می شه مدلشو بگید(در ازای تعویض) راستی این پردازنده ای که دارم ضریب فرکانسیش قفله
شهریار جان به کمک شما نیاز دارم :give_rose:
به پست قبلیم یه سر بزنید لطفا:love:
یه سوال هم از دو ستان داشتم اگه بنده روی cpu-z 1.49 اور کرده باشم و بخواهم ثبت کنم باید چی کار کنم؟
هر آنکه از دیده برفت از دل برفت:1. (28):
دوستان یه نگاهی به پستهای اینجانب:give_rose:بیندازید لطفا:love:
اطلاعات خودتونو در اختیار ما هم بذارید:merci:
((یا علی))